- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nebiliyiimya
-
Şu anki sevgilinin heves olmasından dolayı değil tatlım 2 yillik olanı aldattığın için ayrılman gerekiyor.Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..
Bundan arkadasimin haberi yok ama beraber olursak duyucak elbet. Cekincem bu anasini satiyim ya evet hoslaniyorum ama ona bunu belli etmiyorum hep asla diyorum. Bazen diyorum o kizda hayatini yasiyo git duygularinin pesinden be. Cok da umrunda sanki onunn
Ya sana ne söylenir ki. İkisini de idare et dememizi beklemiyorsun herhalde. Şuan yaptığınla belki senin yuzunden iki kişi karşı karşıya gelecek erkek bunlar başına bir şey gelse ne yapacaksın o zaman ? Allah aşkına kafayı mı yedin sen birinin sana dur demesi mi gerekiyor !? Ayıp denen bir şey var hem iki kişinin de gunahina giriyorsun. Allah inancı olan kimse bunu yapmaz. İlgisizse sevgilin yapamıyorum de bitsin gitsin. Bunun ilerisi olmaz zaten sevseydin başkasından etkilenmezdin. Daha sonra da o kişiyle olacak veya olmayacak diye düşünür tartarsin sanki kaçıyorlar mi ?!!Hayir yok, ama bu bir heves mi degil mi diye onu birakamiyorum ve hayatta boyle biseyi soylememem.. ayrilsam bile onunla Da olamam arkadasim var nolursa olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?