Sevgilimi affetsem mi? yardm edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ya o kız da mı ona asılmış yani hiç inandırıcı değil...sen peki güvenmedigin bi kıza neden sevgilini denettiriyorsun ki...ayrıca denetleme istegi normal değil demek ki şüphe uynadırmış sende..e istedigin de olmuş işte öğrendin gerçeği yol ver gitsin...

ayrıl demek yorum yazan insanlara kolay gelir ama üzgünümm resmen aldatılmaktır bu ..eger sevgim agır basıyor ben aldatılsam da razıyım diyorsan mutluluklar ama sakın sunu unutma affettiğin anda ikinci kez aldatılmaya hazrılıklıyım demektir...Allah yardımcın olsun

Bana pek laf düşmez ama ben derimki sakın! öyle bir hata yapma

benceeeee
bay bay kuzum dee arkana bile bakmadan kac
yası küçük galiba demişler bencede küçük gibime geldi ama küçükken bunları yapıyor büyüğünü hayal edelim birde

nem ayrıl derim barışsan bile içinde hep bi güvensizlik olacak
öyle olmasındansa ayrıl bence

yahu yalanını yalanla örtmeye çalışmasaydı belki affet derdim de..
yalanını açık edince de türlü yalanlar..
iş arkadaşın da ayrı alem..
etrafındaki insanlara dikkat et derim ben..

dayanamıoyurm arkadasım bi kız bu kadar saf olmak zorunda mı bırak sunu artık ağlar ağlar susar yaa bildigin ayakta yiyo seni

canım bence çook iyi düşün ve kaldırabilirim diyorsan yollarınızı ayır. senin bildiğin bu kadar ya bilmediklerin ne olacak????

Şans mans yok ona. O şansını yalan söylerken kaybetmiş zaten. Hayata bir kez geliyorsun onuda onun yalanlarına harcatma. Bas tekmeyi gitsin kötükedihüso

yaa seni seven adam başka adresler açarda milleti ekler mi seni seven adam arkadaşlık sitelerine üye olurmu hadi o kız arkadaşın ona sensiz olamam vs. şeyler söyledii.. o kız suçlu diyelim iyide bu adam seni sevse daha ilk baştan arkadaşlık sitelerine girmez gizli msn açmaz dimi.. sen kendini kandırma adamı aklamaya calışma aklanıcak hiçbiryeri yok bunun.. hala nasıl affetsem mi diyosun 3 öğünün ondamı evlisin coluk cocuğun vardamı affetsem diye düşünüyosun.. gururunu ayaklar altına alıp onurunu kırdırıp tekrar ona sarılabilecekmisin tekrar onunla olabilicekmisin... ben olamam ben bi erkek için bu derece düşmem sende düşme derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…