Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

bizim kapilar yaglanmamis cok ses yapiyor de

Ailemle vakit gecirirken tabi acik olmuyor genelde odamda yanliz oldugum zaman acik oluyor

Bu nasıl bir ilişki yahu? Saatlerce konuşmayı anlarım, ama uyurken/başka şeylerle ilgilenirken öylesine açık kalma kısmı ergen değilseniz bile ergence...

Ayy ne güldüm ya :) bunda ne var sanki insanlık hali olabilir annem faln geldi kapatmak zorunda kaldım diyebilirsin anlamamistir anlasada sorcak değil ya aman sanki kendi yapmıyor mu boşver benim ark devamli yapardi boşver alissin simdiden derdi bide :) bizde sevgilim le ayrı sehirdeyiz gündüz çalışıyor zaten aksamlari bi konusuyoruz ondada teli kapattirmiyor sabaha kadar açık uyuyoruz hergün artık aliskanlik oldu demekki yanlız degilmisiz

Nihayet beni anlayan biri :)
Herkes ergenmisin falan diyor ne alakasi varsa
Kendimi daha iyi hissediyorum acik kalinca her an istedigimizde konusabiliyoruz
Ama iste bi bu olay olmasaydi ama yapacak birsey yok

Nihayet beni anlayan biri :)
Herkes ergenmisin falan diyor ne alakasi varsa
Kendimi daha iyi hissediyorum acik kalinca her an istedigimizde konusabiliyoruz
Ama iste bi bu olay olmasaydi ama yapacak birsey yok

Yok canım ergenlikle ne alaka yani bende ergen değilim uzak olunca zaten gorusemiyosun ozluyosun konuşuyorsun uykun gelince uyuyosun açık kaliyor telde gayet güzel oluyo konusmayinca eksik hissediyorum ben artık :) pirt meselesini de hiç takma gayet normal

Seni en iyi sanırım B Biruni nickli üye anlar. Onun da sevgilisinin tabiri ile günaydın pıtırcığı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Uyuyakalmış numarası yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…