• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Affedeyimmi

Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum bu erkekler çok fazla olmaya başladı artık hayatıma girene kadar köpek oldu kapımda şimdide ne yapıyor kolaymı yani benim hayatıma girip bana bunu yapmak.bi bedeli olmalı bunun

Bedeli ne peki? Ne yapsanız içiniz soğurdu?

Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum bu erkekler çok fazla olmaya başladı artık hayatıma girene kadar köpek oldu kapımda şimdide ne yapıyor kolaymı yani benim hayatıma girip bana bunu yapmak.bi bedeli olmalı bunun
Bedeli ayrılmak zaten.Tanımadan sevgili olmayın

Tepkim ektedir

Eklentiler

• 77B5D837-F6B6-4757-B9EE-9E730E758BEA.webp
    77B5D837-F6B6-4757-B9EE-9E730E758BEA.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden
Yasin benden çok küçük o nedenle sen diye hitap edeceğim.Aferin kız sana kendimi sana yedirmem sıkı laftı.Ama elinin ayarı olsun :))

Yani anlayamadım konu sahibesi eleman iğrençlik yaptı ben de cezasını kestim diyorsun. Affedip ne yapacaksın?? Koçyiğitlik yapıp ceza kestiysen o zaman orda bırakıp koçyiğit gibi yürüyüp uzaklaşacaksın ordan.
Affetmiycem.

Konu sahibi siz ona vurunca o sinirlendiği zaman aynısını size yapacak.Yani normalleştirecek.

O değil de bir gün öyle birine denk gelirsiniz ki o iki tokadı patlatamadan yıldızları saydırır size. Gözünüzü hastanede açarsınız, öyle her önünüze gelene vurmaya yeltenmeyin. El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.
Onlarda öyle kadınların hayatına girip sonra şerefsizlik yapmaya kalkmasın ödetirler sonra.

Back
X