Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

yum usulca gözlerini... dirim dirim... ayril cok mu zor. sanki on yildir evlisin cocuk var

Muhtemelen üniversite okuyan sevgilinde seni aldatıyordur

Ay ne kadar ayip gercekten. Insanlar size sevgilinizden ayrilin diyor siz digeriyle de olamam ama diyorsunuz. Digeriyle olup olmayacaginizin hicbir onemi yok. Kendinizi asin artik ya, dunya sizin etrafinizda donmuyor. Masallah sozde yilda bir gorustugunuz arkadasinizin kulagina gidip uzulmesin diye bu yeni iliskiye baslamak istemiyorsunuz ama iki senenizin beraber gectigi sevgilim dediginiz insana bu yaptiginizi reva goruyorsunuz. Azicik empati kurun lutfen, siz iki senedir beraber oldugunuz bir iliskide aldatilsaniz ve sevgiliniz sizden diger kizla olasi iliskileri icin cekincesi yuzunden ayrilmasa. Nasil incineceginizi, kalbinizde nasil bir yara acilacagini dusunemiyor musunuz? Ilk is sevgilinizi arayin bulusmak istediginizi soyleyin artik ne dersiniz bilmem, kendimi bulmak istiyorum bir iliskinin icinde olmak istemiyorum mu ya da benim okulum bittikten sonra calisma hayatiyla birlikte buyudugumu degistigimi hissettim, seninle iliskim ile ilgili okul zamanlarindaki gibi hissetmiyorum tarzi bir bahaneyle ayrilin. Digeriyle olur mu olmaz mi bunun bir onemi yok. Sevgilisiz kalirsaniz olmezsiniz

Sevgiline haksızlık etme yazık günah. Ayrılman gerek bence. Duygu karmaşası yaşıyorsun ve bu iyi bişey değil. Sevgiline karşı sevginden emin değilsen ayrıl o da yoluna baksın sen de bu vicdan azabından kurtulursun.
Belli ki duygusal bir boşlukta olduğun için kabul etmişsin şimdikini ama iyice düşün kararını ver.sadece sana güzel şeyler söyleyip seni iyi hissettirmesi yetmez. En başta karaktere bak. Yoksa ilerde başını taşlara vurursun.

Yok yani ikisiylede olamasan bile noluyor ağaclar oksijenmi üretmiyor ? Ay gökyüzüne mi çıkmıyor? Güneş doğmaktan mı vazgeçiyor? Bu nasıl bir keşmekeş.. insanın önce kendine saygısı güveni olur !bazen en güzeli onurlu bi yalnızlıktır.

Zaten öpüşmüşsün sevgili olsan ne olmasan ne. Hem ilk başta sen hoşlanıyodun ondan arkadaşın senin elinden almış onu bence sende aynı şeyi yapabilirsin. Bir an önce ayrıl sevgilinden eğer diğer cocuk duyarsa ikisinden de olursun sonra :)))))

Arkadasimda bizim onceden konustugumuzu biliyordu ve nispet yapmak icin nereye giderlerse beni de cagiriyordu karsimda el ele tutusup opusuyorlardi.

Bile bile neden her seferinde gidiyordunuz?

BUYUK KONUSMUSUM

"Büyük konuştum da başıma ondan geldi"yi artık bir tarafa bırakalım.

Asagidayim gel dedi bindim arabaya.

Asla olmaz dediğiniz adama tıpış tıpış gitmişsiniz çağırdığında?

ittirdim istemedim aglamaya basladim sarildi simsiki sahile indik OLMAZ OLMAZ BEN YAPAMAM ARKADASİMA BUNU İSTERSE 10 yil gecsin biz olamayiz dedim bagirdim yine yapisti ve öptü ve kahretsin ki bende bu sefer ona karsilik verdim..

Neden ittirip istemediğiniz halde sahile falan gidiyorsunuz üstüne birlikte?

1 hafta sonra yine is cikisima geldi. Seni sıkmak istemiyorum ama ben sana artik sevgilim demek istiyorum ayaklarini yerden kesmek istiyorum falan dedi ve biz 2. Kez opustuk...

Madem ilkinde pişmandınız falan ikincisinde neden gittiniz?? O aradaki 1 hafta hatanızı anlamak için yeterli bir süre değil miydi? Ya da memnun olmadığınız sevgilinizden ayrılmanız için? Bile bile lades olmuş sizinkisi.

