Sevgilimi affetsem mi? yardm edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf seni ve yorumları okurken içime fenalık geldi bu konudamı palavra şimdi yorum yapmaktan vazmı geçsemm ama yaptım artık.
allah akıl fikir versinnn

offf seni ve yorumları okurken içime fenalık geldi bu konudamı palavra şimdi yorum yapmaktan vazmı geçsemm ama yaptım artık.
allah akıl fikir versinnn

bende aynı şeyi düşündüm...iyice paranoyak olduk yaa kafamçokkarıştı

bence bir şans daha ver.yine yaparsa bu sefer tekmeyi basarsın

bana oyle gelio ki ayak ustunde 10 tane yalan skmis munasip bi yerinden.
o yere tekmeyi savur arkana bile bakma derim.
ne demek arkadaslik sitelerine uye olmak felan..
baska birisnin agzindan senin erkeklere baktigini duyup inanmak..
hepsini geride birak temiz bir sayfa ac.

Sizin sevgilinizi denemeye kalkmanız zaten güvensiz bir ilişki sürdürdüğünüzün kanıtı.
Sevgilinizin de oltaya gelmesi ona güvenmemekte emin olduğunuzu göstermiş.
Foyası ortaya çıkıncada kırk takla atmış işte,bin dereden su getirmeye çalışmış.
Bunları göre göre hala affetmelimiyim diye sormanız garip gerçekten.
Siz bu durumu meydana çıkarmasaydınız adam sizi uyutmaya devam ediyor olacaktı.
Muhtemelen ileride yediğiniz boynuzları da sayamayacak hale gelirdiniz artık.
Hala affetmeyi düşündüğünüzden eminmisiniz ?
Affedin tabi canım.
Erkek ne yaparsa canı sağolsun değil mi,aa siz seviyorsunuz ya en önemlisi o,sevgi,aşk o kadar yüce duygular ki bazı şeyleri kabullenmek için,gururunuzdan vazgeçmeniz için yetiyor da artıyor bile,başka erkek yok ya etrafta elinizdekini kaçırmamaya bakın siz ne pahasına olursa olsun.
Seviyorsunuz ya,o yeter. -tatlicadiarzu-

hep böyle olmazmı zaten
aldatan adamı değilde hemen 3. kadını suçlarız

vurun kahpeye

sen sevgilimi ara diye kıza numarayı verirken iyiydi şimdi içten pazarlıklımı oldu
aratmadan önce bilmiyomuydun onun o karakterde bi kız olduğunu kirli geçmişi olduğunu

maden sevgiline güvenin yok denemek istedin başka bi hat alıp kendin yapaydın mesajla

sırf kendi gözünde sevgilini aklamak için kıza suç atma
bana kalırsa sevgilin kıza iftira atıyo hiç sanmıyorum ki o dediklerini demiş olsun :delphin:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm arkadaşlar erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyorduk o kadar emindimki beni sevdiğine bana yanlış bişey yapacağı hiç aklımın ucuna bile gelmedi 16 aydan beri çıkıyorduk ve geçen beni aldattığını öğrendim ben bi rüya görmüştüm beni aldatıyordu rüyamda benim rüyalarımda hep gerçek çıkıyordu bende bi deneyim onu dedim gece arkadaşıma numarasını verdim arkadaşım çağrı attı oda aramış arkadaşım demişki yanlışlıkla oldu fln demiş konuşmaya başlamışlar msn istemiş ben bunu duyunca deli oldum ya msn sini vermiş arkadaşım bende msj attım sende iste bakım benden gizli msn si varmışmış dedim istedi ve benim bilmediğim bi msn si varmış onu vermiş benden gizli bi msn açmış onu kullanıyormuş ve dün bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim buldum şifresini ve girdim baktım hep kızları eklemiş birinede msj yollamış seninle tanışmak isterim fln diye gördüklerime inanamadım şu an ağlıyorum beni nasıl kandırmış bu zamana kadar hiç beklemezdim ayrıldık ama hala yalan söylüyor gece tlf meşguldu kimle konuşuyordun dediğimde tolgayla konuşuyorum dedi bana yalan söyledi bende dedimki o konuştuğum benim arkadaşımdı dedim evet biliyordum fln demeye başladı herşeyi sana anlatacaktım dedi o msn benim değil diyo inanmadım dün araştırdım o msnyle bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olmuş fotoğrafını fln koymuş onun gibi birini nasıl sevmişim ben ya üzüntüden iyice hasta oldum ya

