• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Affedeyimmi

Onlarda öyle kadınların hayatına girip sonra şerefsizlik yapmaya kalkmasın ödetirler sonra.
İşte ben de diyorum ki vurduğunuz kişi de tokadın bedelini ödetmeye kalkarsa ne yapacaksınız?
Şimdi doğruya doğru, biri bana vursa ilk refleksim benim de ona vurmak istemem olur. Bir de erkek kuvveti denen bir gerçek var. Ortalama bir erkekten sağlam iki tokat yemek size feleğinizi şaşırtabilir, farkında mısınız?

Bence siz evlenin ya. Gercekten evlenin cok uygun bi ciftsiniz. Ayrilip ne edip baska insanlarin basina bela olmayin. O suclu iken sen patlat birtane, sen sucluykene o da sana indirsin birtane. Ne güzel degilmi? (ironie off)

Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden

Bol entrikalı bir aşk. Tabi ki barışın. Başkalarının hayatını karartacağınıza birbirinizinkini karartın

İşte ben de diyorum ki vurduğunuz kişi de tokadın bedelini ödetmeye kalkarsa ne yapacaksınız?
Şimdi doğruya doğru, biri bana vursa ilk refleksim benim de ona vurmak istemem olur. Bir de erkek kuvveti denen bir gerçek var. Ortalama bir erkekten sağlam iki tokat yemek size feleğinizi şaşırtabilir, farkında mısınız?
Evette işte o tokatlar anlık sinirle oldu ama sonrasindada pişman olmadim yani ne yalan soyleyeyim

Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum

😄😄😄

Kız allah canını almasın. Ciddi misin yazdıklarında

Affetme tabi ki,kafasını gözünü de dağıt ırz düşmanının🤨.

İki tokat attım dudağı mı patladı?
Gangster misiniz?
Kadına baktı diye dudak patlatıyorsanız evlenince bulaşık yıkamadı diye şişlersiniz de.
Bence bi psikologla görüşün normal değilsiniz

Yav haksiz olacagin konular da olacak. Insansin neticede. Tabiki hatalarin olacak. Ee iyi ozaman kocan da sana ucan tekme atsin olacak is mi?
Tamam da bu ihanet normal bisey diil.Ben kendi sadakatime güveniyorum eğer yaparsam oda çaksın kabul.

Tamam da bu ihanet normal bisey diil.Ben kendi sadakatime güveniyorum eğer yaparsam oda çaksın kabul.
Kadına baktı da noldu yani yoldan geçen insanın yüzüne bende bakıyorum bana bakıyorsa acaba tanıdık biri midir diye

Back
X