Sevgilimi affetsem mi? yardm edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birşey merak ettim siz kız arkadaşınıza aramasını söylediniz değil mi??

o zaman kız arkadaşınız için iftira attığı bariz ortada...

o kız öyle biri ki içten pazarlıklı demişki sizin yüzünüzden ben sevgilimden ayrıldım demiş onu aramaya başlamış msj atmış sensiz yapamam die ya onu herkes biliyo iş yerindekilere anlattım hepsi suçlu buluyor beni ona verilirmi no diyo

sen mi aptisin yoksa bizi mi aptal yerine koymaya çalışıyon anlamadım incitanesimisin nesin. kötükedihüso
sen değilmisin ailem onay vermiyo evlenmemize napıym diye konu açan, sen değilmisin 1 ay önce aldatıldım çok kötüyüm diye konu açan, sen değilmisin 4 ay önce öyle bir çıkmazdayım ki diye konu açan. şimdide tutmuş yine konu açmışsın. :oklava:
burda insanlar seni ciddiye alıp tüm yardımseverlikleriyle bişiler diyolar. hala anlamamışsın.:olmaz: :mymeka:

o kız öyle biri ki içten pazarlıklı demişki sizin yüzünüzden ben sevgilimden ayrıldım demiş onu aramaya başlamış msj atmış sensiz yapamam die ya onu herkes biliyo iş yerindekilere anlattım hepsi suçlu buluyor beni ona verilirmi no diyo

hmm o zaman erkek arkadaşın hedef şaşırtıyor sana şu an sonuçta başka bir kız da olsaydı erkek arkadaşın o telefon konuşmasını yapacak ve msn adresini verecekti yani bir şey değişmeyecekti.

eğer bir şansı daha hakettiğini düşünüyorsan şans ver o zaman ama bir daha yaparsa da şaşırma

size doğru dürüst bişey sorduk bırakamıyorum seviyorum ne yapıyım ama yanlış yapmaktan korkuyorum

Hımmm...Geçmişi bilen ,gizli bir tanık çıktı. :1ninca: kaydirigubbakcemile3

hmm o zaman erkek arkadaşın hedef şaşırtıyor sana şu an sonuçta başka bir kız da olsaydı erkek arkadaşın o telefon konuşmasını yapacak ve msn adresini verecekti yani bir şey değişmeyecekti.

eğer bir şansı daha hakettiğini düşünüyorsan şans ver o zaman ama bir daha yaparsa da şaşırma

ya zaten sorun kız ona asılmış o değil benden gizli işler çevirdi bi daha yapmayacam diyo affedeyimmi bi şans daha vereyimmi

ben seni hatırladım.affet madem seviyosan bırakamıyosan çoğu kişi affetme yine yapar demiş ama yapmayabilirde ya:bbo:
CADIARZU affet ama intikamını almayı unutma intikam baldan tatlıdırr vereliniortak
gerisini sen düşün:ecrin_bebek:

yaş küçük ikiniizin de sanıırım :)

ben de yol ver gitin derim..

ben böyle denemelerden hoşlanmıyorum..ne gerek vardiki böyle bişeye..siz bence aranmıssınız bilerek kendi kendinize yapmıssınız kızmayın ama..herşeyi oluruna bıraksaydınız bence daha iyi olurdu..şimdi bir yalan var ortada artık güven oluşmıyıcak..bu sonu kendiniz getirmişsiniz kusura bakmayın ama...

Kesinlikle affetmemelisin.
O gün öyle şeyleri yaparken aklı nerdeydi beyefendinin,yalanını da yakalamışsın birde ben zaten biliyordum senin arkadaşın olduğunu demeye getirtmiş.
Taviz tavizi doğurur.
Ben kendimden ve çevremdeki insanların başına gelenlerden de biliyorum.ıster aşk işinde olsun ister arkadaşlık.Eğer bir insanın yalanını yakaladıysan,yanlışını gördüysen,affettiysen,kendinden taviz verdiysen,alttan aldıysan vs. sonunda üzülen taraf sen oluyorsun ve sonra neden ona inandım ki,neden affettim ki, gibi düşünceler beynini kemiriyor.Kendine de kızıyorsun.
Hem sen ona mı kaldın,kısa süre sonra unutursun güzelim,affetme bence.Benim düşüncelerim bu.

