Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acikİnsanlık hali olabilir böyle şeyler. Benim anlamadığım konuşmadığınız halde telefon neden açık?
Allahım. Graham bell şu an "o ilk alo'yu demeyektim" deyip mezarında ters dönüyordur. Sen bizi affet graham!!!
Allahım. O ilk alo'yu demeyecektin grahamnmm
Gaz kacirdim utandim kapattim diyin ne var bunda gayet normal bir olay. Hangi ulke oldugunu unuttum. O ulkede sokakta bile pirtla ne bir kimse guluyormus nede laf eden olmuyormus. Gayet normal karsilaniyormusSevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?
Daha neler duyacağız.... Azcık kendi hayatınız olsun özeliniz olsun. Daha önce hiç sevgiliniz olmadı mı? Ya da sevgiliniz haricinde başka hayatınız arkadaşlarınız aileniz yok mu? Böylelikle yaptığınız şeyin ne kadar komik olduğunu anlamış oldunuz. Ara sıra kapatın o telefonu. Yazık dinlensin.Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Senin o pırt değildir bildiğin zoortt olmuştur. Pırt olsa yerinde duramazdin.
Ayrıca havada buram buram ergenlik kokusu. Özlemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?