Sevgilimi Affedeyimmi

AfetiDevran34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
1.051
En iyi cevaplar
1
1
18
Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden

Çocuk darp raporu alıp şikayetçi olmamış, şükredin.
Daha adamı dövme peşindesiniz, pes! :olamaz:
Siz onun dudağını patlatmışken o da size iki yumruk patlatsaydı ne yapacaktınız?
Yapsaydı haksız olduğunu biliyor tabii
E hak etmesini yani anlamiyorum bence az bile yaptım

E bildiğin dövüşüyorsunuz, bunun bir tık üstü kadın/erkek cinayeti.

Siz haberlerdeki kadın cinayetleri bir anda mı oluyor sanıyorsunuz?
Tamam doğruda hak etmedimi yani ne yapsaydım sussamiydim o pis göz millete bakarken
Dua etsin sadece tokatla kaldı

Konuya nerden cevap vermeye başlasam şaştım.

Erkeklerin bu aşağılık tavrını bende nefret ve tiksinti ile karşılıyorum. Çiftleşme zamanı gelmiş, köpek gibi gözü sağda solda olan erkekler! Nefret edilesi canlılar bana göre. Ama maalesef çok az bir kısmı kalitesini koruyor. Hatta bı örnek vereyim, bı tanıdığımin eşi gözlük kullanıyor, mini etekli biri kadraja girerse gözlüğünü cikartiyormuş. Çok hoşuma gitmişti.

Diğer konu sizin şiddet meyilli olmanız, adamın gurusuz olması.

İkiside sıkıntılı ve kişisel gelişim gerektiren durumlar.

Böyle bir adamla sevgili olmasaydınız.Hak ne demek ya?Kimse şiddeti hak etmez.
Ben ne bileyim böyle olduğunu her zaman böyle değildi ki 1 senede yakalasaydim daha erken davranırdım
Bence hak ediyor hemde fazlasını bi kadının hayatına girip bunlari yapmak o kadar kolay olmamalı

Tamam doğruda hak etmedimi yani ne yapsaydım sussamiydim o pis göz millete bakarken
Dua etsin sadece tokatla kaldı

Yarın o da size tokat atar ödeşirsiniz, o zaman şikayet etmeyin yalnız.

Öfke kontrolünüz yok, güvenmediğiniz insandan ayrılırsınız bu işler böyle olur. Bizi insan yapan özelliklerimizden biri de konuşarak iletişim kurabilmemiz. Sağlıklı değilsiniz kusura bakmayın

Ben ne bileyim böyle olduğunu her zaman böyle değildi ki 1 senede yakalasaydim daha erken davranırdım
Bence hak ediyor hemde fazlasını bi kadının hayatına girip bunlari yapmak o kadar kolay olmamalı
Ayrılın,affetmeyin tamam.Ama şiddeti normalleştirmeyin.

Konuya nerden cevap vermeye başlasam şaştım.

Erkeklerin bu aşağılık tavrını bende nefret ve tiksinti ile karşılıyorum. Çiftleşme zamanı gelmiş, köpek gibi gözü sağda solda olan erkekler! Nefret edilesi canlılar bana göre. Ama maalesef çok az bir kısmı kalitesini koruyor. Hatta bı örnek vereyim, bı tanıdığımin eşi gözlük kullanıyor, mini etekli biri kadraja girerse gözlüğünü cikartiyormuş. Çok hoşuma gitmişti.

Diğer konu sizin şiddet meyilli olmanız, adamın gurusuz olması.

İkiside sıkıntılı ve kişisel gelişim gerektiren durumlar.
Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum bu erkekler çok fazla olmaya başladı artık hayatıma girene kadar köpek oldu kapımda şimdide ne yapıyor kolaymı yani benim hayatıma girip bana bunu yapmak.bi bedeli olmalı bunun

Back
X