Sevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?
Ahahahah çok iyiiiiŞimdi ne diyeyim diye soruyorsun ya,
Top atıldı orucumu açtım de
Baban falan evdeyse,babam geldi o yüzden kapattim pat diye falan de. Hem pirtta babana kalır. Ciddiyim.
Yaşlar kaç 15-16
Soruyorum zira sevgilinizle aranızda ki ilişki bildiğiniz ergen ilişkisi. Gece gündüz telefon açık bırakmak nedir yahu neyin kafası bu? Ne kadar komik olduğunuzun bir an önce farkına varmanızı diliyorum. Özel hayat denen bişey var ya. Her yaptığınızı her konuşmanızı duyuyor adam bundan nasıl rahatsız olmuyorsunuz? Aileniz arkadaşlarınızla nasıl vakit geçirebiliyorsunuz bu şekilde gözetlenerek? Tuvalete giderkende açık bırakıyomusunuz acaba merak ettim şu an
Ahahahah çok iyiiii
Nihayet beni anlayan biri :)Ayy ne güldüm ya :) bunda ne var sanki insanlık hali olabilir annem faln geldi kapatmak zorunda kaldım diyebilirsin anlamamistir anlasada sorcak değil ya aman sanki kendi yapmıyor mu boşver benim ark devamli yapardi boşver alissin simdiden derdi bide :) bizde sevgilim le ayrı sehirdeyiz gündüz çalışıyor zaten aksamlari bi konusuyoruz ondada teli kapattirmiyor sabaha kadar açık uyuyoruz hergün artık aliskanlik oldu demekki yanlız degilmisiz
Ya hepsini gectim seni ailen aramiyor mu tel hep mesgulBizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Nihayet beni anlayan biri :)
Herkes ergenmisin falan diyor ne alakasi varsa
Kendimi daha iyi hissediyorum acik kalinca her an istedigimizde konusabiliyoruz
Ama iste bi bu olay olmasaydi ama yapacak birsey yok
radyasyonun zararlarından haberiniz var mı?Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Onu hic dusunmedimradyasyonun zararlarından haberiniz var mı?
Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?