Ayrıca böyle gizli saklı buluşmalara devam ederseniz eski arkadaşınız da bunu bir şekilde öğrenir eninde sonunda.

Hakkınızda hayırlısı. Kendinize yakıştırdığınız gibi davranın.

Ayril dicem herkes gbi yapmayacaksin o zaman baska bse önereyim.

Okuyan sevglinden ayrilma zaman iste bi kavganizi bahane et bi sure ayri kalalm de. Bu arada digeriyle gorus sonunda bi karar ver . Birini birak..
ama bu zaman icinde okuyan sevgilinde baska kadinlari denicek bunuda göze al..

En azndan yasadiklarin ortaya cikarsa ayriydik zaman istemistm dersin.

Bide bu adam cok itici geldi bana. Karakterli olsa eski sevgilisinin arkadaşına yapışmazdı tam maymun gözlüymüş. Belliki hırs yapmş sen kabul etmeynce. Aşk fln değil bunu bil.

Seninkide istemem yan cebime koy meselesi olmus,kesildimi ayaklarin yerden neyse bence diyer sevgilinde seni boynuzluyo ondan seninle isi yok oyle olmasa sen yeni sevgilinle bukadar rahat takilamazdin bi sekilde yakalanirdin yanigg

Ilgisiz kaldiniz diye baska birine meyletmeniz ve bunu hala surdurmeniz ...Okuyan kisiyi hak etmiyorsunuz. Ayrilin ki daha fazla hakka girmeyin. Bu psikoloji sizi birakmaz biz ne dersek diyelim

Hayir yok, ama bu bir heves mi degil mi diye onu birakamiyorum ve hayatta boyle biseyi soylememem.. ayrilsam bile onunla Da olamam arkadasim var nolursa olsunn...
Sürekli arkadasım var aramızda demişsiniz ama arkadaşınız bence sizi arkadası olarak görmüyor ki. Sizin o çocuğa ilginizi bile bile nispet yapmış zaten. E siz desek, siz zaten arkadasınızı kırmaktan cok daha büyük bir hata yapıyosunuz. Bir cambaz iki ipte oynamaz ki karar verin sonra ne halt yiyosanız yiyin ama dürüst olun hayatınızdaki erkeklere karşı

Ben o...puyum diyene kadar ayrıl sevgilinden sonra git kimle öpüşürsen öpüş

Bu kişi sadece arkadaşınızın canını yakmak için sizi kullanıyor bence zaten böyle olmalı ki
Karma tamamlansın
Kader ve sebepler dairesinde onların işi bitince sıra sizede gelecek emin olun
Acizane tavsiyem 2 yıllık sevgilinizin arkasından çevirdiğiniz dolaplara son verinde ilerde fazla canınız yanmasın...

İlişkiler bile eskisi gibi değil artık kim kimi boynuzlarsa yazık

12 sayfa boyunca anlayan oldu mu acaba konu sahibi sevgilisinden ayrılmak yerine niye aldatmayı tercih etmiş

bence senin içinde ne sevgiline ne ikinciye ne de arkadaşına karşı sevgi yok kendine de saygın yok. karşına da mesela işi gücü yerinde eski arkadaşının eskisi olmayan biri çıksa onu seçersin. kaç yaşındasın bilmiyorum ama madem buraya yazıp bi içimi dökeyim dedin benden sana tavsiye hepsini çıkar hayatından. şöyle düşün, sevgilimden ayrılsam bile arkadaşıma bunu yapamam diyosun ya bi yerde yakalanırsan nolacak daha beter değil mi ??

Ne kadar çelişkili bir konu. Burada insanlar ayrıl onunla birlikte ol o zaman diyorlar arkadaşıma yapamam bunu diyorsun daha yapamaması mı kalmış adamla gayet görüşmüşsün defalarca öpüşmüşsün zaten yapıyorsun bile isteye ayrılmıyorsun da zaten bir ilişkiniz başlamış.

Kaldı ki ben anlamadım arkadaşınızla bu kişi çıkarken yanlarında ne işiniz vardı ki yanımda öpüştüler falan diyorsunuz bu kadar gözünün önünde bunu yapan biriyle nasıl görüşebiliyorsun nasıl için alıyor yani. Bal gibi de buna güvenmiyorsun öbürüne de kaybetmek istemiyorsun ikisini de idare edip ikisine de sevgi sözcükleri söylüyorsun burada da kendine hakaret edip vicdanını temizlemeye çalışıyorsun yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…