Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Sevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu (( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?

İnsanlık hali olabilir böyle şeyler. Benim anlamadığım konuşmadığınız halde telefon neden açık?
Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik

Hahhayy benimde basima geldi telde konuşarak uyuturdu beni hep bi an içim gecti tam uyuyacakken pirt duydu mu duymadi mi bilmiyorum hic ses vermedim uyumus numarasi yaptim umarim duymamistir aman duyduysa da napim bn de bi kac defa onun horladgini duydum ödesmiş olduk. Sikma canini annem geldi biri geldi vs de o yüzden kapattim de gitsin :)

saatlerce açık durursa olacağı o sessiz sessiz niye durur ki insan telefonda ilginç yani

Gaz kacirdim utandim kapattim diyin ne var bunda gayet normal bir olay. Hangi ulke oldugunu unuttum. O ulkede sokakta bile pirtla ne bir kimse guluyormus nede laf eden olmuyormus. Gayet normal karsilaniyormus

Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Daha neler duyacağız.... Azcık kendi hayatınız olsun özeliniz olsun. Daha önce hiç sevgiliniz olmadı mı? Ya da sevgiliniz haricinde başka hayatınız arkadaşlarınız aileniz yok mu? Böylelikle yaptığınız şeyin ne kadar komik olduğunu anlamış oldunuz. Ara sıra kapatın o telefonu. Yazık dinlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…