başta utanıyordum baktım eşim zıvanadan çıktı bende başladım bir de gaz problemi yüzünden kaç kez hastanelik olunca adam tezahurat yapıyo artıkSidik yarıştırmak deyimini gerçek hayata osuruk yarıştırmak olarak geçirmişsiniz. Bebek doğunca onun pırtlarıyla yarışırsınız artık
Böyle bir saçmalıkta pırt yapmak gayet normal geldi banaBizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Zorrtttt hahahah"Sevgilime pırt yaptım" cümlesinde "sevgilime kek yaptım" tadı yok mu ama?
- Aşkım bak bunu senin için yaptım.
+ Ne hayatım?
- Zooort
Ayy bu neee
Ayy dayanamadım, nolur banlamayin.
Konu sahibi kusura bakma.
Gaz için tuvalete gidilirmi ?Insanlik hali diyenler var ama arkadas ben nu insanlık hali olan seyi niye hic ulu orta yapmıyorum gelmezki öyle ne
rahatsınız arkadas gidin lavabo denen sey ne icin var hava almak icin mi tobe allahim ya gerçekten en son ulu orta 12 yaslarimda evde guerken kacirdigimi hatirlarim lutfen yanliz bile olsaniz gidin lavaboya canim birisi olunca yaptiginizda utaaaniyosaniz yanllizkende kendinizden utanin ne kadar ayip bisey lavabo varken bide o odada o kokuyu nasil çekiyorsunuz yada odaya gelen kisi ?
Yaş kaç ve eğitim durumu ne ben en çok bunları merak ettim. Ergenligini sacmaligini bilmem de, hem kendinize hem çevreye zarar veriyorsunuz bilginiz olsun.
yok artıkTey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))
Benim bi ogrermen arkadasimda boyle uyuyolarmiso zaman ben evliydimanlatiyosu ay hep teldeyiz sabaha kadar acik filan bende diyodum evlenince gorcez yok nefesimizi donliyoruz uyuyamiyorum cok asigim cok seviyorum :))) simdi evli bi cocugu var arada konusuyoruz o baska bi sehirde nabiyon kiz nefesini dinliyo musun sabaha kadar diyorum ahh ahhh hep seni aniyorum diyokapa telefonu bosuna radyasyon alma kardesim sevgiler
işsiz misiniz ya sabah dan akşama dek telefonu açık bırakıyorsunuz sıkıntı nedir çözemedim.
biraz insanın kendine özel vakti olur ne bu böyle görmemişlik. Azıcık kendinize değer verin.
evlenince noluyor yahu daha hiç gaz çıkarmadım eşimin yanında
Yavaş gel!Nasilda g.tünden birseyler uyduruyorsun
Aileme kendime deger vermedigimi nerden biliyorsun beni tanimadan yorum yapma
Tesekkur ederim canim bence cok fazla gereksiz tepki verip abartiyorlar bu telefonlasma olayiniUzaktan ilişki yürütmek böyle bir şey işte.
Ben de ergen olmadığım ve çalıştığım halde bir zamanlar ilişkim böyleydi. ailemin evde olmadığı zamanlar Skype devreye girer ve uyurken bile o kamera açık kalırdı. Gece tuvalete, su içmeye kalkıp kamera ekranında sevdiğin insanı görmek mutlu ederdi. Şimdi aynı adamla evliyim, aynı yataktayım ve gece ayağı bana değse çemkiriyorum neden uyandırıyorsun diye. Demem o ki sevenlere elleşmeyin, bu aşkın ilk evrelerinde yaşanabilen gayet normal bir durum, zamanla geçiyor.
Ne diyorsunuz ya, ben sacmaliyorsunuz demedim ki? Zararlı dedim. Hey allahım.Asil sacmalayan sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?