Bu neydi şimdi ? Suç sizde.
1-Çocuğu kandırmışsınız.
2-Ona güven probleminiz var.
3-'ü de siz bulun :):)

Neyse -_- Şimdi bahsettiğimiz şey bir erkek. " Her erkek aldatır. " ben bu söze çok inanırım.Ama bu aldatmayı sadece cinsel veya fiziksel yolla algılamayalım.Örneğin çapkınlık.Örneği çoktur.Senden başka bir kızla msn'de konuşursa bir şey olmaz.Ama çok samimi konuşursa ve bunu ilerletirse aldatılmış olursun.Çapkınlık bana göre küçük bir aldatmadır.Çapkınlığı da her erkek yapıyor.Şimdi bana demeyin yapmayanlar da bar diye.İllaki yapıyorlar.En masumunun bile en fazla gözü takılıyor.Çocuğu kandır , dene .. ne bu böyle ? .. Bence çocuk size ambargosunu koymalıydı .. Siz ona yalvarmalıydınız , onun sizi affetmesi gerekirdi .. Tamam onda da suç var ama arkasından oyunlar çevrilmiş , kandırılmış.Sen dedin ya telefonda bana yalan söyledi diye, beni kandırdı diye.Peki senin yaptığın ne ?

hep böyle olmazmı zaten
aldatan adamı değilde hemen 3. kadını suçlarız

vurun kahpeye

sen sevgilimi ara diye kıza numarayı verirken iyiydi şimdi içten pazarlıklımı oldu
aratmadan önce bilmiyomuydun onun o karakterde bi kız olduğunu kirli geçmişi olduğunu

maden sevgiline güvenin yok denemek istedin başka bi hat alıp kendin yapaydın mesajla

sırf kendi gözünde sevgilini aklamak için kıza suç atma
bana kalırsa sevgilin kıza iftira atıyo hiç sanmıyorum ki o dediklerini demiş olsun :delphin:

arkadaşım sen o çocuğu bırakmak istemiyorsun o yüzden de kızın suçlu olduğuna kendini inandırmaya çalışıyorsun ama ....

ne diyeyim çooookkk alnın kaşınır benden sana abla tavsiyesi

sen mi aptisin yoksa bizi mi aptal yerine koymaya çalışıyon anlamadım incitanesimisin nesin. kötükedihüso
sen değilmisin ailem onay vermiyo evlenmemize napıym diye konu açan, sen değilmisin 1 ay önce aldatıldım çok kötüyüm diye konu açan, sen değilmisin 4 ay önce öyle bir çıkmazdayım ki diye konu açan. şimdide tutmuş yine konu açmışsın. :oklava:
burda insanlar seni ciddiye alıp tüm yardımseverlikleriyle bişiler diyolar. hala anlamamışsın.:olmaz: :mymeka:

yani bu kadar da olmaz ya.ne kadar meraklı millet konu açmaya.ne bunlar şimdi.zaten daha önce aldatılmışsın. daha nie konu açıp soruyosun ki

yani bu kadar da olmaz ya.ne kadar meraklı millet konu açmaya.ne bunlar şimdi.zaten daha önce aldatılmışsın. daha nie konu açıp soruyosun ki

kızma

arkadaş bir daha affedip tekrar aldatılmayı beklesem mi diye merak ediyor şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

Arkadaşlar bu ne yaa brezilya dizisi gibi valla... Bu karışıklıkta aşk falan olmaz olsa da sağlıklı olmaz kalıcı olmaz. Güven yoksa bir şans daha vermeye ne gerek var? Ayrıca başka kızlara aratıp denemek falan bunlar gereksiz şeyler, yürümüyorsa yürümüyordur güvenmiyorsan güvenmiyorsundur. Ben ya hep ya hiç diyenlerdenim. Bence zorlamanın anlamı yok, bitsin gitsin derim... (Tabi bu benim kendi nacizane fikrim)

Back
X