Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Seni kınamıcam çünkü büyük konuştuğum şeyleri yaşamadan ölmeyeceğime inanıyorum.

Ama yaptığın çok günah ve çok ayıp. Sadece sevgilini değil, diğer çocuğu da aldatıyorsun. İkisinden de helallik al, sana zarar vermeyeceklerine eminsen ikisine de dürüstçe anlat yaptıklarını ve ikisinin de hayatından çık.

Uzun bir süre de hayatına kimseyi alma. Aldatmak esasında aldatan kişiden kaynaklı bir problem. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce mutlaka tedavi ol. Böyle ağlamakla, başlık açmakla hiçbi şey düzelmez.

Aldatmak kisinin kendi karakteri daha dogrusu karaktersizliği ile alakalıdır. Bir melekle yada bir seytanla birlikte olabilirsin bu zerre fark etmez, bu senin şahsiyetinin bir göstergesidir. Yani eninde sonunda sen en başta kendi alnına bu igrenç lekeyi sürüyorsun.
Artı bilmem inançlımısın degilmisin gerci farkta etmez ama aldattığın kisinin sende buyuk kul hakkı var ve bildigin uzre kul hakkinin af sarti hak sahibinin helal etmesidir. Ama muhtemelen sen ona asla anlatmayacagin icin helal etmesi gibi durumda olmayacak. Herneyse olay dini tartismaya donmesin.
Yazik ya, ben cidden uzuluyorum bir insan bunu hayatindaki kisiye nasil yapar bunu kendisine nasil yedirir, cok yazık..

Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..
Şu anki sevgilinin heves olmasından dolayı değil tatlım 2 yillik olanı aldattığın için ayrılman gerekiyor.

Herkes ayrıl demiş "ama bununla olamam ki arkadaşımın sevgilisiydi" diyip duruyosun aldattın beybisi onun için ayrılman gerekiyor.

İkisiyle de olma o zaman tövbe tövbe bu ne erkek açlığı !! Biri cepte dursun diğeri öpsün dursun . Sana yapılsa neler hissedersin hiç düşündün mü . Kendine de mi saygın yok senin . Komik olmayın Allah aşkına !!

Ya neden bu kadar arabesksiniz? Yok bununla olamam arada arkadaşım var falan. Bırakın bu türk filmi ayaklarını şimdiki sevgilinizle ayrılın sonra bununla napıyorsanız yapın.

2 defa başkasıyla öpüştüğünuze göre suanki sevgilinizi zaten sevmiyorsunuz yazık değil mi adama?

Bu cocukla olamam deyip digerinden ayrilmamak ne alaka? Sen sevgilini sevmiyorsun ki yazik degil mi hakkina giriyorsun? Bosta kalmamak icin yaptigina bak.

bence bu çocuğu fiziksel olarak beğeniyorsunuz ve aranizda bir çekim var.
mevcut sevgilin ise muhtemelen karakter olarak bu çocuktan çok daha karakterli.
daha efendi daha kibar anlayışlı v.s
en azından gözünün önünde başka kızlarla opusmemis.
tavsiye istiyorsan ikisiylede iliskini kes bir an önce.
çünkü eğer bu sekilde devam edersen yakın zamanda ortaya çıkacak ve kendine yakistirdigin o ağır ithamları
şimdi kapinda yatan çocuk bizzat söyleyecek sana.
sevgilin iyi biri olabilir ama belliki aranizda eksik biseyler var.bu çocuk olmaz ilerde başkası karıştırır kafanı.
aradigin herşeyi bulacagin biri illaki çıkar karşına.bir an önce bu duruma son vermeni tavsiye ederim .

Yaptığın cok yanlis kendini karsindakinin yerine koy bak bakalim ne hissediyorsun. Karsindakine seni sevmiyorum deme cesaretini goster. Ayril yani.

Ayrılsana kardeeşşş!!
Ayrıl önce bir yahu!
Sonra da ne yaşıyorsan yaşa.
Arkadaşın yıllar önce sana nispet yapıyomuş gözünün önünde öpüşüyomuş ya zaten,o nasıl arkadaş oluyor ki hâlâ.
Ne istiyosan yap valla,yaşa bu çocukla dilediğini.
Karakter de müsait,neyin çekincesi bu hâlâ.