Öyle bi çıkmazdayım ki... Ne yapacağımı bilemiyorum Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar benim bi derdim var sizle paylaşmak istedim benim sevdiğim var 1 senedir çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz evlenecektik ama ailem istemiyor çünkü biz farklı şehirlerdeyiz o uzakta die ailem istemiyor evlenmemize izin vermiyordu ayrıldık ama sebeb ailemin istememesi değil ona karşı güvenim azaldı geçenlerde ben düğüne gitmiştim pazar günü o akşam geldiğimde birden bilgisayarına bakmak geldi içimden sonra uzaktan yardım yolladı bana ben girdim bilgisayarına geçmiş klasöründe bi arkadaşıyla konuşmasını okudum onu görünce yıkıldım ya arkadaşı ona demiş ki ne yapıyon nasıl gidiyor fln yazmış oda kız ayarlamaya çalışıyom naz yapıyo fln yazmış böyle konuşmalar vardı o onların doğru olmadığını söylüyor şakalaşıyorduk diyo neyse onu geçelim biraz zaman geçti biz bunla tlfda konuştuk tlf nu kapattım 5 dk sonra bana msj geldi başkasına yolluyormuş bana gelmiş orticim nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz die bişeyler yazıyordu bende aradım dedim sen oyun oynarken tanımadığın kişilerin numarasını alıp onlarlamı konuşuyon dedim oda ben seni denemek için yolladım o msjı dedi güvenip güvenmediğini bilmek için gönderdim dedi ama inanmıyorum ya ayrıldık ona güvenim olmadıktan sonra devam etmenin bi anlamı yoktu bitti ama ikimizde çok üzgünüz o bitmesin ben seni aldatmadım başkasına bakmadım konuşmadım die ağlıyor onu çok seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ya çok kötü bi haldeyim

daha önce açtığın,2 konuna da baktım.... bu bir kerelik olmamış ki. sevgilin devamlı aldatmış seni. senin denemelerinde de kolayını bulup senin yaptırdığını biliyordum,o yüzden böyle davrandım deyip çok güzel kaçış yolları buluyormuş.ve bunu da devamlı yapıyormuş. sen buna kaç kere tolerans tanıyacaksın ki. 1 değilki... bu...
bırak. tek söyleyeceğim bu.
yoolll verrrr....

Son düzenleyen: Moderatör:
Timsah gözyaşları bunlar...:umursamaz:
Hem sen onun anası değilsin ki her ağladığında ne yaparsa yapsın koşulsuz şartsız bağrına basasın.

Şunu da ekleyeyim ki erkek arkadaşınızın söyledikleri palavradan başka çağrışım yapmadı bende nedense.:delphin:

bence şans asla ve asla verme zaten ilk seferinde öğrenmişsin ve affetmişsin sonra internette başka sitelere üye olduğunu öğrenmişsin yani bir sefer ona bu şansı vermişsin bence önüne bak geriye değil gün 3 gün ağlıyacak ve unutacak emin ol şuanda seni kaybettiği için tabikide üzülecek çünkü yakalamışsın ve affetmişsin herkes senin kadar toleranslı olamaz emin ol boşver sende unutmaya bak aldatılmışsın kandırılmışsın bundan daha önemli başka bişey yok bi insan neyse o şimdi affetsen bir müddet güven sağlıyacak ve yine yapcağını yapcak insanlar değişmez bunu hiçbir zaman unutma.....

aslında çok şanslıymşsınki yakalamışsın bidahaki sefere o daha temkinli olur yakalayamazsn bile.şans falan verme sakın.

şans vermeye değmez alışmış kudurmuştan betermiş yine yapar yapacağını boş ver daha niceleri çıkar karşına:teselli:

şeker yol ver gitsin sen hep kafanda şüpelerde yurutuceksin ilişkini..ve hep problem çıkıçak.....sakın affetme daha neleri çıkar karşına...

