İşte ayakta uyumadığım için aramız bozuldu ve bu mevzu yüzünden dünden beri konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum fakat yarın kuzeninin düğünü var bizde davetliyiz gitsem mi gitmesem mi karar veremedim. İçimde bir ses gitme ne gerek var diyor.Yengeyle niye siz konuşuyorsunuz zaten, sevgilinizin velisi misiniz? Ayrıca istemeyen insan, sevgilim var diyebilirdi, yurt dışına gitmek istemiyorum diyebilirdi, kendi evleneceğim kadını kendim seçebilirim diyebilirdi. Bence gayet de alıcı gözüyle bakıyor ve şartları değerlendiriyor. Ayakta uyutmasın sizi.
Evli değilsiniz ki resmi olarak ayrılasanız :) zaten size saygı duyulan gerçek bir ilişki de yok ortada.Henüz resmi olarak ayrılmadığımız için öyle diyorum ya :) Yoksa böyle şeylerden sonra mantıklı değil tekrar görüşmek konuşmak. Yarın düğün var onun kuzeninin düğünü gitsem mi gitmesem mi kararsızım. Ne dersiniz?
İşte hoşuna gidiyor o yüzden demiyor :)Yengede problem yok. Bekar diye bakiyordur, sevgiliniz ters yapmayinca da bakmaya devam etmistir.
Sevgiliniz neden agzini acip bir sey demiyor?
Suan icin boyle bir sey dusunmuyorum, bakma bana kiz desin. Illa iliskiyi aciklamak gerekmez.
Bende aynen dediğinizi yapıp peşinden koşmuyorum kendisi bilir yol orada. Ya adam gibi sever bana bu işlerin önünü kestiğini kanıtlar ya da daha olmaz.Sevgilin adam olsa tepkisini koyar ve kimse ona bu tekliflerle gelemez. O bir şey demiyor da sana ne oluyor acaba ?
Adamı zorla sandalyeye bağlayıp mı gösteriyorlar muhtemel adayları?
Hayır tabi ki de...
Kızlar size böyle değer vermeyen adamların peşinden koşup, kendi değerinizi düşürmeyin.
Bakmak istiyorsa baksın ve gitsin.
Bu gibi adamlara yol verin çünkü sizi SEV-Mİ-YOR-LAR !!!
Sizi seven, kaybetmekten korkan, kırkmaktan korkan adamlara değer verin...
Dünden beri kaç kez instagrama girdiğimi saymadım. Kendisini haklı sanıyor ama değil. Onu buna ikna etmeye de çalışmayacağım daha önce kaç kere bu mevzuyu konuştuk onu da saymadım. Artık diyecek hiçbir şey yok. Düğüne de gitmesem daha iyi olacak gibi.Evli değilsiniz ki resmi olarak ayrılasanız :) zaten size saygı duyulan gerçek bir ilişki de yok ortada.
Ben olsam tüm iletişimi keser düğüne falan da gitmezdim.
İşte hoşuna gidiyor o yüzden demiyor :)
Ben bu durumdan rahatsız olduğum için buradayım.Sevgilinize kiz bulunup gosteriliyor.
Bu durum sevgilinizin hosuna gidiyor.
Siz de bunu gülerek bana aktariyorsunuz.
Güzel bir durum mu ki bu?
Cok eslilik cok mu yaygin sizin oralarda? Yoksa bu normal de ben mi cok geri kafaliyim?
Ben bu durumdan rahatsız olduğum için buradayım.
Hani bazen rahatsız olduğunu belli etmek içinde yapmacık güler ya insan. Benimki öyle bir gülümsemeydi zaten konunun başından beri bu durumdan rahatsız olduğum belli. Yanlış anlamışsınız doğrusunu açıkladığıma göre umuyorum ki sorun yokBenden bir abla tavsiyesi o zaman :)
Rahatsiz oldugunuz konulari ciddi uslupla konusun ki ciddi oldugunuz anlasilsin.
