Sevgilimi affetsem mi? yardm edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ya o kız da mı ona asılmış yani hiç inandırıcı değil...sen peki güvenmedigin bi kıza neden sevgilini denettiriyorsun ki...ayrıca denetleme istegi normal değil demek ki şüphe uynadırmış sende..e istedigin de olmuş işte öğrendin gerçeği yol ver gitsin...

slm arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ben yine aynı konuyla başım dertte karar veremiyorum erkek arkadaşımın noyu bi arkadaşa verip denettirmek istedim iş yerinden kız arkadaşım aradı onu konuşmaya başladılar bende erkek arkadaşıma dedimki tlf meşguldu kimle konuşuyorsun dediğimde kankam kız arkadaşından ayrılmış o aradı dedi bana yalan söyledi neyse o kızla konuşmuş msn fln vermiş verdiği msn hiç bilmediğim bi msn sonra herşeyi söyledim o kız benim arkadaşımdı neden bana yanlış yaptın neden konuştun kızla dedim anladım senin arkadaşın olduğunu dedi o msn benim değil dedi inanmadım aradan 2 hafta geçti ben bunun 2 3 tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim sonra heşeyi anlattı bi anda bi hata yaptım arkadaşlarıma uydum dedi msn açmış benden gizli o msnyle bi kaç arkadaşlık sitesine üye olmuş msn nin şifresini verdi ocak ayında açmış ama msn de 10 kişi fln var bunların bazıları ondan büyük diyorki abla olarak konuşuyorum onla diyo çok ağladı yalvardı sensiz kalınca seni ne kadar sevdiğimi anladım diyo abiside yalvardı bana çok pişman dedi denemek için iş yerinden arkadaşıma noyu vermiştim ya o kızda demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış herşey çok kafamı karıştırdı acaba bi şans daha versemmi yalvarıyo ağlayıp duruyo kafam karıştı acaba ona son bi şans versemmi çok seviyorum onu

ayrıl demek yorum yazan insanlara kolay gelir ama üzgünümm resmen aldatılmaktır bu ..eger sevgim agır basıyor ben aldatılsam da razıyım diyorsan mutluluklar ama sakın sunu unutma affettiğin anda ikinci kez aldatılmaya hazrılıklıyım demektir...Allah yardımcın olsun

Bana pek laf düşmez ama ben derimki sakın! öyle bir hata yapma

benceeeee
bay bay kuzum dee arkana bile bakmadan kac
yası küçük galiba demişler bencede küçük gibime geldi ama küçükken bunları yapıyor büyüğünü hayal edelim birde

nem ayrıl derim barışsan bile içinde hep bi güvensizlik olacak
öyle olmasındansa ayrıl bence

yahu yalanını yalanla örtmeye çalışmasaydı belki affet derdim de..
yalanını açık edince de türlü yalanlar..
iş arkadaşın da ayrı alem..
etrafındaki insanlara dikkat et derim ben..

dayanamıoyurm arkadasım bi kız bu kadar saf olmak zorunda mı bırak sunu artık ağlar ağlar susar yaa bildigin ayakta yiyo seni

canım bence çook iyi düşün ve kaldırabilirim diyorsan yollarınızı ayır. senin bildiğin bu kadar ya bilmediklerin ne olacak????

Şans mans yok ona. O şansını yalan söylerken kaybetmiş zaten. Hayata bir kez geliyorsun onuda onun yalanlarına harcatma. Bas tekmeyi gitsin kötükedihüso

yaa seni seven adam başka adresler açarda milleti ekler mi seni seven adam arkadaşlık sitelerine üye olurmu hadi o kız arkadaşın ona sensiz olamam vs. şeyler söyledii.. o kız suçlu diyelim iyide bu adam seni sevse daha ilk baştan arkadaşlık sitelerine girmez gizli msn açmaz dimi.. sen kendini kandırma adamı aklamaya calışma aklanıcak hiçbiryeri yok bunun.. hala nasıl affetsem mi diyosun 3 öğünün ondamı evlisin coluk cocuğun vardamı affetsem diye düşünüyosun.. gururunu ayaklar altına alıp onurunu kırdırıp tekrar ona sarılabilecekmisin tekrar onunla olabilicekmisin... ben olamam ben bi erkek için bu derece düşmem sende düşme derim..

Back
X