Yılanın başını küçükken ezeceksin. Ez onun başını sonra sen kendi yoluna devam et. Yoksa ileride bu ilişkiye devam edersen daha çooook sorunla karşılaşırsın...

slm arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ben yine aynı konuyla başım dertte karar veremiyorum erkek arkadaşımın noyu bi arkadaşa verip denettirmek istedim iş yerinden kız arkadaşım aradı onu konuşmaya başladılar bende erkek arkadaşıma dedimki tlf meşguldu kimle konuşuyorsun dediğimde kankam kız arkadaşından ayrılmış o aradı dedi bana yalan söyledi neyse o kızla konuşmuş msn fln vermiş verdiği msn hiç bilmediğim bi msn sonra herşeyi söyledim o kız benim arkadaşımdı neden bana yanlış yaptın neden konuştun kızla dedim anladım senin arkadaşın olduğunu dedi o msn benim değil dedi inanmadım aradan 2 hafta geçti ben bunun 2 3 tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim sonra heşeyi anlattı bi anda bi hata yaptım arkadaşlarıma uydum dedi msn açmış benden gizli o msnyle bi kaç arkadaşlık sitesine üye olmuş msn nin şifresini verdi ocak ayında açmış ama msn de 10 kişi fln var bunların bazıları ondan büyük diyorki abla olarak konuşuyorum onla diyo çok ağladı yalvardı sensiz kalınca seni ne kadar sevdiğimi anladım diyo abiside yalvardı bana çok pişman dedi denemek için iş yerinden arkadaşıma noyu vermiştim ya o kızda demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış herşey çok kafamı karıştırdı acaba bi şans daha versemmi yalvarıyo ağlayıp duruyo kafam karıştı acaba ona son bi şans versemmi çok seviyorum onu

HıııııııııııÇÇ TAVıZ VERMEEE BAS TEKMEYı :oklava:..
KONUŞMA . GÖRÜŞME ..
NE BU YA.. ONA BUNA MSN VERMELER TEL VERMELER KONUŞMALAR VS.. BAS TEKMEYı YERıN DıBıNE GıRSıN .. ıNANMA TıMSAH GÖZ YAŞLARINA
Bu arada çok sevdiğinide söylemişsin .. Sevgi acı verıyorsa keseceksın bıtecek .. Ha çok sevıyorsun ayrıldıgında ölmezsın bısey olmaz .. ama bunla daha fazla irtibatta olursan her gün ölürsün ..
ACIMA ACINACAK HALE DÜŞERSıN ...

Son düzenleme:
bencede bırak affedersen aynını yapar içinde varmış diyeceğim.. ama çok seviyorum onsuz yapamıyorum diyorsan son bir şans verebilirsin nasıl olsa aynını yapacak belli bi zaman sonra sende sağlamayı alınca bu kez soğur için daha rahat bir şekilde yol verirsin

kesinlikle afetmeyin derim:kahve:
erkeklerin klasik yalanidir o ben anlamistim vs
sizi bi kez uzmus zaten degmez ben olsam kesinlikle artik guvenemezdim
yinede karar sizin:1closedeyes:

neden deneme yapıyosunuz anlamıyorum. Benimde 2,5 yıldır görüştüğüm kişi ne akla hizmetse bilmediğim bi numaramadan msjla tanışmak istediğini yazdı.En sonunda onun olduğu çıktı.kalbim kırıldığıyla kaldı işte.ya güvenmiyosanız bırakın ne geçiyo elinize ki.....

Arkadaşın hakkında o çok içten pazarlıklı yapmış olabilir,kirli bi geçmişi var diyosun ya madem onun hakkında böle düşünüyodun niye onu böyle bi olayın içine dahil ettin güvenmediğin bi insanla nasıl özel ilişkini paylaşıp erkek arkadaşını denemesini isteyebilirsin orası ayrı bi konuda asıl konuya gelirsek erkek arkadaşın yersen die tamamen sallamış ya tamam insan çok sevince ne derse inanmak istiyo sanki tüm dünya yalan söylüyo tek doğru söleyen o ama gerçekler biraz farklı canım yaa eğer senin olduğunu anlasaydı zaten sana kimle konuşuyodun dediğinde doğruyu sölerdi hadi onuda geç o arkadaşlık sitelerine üye olmalar ne abla gibi konuşuyorum demiş ya zati ordaki yaşı büyük bayanlarda arkadaşlık sitelerine kardeş aramak için girmişlerkaydirigubbakcemile3peki sen davayı çakmasaydında acaba sana bu itiraflarda bulunacakmıydı seni kaybedeceğini anladı evet pişmanda olabilir ama sana sevgisi tam olsaydı yada aşkın büyüsü devam ediyor olsaydı zaten böle işlere karışmazdı hayat senin affetsen bile bu kurt seni ömrünce yiyip bitirecek demedi demeeeeeeeee

Back
X