Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

Sidik yarıştırmak deyimini gerçek hayata osuruk yarıştırmak olarak geçirmişsiniz. Bebek doğunca onun pırtlarıyla yarışırsınız artık
başta utanıyordum baktım eşim zıvanadan çıktı bende başladım bir de gaz problemi yüzünden kaç kez hastanelik olunca adam tezahurat yapıyo artık

uyduruyor bı tarafından uyurkende acıkmıs telefon dalga gecıcek baska yer bul

Allahım hıc gulecegım yoktu uyurkende mı acık valla dakıkalar iyi yetiyor size ayrıca ben senin yerinde olsa. rahatsız olurdum annemle dedıkodu yapcak olsam belkı abımle ugrascam hep dınlıcek ne kotu

İtiraf ediyorum ;(
Bizde üniversite de de bizim odadan bir kıza asılan gıcık çocuğu gizliden arayıp odacak kolumuzda zart zırt zurt sesi çıkarıp kapatıyorduk ama senin numaran çıkmış be güzelim bulur çocuk seni şimdiden ne zartlı olduğunu görmüş

Gaz için tuvalete gidilirmi ?
kimse yoksa kendinle başbaşaysan gidilmez yahu sal gitsin okadar kasmaya ne gerek var
Odada kokusu kalan gaz mı var camı açtımı uçup gidiyo zaten
Ayy çok iuğğrenccimm

G.tünden birseyler uydurma

işsiz misiniz ya sabah dan akşama dek telefonu açık bırakıyorsunuz sıkıntı nedir çözemedim.
biraz insanın kendine özel vakti olur ne bu böyle görmemişlik. Azıcık kendinize değer verin.

Nasilda g.tünden birseyler uyduruyorsun
Aileme kendime deger vermedigimi nerden biliyorsun beni tanimadan yorum yapma

Tes
Tesekkur ederim canim bence cok fazla gereksiz tepki verip abartiyorlar bu telefonlasma olayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…