- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Sevgilinin hic cevabini begenmedim gercekten... gozu disardaMerhaba ben daha önce " yirmi yaşındayım evlenmeli miyim" başlığı altında bir konu açmıştım hepiniz destek oldunuz ve bu işten akıl ve mantık çerçevesinde vazgeçtim. Ancak ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim lise mezunu ve şuan usta çırak ilişkisi sayesinde bir meslek ediniyor. Fakat ailesi onu yurt dışından bir kızla evlendirerek yurt dışına göndermek ve oranın vatandaşı yapmak istiyor. Sevgilimin yengesi de yeni geldi yurt dışından bir ton aday bulmuş getirmiş sabahtan akşama kadar çocuğa bu kızları anlatıp gösteriyor. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat ilişkimiz açığa çıkmasın diye yengesiyle konuşamıyorum. Sevgilimde tek kelime etmiyor bu duruma. Ve bundan rahatsız olduğum için beni suçluyor istesem giderdim diyor. Fakat ben o kızlara alıcı gözüyle baktığı fikrini atamıyorum bir türlü kafamdan. Mutlaka bakıyor ama ben olduğum için, kendisini bana bağlı kalmak zorunda hissettiği için o adaylara evet veya hayır diyemiyor gibi hissediyorum. Az önce ona " Sana bir şey soracağım ama doğru söyle " dedim ve " O kızlardan birine alıcı gözüyle baktın mı? " dedim. Bana " Baksa mıydım?Gerçekten böyle mi düşünüyorsun gel beraber bakalım. " dedi. Ben çok ciddi bir soru sormama rağmen dalgaya aldı.Beni tanıyamamışsın falan dedi fakat bakmadım diyemedi bir türlü. Bende sinirden düşünmem için biraz zaman vermesini istedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Elbette ondan öğrendim zaten olmazsa olmaz konularımızdan biridir ona kızını vermek isteyen insanlar.Yurtdisinda ki kizlar da sevgilini bekliyordu
Ayrica bu konuyu sevgilinden mi ögrendin?
Eger öyleyse cok gereksiz sana anlatmasinin amaci hos degil
Maalesef ailem bilmese daha iyi.E tamm söylesin ögrensinler ozaman senin ailen sıkıntı yapmazsa
Zaten gidecek mi gitmeyecek mi diye görmek için zaman istedim. Giderse yolu açık olsun. :)Cocuk gitti hadi simdi
Dusunmem lazim zaman wer derken adami koru korune atese atmissiniz.Yengenin dediklerine kulak werirse hic sasmam
Aslında öyle edepsiz bir insan değil ama böyle salağa yatması beni kızdırıyor.Sevgilinin hic cevabini begenmedim gercekten... gozu disarda
GidecekkkkZaten gidecek mi gitmeyecek mi diye görmek için zaman istedim. Giderse yolu açık olsun. :)
Gidene dur denmez :) yapacak bir şey yokGidecekkkk
İşte onu da yapamıyorum laf canbazlığı yapıyor benimki ben seni seviyorum sevmesem şu an konuşuyor olmazdık o kızlardan biri olurdu falan. Bide ben böyle kızınca bir trip görsen sanırsın ilişkiyi bitirdim.
Konuşmuyoruz dünden beri yazmadığı insan kalmamış canı sıkılıyor herhalde millete yazıyorŞu sevmesem seninle konuşmazdım, görüşmezdim laflarına artık inanmayın ya
Seven hissettirir böyle lafta kalmaz ve bu tipik kıvırma cümlesidir.
Egosunu tatmin ediyor hem sizinle hem diğer kızlarla. Sizinle görüştüğünü söylemeden sevdiğim/sevgilim var diyebilir ailesine. Veya gelip size kızları böyle detaylıca açıklamaz.
Ayrıca aile de ayrı bir tuhaf. Oğullarını yurtdışına göndermek için pazardan meyve sebze seçer gibi kız bakan aileye girmek istemezdim ben olsam.
