- 15 Şubat 2013
- 25.656
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.555
- 798
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Ondan mi böyle psikopat oldun, adam şişliyon annem senValla ailem tarafından bırak pohpohlanmayı cekmedigim kalmadı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan mi böyle psikopat oldun, adam şişliyon annem senValla ailem tarafından bırak pohpohlanmayı cekmedigim kalmadı.
Aslında normalde ona karşı çok iyiydim her anlamda çünkü sevmek ve sevilmek istiyordum taki bu yaptığı şeye kadarOndan mi böyle psikopat oldun, adam şişliyon annem sen![]()
Kimseyle iyi olmayın.Çakarsınız,olmadı şişlersiniz.Sizin dur durağınız yok mu?Aslında normalde ona karşı çok iyiydim her anlamda çünkü sevmek ve sevilmek istiyordum taki bu yaptığı şeye kadar
Bu yaptığı beni delirtti
İkinizin de davranışı normal ve hoş değil. Sizin yanınızda başka birine bakan adamdan da sana hayır gelmez. Dağılın ve bir daha toplanmayın..Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden
Erkek tokatlayacağım derken canından bile olabilir, işin ciddiyetinin farkında bile değil ne yazık ki.Mike Tyson ın muhteşem bir lafı vardır: “Herkesin yumruk yiyene kadar bir planı vardır” diye.
Bu işin profesyonelleri aman kavgadan kaçın ne olacağını bilemezsiniz diyor, hanım kızımızın aklına adamın direnebileceği gelmiyor.
Daha iyisi seni napsın ? Şu konuşmalara şu tarza bak + şiddet var ben yaparsam vursun kabul falan zihniyet leş daha iyisini hak ediyorum diyene kadar sen bi daha iyisi ol sen erkek olsan böyle erkek fatma gibi biriyle mi olursun dışarıda o kadar bebek gibi nazik oturup kalkmasını konuşmasını bilenler varken ? Şiddet normal ya da hak edilen bir şey değildir hiçbir sebep şiddetin sebebi olamaz keşke çocuk bir darp raporu alıp sizi şikayet etseÖyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Daha iyisi de dayakçı Afet gelsin de beni "alsın" diye bekliyordu.Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
İşte şunu dayakçı anne babalara göstermek gerek dayak yiye yiye azıtmış ar damarı kalmamış ki . Birbirlerine şiddet uygulamayan ya da uygulamayın diyenler korkudan değil bu normal olmadığı için diyor size insanlar şiddet göstermek gurur duyulacak bir şey değil aksine ezik insanların işi konuşmayı bilmeyen ipsiz sapsızların yöntemiÇokmu dayak yediniz acaba ? Bu kadar korkuyosunuz
Beni sorarsaniz ben cok yedim islemiyo artık
Demek ki senden daha güzeldi o baktığı hatun.Ya siz şakamisiniz adam millete bakıyor siz burada bana laf ediyorsunuz pesss.
aman böyle değilim yalnız.Ben ona karşı çok iyiydim her konuda.Kendiside dile getirirdi her zamanDaha iyisi seni napsın ? Şu konuşmalara şu tarza bak + şiddet var ben yaparsam vursun kabul falan zihniyet leş daha iyisini hak ediyorum diyene kadar sen bi daha iyisi ol sen erkek olsan böyle erkek fatma gibi biriyle mi olursun dışarıda o kadar bebek gibi nazik oturup kalkmasını konuşmasını bilenler varken ? Şiddet normal ya da hak edilen bir şey değildir hiçbir sebep şiddetin sebebi olamaz keşke çocuk bir darp raporu alıp sizi şikayet etse
Ne kadar kekosunuz hanım efendiÖyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Kocan seni boynuzlayinca görürüm seni o zamanda dersin kız benden güzeldi karakterliydi ondan aldattı erim hakkıdır aldatsın dersin.Senin gibileri hak ediyor aldatılmayıDemek ki senden daha güzeldi o baktığı hatun.
Fiziki olarak değilse de karakter olarak eminim güzeldir çünkü senin üslubun da karakterin de leşş.. Bir de gelmiş racon keser gibi erkeksi tavırlarda konuşuyorsun. Oğlan da mal mıdır nedir kendini niye affettirmeye çalışıyorsa. Koşarak uzaklaşması gerekiyor halbuki
Sonuç olarak şiddet yanlısısınız ve zihniyetiniz bu insanın asıl karakteri sinirliyken çıkar istediğiniz kadar üstünü örtün bir yerde açık verirsiniz tedavi olun normal değilsinizBen herz
aman böyle değilim yalnız.Ben ona karşı çok iyiydim her konuda.Kendiside dile getirirdi her zaman
Ben bunca güzelliğe böyle yapılmasına tahammül edemiyorum
Konu sahibiOndan mi böyle psikopat oldun, adam şişliyon annem sen![]()
Yaa offfffsjdjdhdhdhdhGücü yeten gücü yetene caksa zaten hep ben dayak yiyo olurum, iyi ki mantıklı bi çağda doğmuşum![]()
Ay yürü git sen böyle adamlara karşı kibar ve hanimefendi ol bananeeeNe kadar kekosunuz hanım efendi![]()