Bence sizin sorununuz aç gözlülük.Hevesini yenisiyle çıkar 2 yıllık olan cepte dursun.Hevesiniz bitince hiç aldatmamiş gibi devam edersiniz eminim.
Bu tamamen karakter meselesi vicdan sahibi onurlu bir insan zaten aldatamaz
Siz bu iki yıllık sevgiliniz ile de evlenseniz arkadasinizin eski aşkıyla da evlenseniz aldatirsiniz.
Ikisini de bırakıp tedavi olmalisiniz en azından biraz vicdan sahibi olmak adına. .

Bu ne karaktersizlik ya?

Ayrılsana sevgilinden yahu! Çocuk kurtulsun senden.

Hevestir diye ayrılamıyorum diyorsun bir de. Hangi yüzle devam edeceksin ki?

Boyle insanlari tedavi edebilen doktorlara helal olsun .elinden opmek lazim.varmidir bu karekter yoksunlugunun da tedavisi .

Allahtan belli etmiyorsunuz..
Yani belli etmeseniz adam sizin dudaginiza bilmem kac kere yapisma cesaretini nerden aliyor?
Ayrilin 2 yildir ciktiginiz cocukla, sonra ne yaparsaniz yapin.
Opusur musunuz sevisir misiniz size kalmis..

Aslında yapman gereken ikisinden ayrılmak.
Ama sen hem karnım doysun hem pastam dursun derdindesin.
3.de bulursun bu gidişle.
Tek basına olunca ölmezsin.
Bunla olmaz zaten diğerini kaybedemem diyorsun herkesle sevgili ol kimseyi kaybetme.

Sizin gibi insanlarda aldatmak bağımlılık. Hiç bahane bulmaya çalışmayın, ciddi ciddi aldatmaya bağımlısınız. Zararlı olduğunu bile bile sigara içmek gibi, yalnız sigara içerken sadece kendinize zarar veriyorken burada karşı tarafa da zarar veriyorsunuz.

Çift ve aile terapisti adayıyım, bir aldatma durumunda aldatan taraftan ziyade daha çok aldatılan tarafla çalışıyoruz çünkü karşı tarafta onulmaz travmatik yaralar açıyorsunuz. O yaraları iyileştirmek yıllar alıyor. İlişkilerin dinamikleri farklı farklı olabilir, araya 3.kişiler alıp bundan mutlu olan çiftler biliyoruz ancak sizin yaptığınız bu değil, siz karşı tarafı kandırıyorsunuz. Ne yaptığınızın farkındasınız, ne kadar yanlış olduğunun da farkındasınız. Sevmiyor ve sadakat yükümlülüğü hissetmiyorsanız ayrılmanız gerekiyor. İlgi bağımlısıysanız ve yasak ilişkiler size zevk veriyorsa da acilen bir psikologa görünüp terapi almanız, yanlış kurulmuş şemalarınızı iyileştirmeniz ve sağlıklı ilişkiler yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Derhal sevgilinden ayrıl onun ne suçu var aldatılmayı haketmiyo sonra naparsan yap. Arkadaşıma bunu yapamam diyosun sevgiline bin beterini yapıyosun. Neler derdim de değmez.

Hayir yok, ama bu bir heves mi degil mi diye onu birakamiyorum ve hayatta boyle biseyi soylememem.. ayrilsam bile onunla Da olamam arkadasim var nolursa olsunn...
Ya sana ne söylenir ki. İkisini de idare et dememizi beklemiyorsun herhalde. Şuan yaptığınla belki senin yuzunden iki kişi karşı karşıya gelecek erkek bunlar başına bir şey gelse ne yapacaksın o zaman ? Allah aşkına kafayı mı yedin sen birinin sana dur demesi mi gerekiyor !? Ayıp denen bir şey var hem iki kişinin de gunahina giriyorsun. Allah inancı olan kimse bunu yapmaz. İlgisizse sevgilin yapamıyorum de bitsin gitsin. Bunun ilerisi olmaz zaten sevseydin başkasından etkilenmezdin. Daha sonra da o kişiyle olacak veya olmayacak diye düşünür tartarsin sanki kaçıyorlar mi ?!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…