- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Flatrate oldugu icin fiyat hep ayni oluyornasıl ?ciddi soruyorum,ne kadar telefon parası ödüyorsunuz?
Uzakta oturdugumuz icin cok fazla yuz yuze gorusemiyoruz o yuzden hep telefonlasiyoruzDaha neler duyacağız.... Azcık kendi hayatınız olsun özeliniz olsun. Daha önce hiç sevgiliniz olmadı mı? Ya da sevgiliniz haricinde başka hayatınız arkadaşlarınız aileniz yok mu? Böylelikle yaptığınız şeyin ne kadar komik olduğunu anlamış oldunuz. Ara sıra kapatın o telefonu. Yazık dinlensin.
Ya cok utandim simdi ergende degilim aslinda ama boyle birden olunca ne yapacigimi ne diyecegimi sasirdimSenin o pırt değildir bildiğin zoortt olmuştur. Pırt olsa yerinde duramazdin.
Ayrıca havada buram buram ergenlik kokusu. Özlemişim.
Boyle alistik bir sure sonra hep acik birakmaya basladik uyurkende acik oluyor ergen degilimYavrucum ne gerek var telefon açık her an?
Telefondan öyle pırt sesi falan ayırt ediliyor mudur ya?
Sonra araması ama senin açmaman :)
Mecbur soruyorum, yaş kaç? :))
Uzakta oturdugumuz icin cok fazla yuz yuze gorusemiyoruz o yuzden
Sen yine ara sıra kapa telefonu da boyle kazalar bir daha olmasın. Ben eşimle nişanlı iken 1.5 yıl hiç görüşmedik. Tek telefonlaşıyorduk. Ama valla sizin gibi hiç değil. 2 günde bir falan. Evlenince konuşacak konu kalmazdı yoksa .
On sene sonra yok niye kanser oldum, niye beynim aktı. Aklınıza da gelmez telefon açık bütün gece uyumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?