Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kız öyle biri ki içten pazarlıklı demişki sizin yüzünüzden ben sevgilimden ayrıldım demiş onu aramaya başlamış msj atmış sensiz yapamam die ya onu herkes biliyo iş yerindekilere anlattım hepsi suçlu buluyor beni ona verilirmi no diyo
hmm o zaman erkek arkadaşın hedef şaşırtıyor sana şu an sonuçta başka bir kız da olsaydı erkek arkadaşın o telefon konuşmasını yapacak ve msn adresini verecekti yani bir şey değişmeyecekti.
eğer bir şansı daha hakettiğini düşünüyorsan şans ver o zaman ama bir daha yaparsa da şaşırma
size doğru dürüst bişey sorduk bırakamıyorum seviyorum ne yapıyım ama yanlış yapmaktan korkuyorum
sen mi aptisin yoksa bizi mi aptal yerine koymaya çalışıyon anlamadım incitanesimisin nesin. kötükedihüso
sen değilmisin ailem onay vermiyo evlenmemize napıym diye konu açan, sen değilmisin 1 ay önce aldatıldım çok kötüyüm diye konu açan, sen değilmisin 4 ay önce öyle bir çıkmazdayım ki diye konu açan. şimdide tutmuş yine konu açmışsın.klava:
burda insanlar seni ciddiye alıp tüm yardımseverlikleriyle bişiler diyolar. hala anlamamışsın.lmaz: :mymeka:
yani bu kadar da olmaz ya.ne kadar meraklı millet konu açmaya.ne bunlar şimdi.zaten daha önce aldatılmışsın. daha nie konu açıp soruyosun ki