Gülüyorsunuz. Ben hosunuza gidiyor diye anliyorum
İşte orada beni görüp de tekrar konuşmaya çalışır diye düşününce sinirlerim bozuluyor. Düğüne sadece onun için gidecektim o da bunu biliyor. Yani öyle çok yakınımızın düğünü değil. Yine de gidip görmeli miyim? Sanki onun umrunda değil tüm bunlar da ben sadece böyle düşünüyormuşum gibi geliyor banaTüm fırsatları değerlendiriyor resmen adam.
Sizi sevseydi yengesine bir şeyleri bahane edip önünü keserdi, sizi sevse sizi kaybetme korkusu olurdu ve gelip size bana kız bakıyorlar diye anlatmazdı. O sizden ayrılıp size travma yaşatmadan siz ayrılın bence.
Böyle birinden ne köy olur ne kasaba. O düğüne de gidip ona hiç pas vermeden oturabilirsiniz, milleti incelediğini görüp iyice soğumak için de bir fırsat.
Ya bide bu akşam kuzeninin kınası var bana şaka yapıyor asıl aday cenneti orası diye ben de daha niye bu çocuğa beş gün izin ver düşüneyim diyorsam. Böyle şaka mı olur abi?
Evet çocuk muyum ben dedim kendisine fakat işlemiyor. Bende kendime bu muameleyi layık görmediğimden konuşmuyorum.Sevgilin o kadar toy o kadar komik ki
Yüzüne gülüp "hadi len" demiyorsun şaşırıyorum
Evet çocuk muyum ben dedim kendisine fakat işlemiyor. Bende kendime bu muameleyi layık görmediğimden konuşmuyorum.
Bir de anında başka insanlara yazması yok mu yani en nefret ettiğim hareket. İnsanı kendinden soğutuyor ama ben bırakınca suçu bana yıkacak beni bıraktın diye. Her haltı yiyor sonra suçlu ben oluyorum.Bu adam resmen seninle dalga geçiyor aklınca
Bir de anında başka insanlara yazması yok mu yani en nefret ettiğim hareket. İnsanı kendinden soğutuyor ama ben bırakınca suçu bana yıkacak beni bıraktın diye. Her haltı yiyor sonra suçlu ben oluyorum.
Böyle bişi olamaz.iliskinizi açıklayın ele güne akrabayaMerhaba ben daha önce " yirmi yaşındayım evlenmeli miyim" başlığı altında bir konu açmıştım hepiniz destek oldunuz ve bu işten akıl ve mantık çerçevesinde vazgeçtim. Ancak ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim lise mezunu ve şuan usta çırak ilişkisi sayesinde bir meslek ediniyor. Fakat ailesi onu yurt dışından bir kızla evlendirerek yurt dışına göndermek ve oranın vatandaşı yapmak istiyor. Sevgilimin yengesi de yeni geldi yurt dışından bir ton aday bulmuş getirmiş sabahtan akşama kadar çocuğa bu kızları anlatıp gösteriyor. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat ilişkimiz açığa çıkmasın diye yengesiyle konuşamıyorum. Sevgilimde tek kelime etmiyor bu duruma. Ve bundan rahatsız olduğum için beni suçluyor istesem giderdim diyor. Fakat ben o kızlara alıcı gözüyle baktığı fikrini atamıyorum bir türlü kafamdan. Mutlaka bakıyor ama ben olduğum için, kendisini bana bağlı kalmak zorunda hissettiği için o adaylara evet veya hayır diyemiyor gibi hissediyorum. Az önce ona " Sana bir şey soracağım ama doğru söyle " dedim ve " O kızlardan birine alıcı gözüyle baktın mı? " dedim. Bana " Baksa mıydım?Gerçekten böyle mi düşünüyorsun gel beraber bakalım. " dedi. Ben çok ciddi bir soru sormama rağmen dalgaya aldı.Beni tanıyamamışsın falan dedi fakat bakmadım diyemedi bir türlü. Bende sinirden düşünmem için biraz zaman vermesini istedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Öyle bir imkan yokBöyle bişi olamaz.iliskinizi açıklayın ele güne akrabaya
Evet bende bundan korkuyorum, bunca tatsızlıktan sonra da ona bu konuda güvenemem.Tamam işte bir kere suçlasın bitsin bu iş, ömür boyu başka ihaleler yıkacak sana yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?