Sevgilime yurt dışından kız arayan yenge sorunsalı...

Sevgilinin hic cevabini begenmedim gercekten... gozu disarda

Yurtdisinda ki kizlar da sevgilini bekliyordu

Ayrica bu konuyu sevgilinden mi ögrendin?
Eger öyleyse cok gereksiz sana anlatmasinin amaci hos degil
Elbette ondan öğrendim zaten olmazsa olmaz konularımızdan biridir ona kızını vermek isteyen insanlar.

Cocuk gitti hadi simdi
Dusunmem lazim zaman wer derken adami koru korune atese atmissiniz.Yengenin dediklerine kulak werirse hic sasmam
Zaten gidecek mi gitmeyecek mi diye görmek için zaman istedim. Giderse yolu açık olsun. :)

Şu sevmesem seninle konuşmazdım, görüşmezdim laflarına artık inanmayın ya
Seven hissettirir böyle lafta kalmaz ve bu tipik kıvırma cümlesidir.

Egosunu tatmin ediyor hem sizinle hem diğer kızlarla. Sizinle görüştüğünü söylemeden sevdiğim/sevgilim var diyebilir ailesine. Veya gelip size kızları böyle detaylıca açıklamaz.

Ayrıca aile de ayrı bir tuhaf. Oğullarını yurtdışına göndermek için pazardan meyve sebze seçer gibi kız bakan aileye girmek istemezdim ben olsam.

Açık açık söylüyorum ayrıl o adamdan bi mok olmaz seven insan oturup da gösterilen kızları anlatmaz belliki hoşuna gitmiş bu düşünce de kafasına yerleşmiş.

Konuşmuyoruz dünden beri yazmadığı insan kalmamış canı sıkılıyor herhalde millete yazıyor

Açık açık söylüyorum ayrıl o adamdan bi mok olmaz seven insan oturup da gösterilen kızları anlatmaz belliki hoşuna gitmiş bu düşünce de kafasına yerleşmiş.
Valla diyecek bir şey bulamıyorum konuşmasından rahatsız olduğum bir kız arkadaşına dünden beri sen benim en iyi dostumsun seni kaybetmek istemiyorum gibi şeyler atıp duruyor. Sözde konuşmuyordu. Demek ki aklından

Gozune kestirdigi biriyle evlenir gider bence, demedi deme.
Onun dediğine göre öyle bir şey olmazmış ama dün gittiği kınadan canlı yayını izledim kendisi için düşündükleri bir kız vardı kızın tam karşısında durmuş izliyordu gördüm yani. Kızda orada göbek attı. Kızın oynaması normal de benimkinin tam karşıda durup eğlence boyunca o tarafa bakması normal değil bence.

Benimki demesen keşke yahu üniveriste okuyan bir gençsin, kınalar da kız bakacak çapta birine mi layık görüyorsun kendini?

Yengeyle niye siz konuşuyorsunuz zaten, sevgilinizin velisi misiniz? Ayrıca istemeyen insan, sevgilim var diyebilirdi, yurt dışına gitmek istemiyorum diyebilirdi, kendi evleneceğim kadını kendim seçebilirim diyebilirdi. Bence gayet de alıcı gözüyle bakıyor ve şartları değerlendiriyor. Ayakta uyutmasın sizi.

Yengede problem yok. Bekar diye bakiyordur, sevgiliniz ters yapmayinca da bakmaya devam etmistir.

Sevgiliniz neden agzini acip bir sey demiyor?
Suan icin boyle bir sey dusunmuyorum, bakma bana kiz desin. Illa iliskiyi aciklamak gerekmez.

Benimki demesen keşke yahu üniveriste okuyan bir gençsin, kınalar da kız bakacak çapta birine mi layık görüyorsun kendini?
Henüz resmi olarak ayrılmadığımız için öyle diyorum ya :) Yoksa böyle şeylerden sonra mantıklı değil tekrar görüşmek konuşmak. Yarın düğün var onun kuzeninin düğünü gitsem mi gitmesem mi kararsızım. Ne dersiniz?

Sevgilin adam olsa tepkisini koyar ve kimse ona bu tekliflerle gelemez. O bir şey demiyor da sana ne oluyor acaba ?
Adamı zorla sandalyeye bağlayıp mı gösteriyorlar muhtemel adayları?
Hayır tabi ki de...
Kızlar size böyle değer vermeyen adamların peşinden koşup, kendi değerinizi düşürmeyin.
Bakmak istiyorsa baksın ve gitsin.
Bu gibi adamlara yol verin çünkü sizi SEV-Mİ-YOR-LAR !!!
Sizi seven, kaybetmekten korkan, kırkmaktan korkan adamlara değer verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…