• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Affedeyimmi

Daha iyilerine layığım onunla zamanımı ve enerjimi harcayamam
Tamam.
9D32A24B-CBCD-493F-92B9-FD382E3FDD9B.jpeg

Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden
Ne romantik bir ilişki

Tamam doğruda hak etmedimi yani ne yapsaydım sussamiydim o pis göz millete bakarken
Dua etsin sadece tokatla kaldı

Hadi anlat bakalım daha ne olmadığı için dua edecek?

Mafya tutup vurdurmadığın için mi? Saldırıp kolunu kırmadığın için mi? Ne?

Diliniz yok mu sizin, iki gün sonra çocuğun olduğunda ona da mı her gün vuracaksın?

Şımarıklığın ve popohlanmanın getirdiği öz güven patlamaları bunlar. Vazgeçilmez sanıyorsunuz kendinizi, kimse vazgeçilmez değildir.

Sevgilisinden tokat yiyen hanımlara burada ayrılın diyoruz, sen de onların sorunlu sevgililerinden farkın yok. Aynı bahaneler.

Uyarayım, bu tavırlar başkasına işlemez. Elalem yerinde durup da o tokatı yemez. Sevgilin de bir özür diler iki özür diler sonra bir mesajla seni terkediverir, niye nazını çeksin?

İşte ben de diyorum ki vurduğunuz kişi de tokadın bedelini ödetmeye kalkarsa ne yapacaksınız?
Şimdi doğruya doğru, biri bana vursa ilk refleksim benim de ona vurmak istemem olur. Bir de erkek kuvveti denen bir gerçek var. Ortalama bir erkekten sağlam iki tokat yemek size feleğinizi şaşırtabilir, farkında mısınız?
Adam biliyor ki iki patlatsa amel defteri closing ceremony olacak. Tutuyor kendini netsin. Ama bir tutar iki tutar.

O zaman niye affedetim mi diye soruyorsunuz madem bu kadar netsiniz?

Hadi anlat bakalım daha ne olmadığı için dua edecek?

Mafya tutup vurdurmadığın için mi? Saldırıp kolunu kırmadığın için mi? Ne?

Diliniz yok mu sizin, iki gün sonra çocuğun olduğunda ona da mı her gün vuracaksın?

Şımarıklığın ve popohlanmanın getirdiği öz güven patlamaları bunlar. Vazgeçilmez sanıyorsunuz kendinizi, kimse vazgeçilmez değildir.

Sevgilisinden tokat yiyen hanımlara burada ayrılın diyoruz, sen de onların sorunlu sevgililerinden farkın yok. Aynı bahaneler.

Uyarayım, bu tavırlar başkasına işlemez. Elalem yerinde durup da o tokatı yemez. Sevgilin de bir özğr diler iki özür diler sonra bir mesajla seni terkediverir, niye nazını çeksin?
Kimse kendini vazgeçilmez sanmıyor burda.İyi okuyun millete bakan ben değilim o
Ben vazgeçilmez değilim diye böyle yanlislara göz yumamam.Oda vazgeçilmez degil kimse kusura bakmasın

O değil de bir gün öyle birine denk gelirsiniz ki o iki tokadı patlatamadan yıldızları saydırır size. Gözünüzü hastanede açarsınız, öyle her önünüze gelene vurmaya yeltenmeyin. El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.

Mike Tyson ın muhteşem bir lafı vardır: “Herkesin yumruk yiyene kadar bir planı vardır” diye.

Bu işin profesyonelleri aman kavgadan kaçın ne olacağını bilemezsiniz diyor, hanım kızımızın aklına adamın direnebileceği gelmiyor.

Ben vazgeçilmez değilim diye böyle yanlislara göz yumamam.Oda vazgeçilmez degil kimse kusura bakmasın
Zaten onun yaptığı yanlış ve bahaneleri saçma. O baktı diye bakılıyorsa herkes bakışsın o zaman. Flört oluyor diyebiliriz. Ama siz '' ben bunlara göz yummam '' diyorsanız ayrılın, o an terk edip gidin bitsin. Tokat falan hiç hoş değil bence.

Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Yalnız hak etmek birinin inisiyatifine kalırsa yarın bir adam da gelip sizin bir şeyleri hak edip etmediğinize gayet tabi salık verir.

Mike Tyson ın muhteşem bir lafı vardır: “Herkesin yumruk yiyene kadar bir planı vardır” diye.

Bu işin profesyonelleri aman kavgadan kaçın ne olacağını bilemezsiniz diyor, hanım kızımızın aklına adamın direnebileceği gelmiyor.
Ay konu nerelere geldi yaa.onu soyleyenler şerefli namuslu insanlardır böyle namusuzlara dememislerdir bunları eminim.Anlık sinir patlaması ama pişman degilim ne yalan soyleyeyim ortada kaşı gözü oynayan bi erkek var

Zaten onun yaptığı yanlış ve bahaneleri saçma. O baktı diye bakılıyorsa herkes bakışsın o zaman. Flört oluyor diyebiliriz. Ama siz '' ben bunlara göz yummam '' diyorsanız ayrılın, o an terk edip gidin bitsin. Tokat falan hiç hoş değil bence.
Yani oyle yapicaktimda işte anlık gözüm döndü.

Hanımefendi sizin oracıkta terkedilmeniz gerekiyordu onun değil. Gayet de okuduk ne yazdığınızı.

Şöyle açıklayayım:
Evli olsanız mahkemeye kocam başkasına göz ucuyla baktı boşanmak istiyorum deseniz hakim güler geçer.

O ise darp raporu alıp sizi evden uzaklaştırabilir, eşe şiddet boşanma sebebidir. Anlaşıldı mı?

Kadınsınız diye şiddetinizin şirin gözükeceğini düşünüyorsunuz, kanunlarımızda böyle birşey yok.

Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum bu erkekler çok fazla olmaya başladı artık hayatıma girene kadar köpek oldu kapımda şimdide ne yapıyor kolaymı yani benim hayatıma girip bana bunu yapmak.bi bedeli olmalı bunun
Ç.künü kes dhhdhdh şaka şaka yapma sakin 😐 valla biri bigun agzini burnunu kirar, feleğini şaşirirsin, vurma insanlara

Back
X