Valla diyecek bir şey bulamıyorum konuşmasından rahatsız olduğum bir kız arkadaşına dünden beri sen benim en iyi dostumsun seni kaybetmek istemiyorum gibi şeyler atıp duruyor. Sözde konuşmuyordu. Demek ki aklındanAçık açık söylüyorum ayrıl o adamdan bi mok olmaz seven insan oturup da gösterilen kızları anlatmaz belliki hoşuna gitmiş bu düşünce de kafasına yerleşmiş.
Onun dediğine göre öyle bir şey olmazmış ama dün gittiği kınadan canlı yayını izledim kendisi için düşündükleri bir kız vardı kızın tam karşısında durmuş izliyordu gördüm yani. Kızda orada göbek attı. Kızın oynaması normal de benimkinin tam karşıda durup eğlence boyunca o tarafa bakması normal değil bence.Gozune kestirdigi biriyle evlenir gider bence, demedi deme.
Böyle erkekler her zaman etrafında onunla ilgilenecek birini ister işteKonuşmuyoruz dünden beri yazmadığı insan kalmamış canı sıkılıyor herhalde millete yazıyor
Benimki demesen keşke yahu üniveriste okuyan bir gençsin, kınalar da kız bakacak çapta birine mi layık görüyorsun kendini?Onun dediğine göre öyle bir şey olmazmış ama dün gittiği kınadan canlı yayını izledim kendisi için düşündükleri bir kız vardı kızın tam karşısında durmuş izliyordu gördüm yani. Kızda orada göbek attı. Kızın oynaması normal de benimkinin tam karşıda durup eğlence boyunca o tarafa bakması normal değil bence.
Evet sanırım.Böyle erkekler her zaman etrafında onunla ilgilenecek birini ister işte
Henüz resmi olarak ayrılmadığımız için öyle diyorum ya :) Yoksa böyle şeylerden sonra mantıklı değil tekrar görüşmek konuşmak. Yarın düğün var onun kuzeninin düğünü gitsem mi gitmesem mi kararsızım. Ne dersiniz?Benimki demesen keşke yahu üniveriste okuyan bir gençsin, kınalar da kız bakacak çapta birine mi layık görüyorsun kendini?
Merhaba ben daha önce " yirmi yaşındayım evlenmeli miyim" başlığı altında bir konu açmıştım hepiniz destek oldunuz ve bu işten akıl ve mantık çerçevesinde vazgeçtim. Ancak ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim lise mezunu ve şuan usta çırak ilişkisi sayesinde bir meslek ediniyor. Fakat ailesi onu yurt dışından bir kızla evlendirerek yurt dışına göndermek ve oranın vatandaşı yapmak istiyor. Sevgilimin yengesi de yeni geldi yurt dışından bir ton aday bulmuş getirmiş sabahtan akşama kadar çocuğa bu kızları anlatıp gösteriyor. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat ilişkimiz açığa çıkmasın diye yengesiyle konuşamıyorum. Sevgilimde tek kelime etmiyor bu duruma. Ve bundan rahatsız olduğum için beni suçluyor istesem giderdim diyor. Fakat ben o kızlara alıcı gözüyle baktığı fikrini atamıyorum bir türlü kafamdan. Mutlaka bakıyor ama ben olduğum için, kendisini bana bağlı kalmak zorunda hissettiği için o adaylara evet veya hayır diyemiyor gibi hissediyorum. Az önce ona " Sana bir şey soracağım ama doğru söyle " dedim ve " O kızlardan birine alıcı gözüyle baktın mı? " dedim. Bana " Baksa mıydım?Gerçekten böyle mi düşünüyorsun gel beraber bakalım. " dedi. Ben çok ciddi bir soru sormama rağmen dalgaya aldı.Beni tanıyamamışsın falan dedi fakat bakmadım diyemedi bir türlü. Bende sinirden düşünmem için biraz zaman vermesini istedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?