Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

Uzakta oturdugumuz icin cok fazla yuz yuze gorusemiyoruz o yuzden hep telefonlasiyoruz

Yavrucum ne gerek var telefon açık her an?

Telefondan öyle pırt sesi falan ayırt ediliyor mudur ya?

Sonra araması ama senin açmaman :)

Mecbur soruyorum, yaş kaç? :))

bir köyde adamın biri cemaat içinde sizin gibi yapmış
o kadar utanmışki kimsenin yüzüne bakamaz olmuş ne yapayım ne edeyim derken evini köyden taşımaya karar vermiş
köyün akil delisi durumdan haberdar olunca adamı çekmiş köşeye
kardeşim senin bu yaptığını şimdi köy biliyor taşınırsan şehir duyar demiş
az önce arkadaşınız duymuştu şimdi bütün kadınlar külübü haberdar

Senin o pırt değildir bildiğin zoortt olmuştur. Pırt olsa yerinde duramazdin.

Ayrıca havada buram buram ergenlik kokusu. Özlemişim.
Ya cok utandim simdi ergende degilim aslinda ama boyle birden olunca ne yapacigimi ne diyecegimi sasirdim

Ben evde esim isyerinde idi..
telefonda konuşurken hapsirdim
Nasil hapsirdiysam eşimin müdürü çok yaşasın eşin demiş :)
Ben de hep beraber dedim ne diyeyim..
Keşke kapamasaydiniz.. belki anlamamisti bile.. komik bişey hiç takilmayin.. açık açık söyleyin gülün geçin..

Yavrucum ne gerek var telefon açık her an?

Telefondan öyle pırt sesi falan ayırt ediliyor mudur ya?

Sonra araması ama senin açmaman :)

Mecbur soruyorum, yaş kaç? :))
Boyle alistik bir sure sonra hep acik birakmaya basladik uyurkende acik oluyor ergen degilim

telde konusarak uyutmalar telefonu acik birakmalar Allahim genclik nereye dogru yol aliyor. isiniz mi yok???
grahambellin kemikleri sizliyor yauvvv...
Allah baska dert vermesin osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur der bu konudan giderim.

O sizi prenses, peri mi sanıyordu daha önce?

İnsani durumlarınızdan bihaber miydi?

Tuvalete falan gittiğinizi de itiraf edin artık bu bahaneyle.

Telefon niye açık kalıyor sormayacağım zira büyük ihtimalle siz anlatsanız bile benim zavallı aklım onu almayacak.

Kendinize hiç özel alan bırakmadan 7/24 telefon açık olursa böyle şeylerin denk gelmesi doğal. Bir de pırt değildir o, koca koca insanların pırtı mı kalmış ayol baya sesli bir şeydir telefondan bile duyulduğuna göre. Yapacak bir şey yok espriye vurup geçmekten başka.

Yaşlar kaç 15-16
Soruyorum zira sevgilinizle aranızda ki ilişki bildiğiniz ergen ilişkisi. Gece gündüz telefon açık bırakmak nedir yahu neyin kafası bu? Ne kadar komik olduğunuzun bir an önce farkına varmanızı diliyorum. Özel hayat denen bişey var ya. Her yaptığınızı her konuşmanızı duyuyor adam bundan nasıl rahatsız olmuyorsunuz? Aileniz arkadaşlarınızla nasıl vakit geçirebiliyorsunuz bu şekilde gözetlenerek? Tuvalete giderkende açık bırakıyomusunuz acaba merak ettim şu an

Yaşlar kaç 15-16
Soruyorum zira sevgilinizle aranızda ki ilişki bildiğiniz ergen ilişkisi. Gece gündüz telefon açık bırakmak nedir yahu neyin kafası bu? Ne kadar komik olduğunuzun bir an önce farkına varmanızı diliyorum. Özel hayat denen bişey var ya. Her yaptığınızı her konuşmanızı duyuyor adam bundan nasıl rahatsız olmuyorsunuz? Aileniz arkadaşlarınızla nasıl vakit geçirebiliyorsunuz bu şekilde gözetlenerek? Tuvalete giderkende açık bırakıyomusunuz acaba merak ettim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…