• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi aldattım çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirm :((

ağzının payını almıştırda ondan cevap yazamıyordur bence oh ya valla ne ala iş adamlar yapıo diye biz kızıyoruz demekki kızlarda da bu yetenek varmış aferin o çocuğa gurulu erkekmiş ben olsam dönüp yüzüne bidaha bakmam yani

korkutma da gelsin kız ya :lepi:

aldatma konusunda seni yargılamayacağım.bu konularda her zaman , genel düşünce tarzından farklı düşüncelere sahip oldum.o yüzden çok açık yorum yapmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyebilirim ki; eski sevgilinle yeniden başlasan bile , bu onun içinde yara olarak kalacak ve asla mutlu olamayacaksınız,bu yüzden kendisini unut gitsin bence...
pişmanlık da sana ders olsun,bir daha böyle bi şeye kalkışma a.s.

Bir başkasının hayatından, acısından mutluluk payı çıkarmışsınız hepiniz... Ne kadar eğleniyorsunuz. Başkalarının hatalarıyla... ilginç haksızı hor görmek ve haksıza hak vermemek arasında ne büyük fark var. siz onun hatasını söylemek yerine sert bi şekilde yüzüne vuruyorsunuz. bravo devam edin.

bi insanın hatasını anlaması ve bunu kabullenip yüreklice burda açıklaması gerçekten taktir edilecek bi davranış bence.o yüzden öncelikle seni tebrik ediyorum....sevgilini aldattığın konusuna gelinceeee,bu koonuda ne söyleyim sana bilmiyorum eleştirmek istemiyorum sert cümleler kurmak istemiyorum..çünkü biliyorum ki insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..her insan hayatında hatalar yapabilir....sevgilini kazanmak için bişeyler yapmana gerek yok.çünkü bunu herşeyden önce onun istemesi onun kabulenmesi lazım...sen unutursun bu durumu zamanla ama onun unutabileceğiini hiç sanmıyorumm...

Son düzenleme:
hoşlandıgınız kişinin sölediklerini duymamış olsaydınız eskisine zaten yol vermişsiniz 2 gündür..
bunları duyunca eskisini geri istiyosunuz nekadar saçma..erkeksiz kalamıyosunuz sanırım:33:

hoşlandıgınız kişide tam yerinde laflar etmiş valla..tabiki sevgilisinin üstüne gül koklayan orda burda bir kız için kavgayamı girilir allahaşkına..şükredinki daha başta öğrenilmiş yoksa yarın öbürgün buraya iki sevgilimlede birlikte oldum beni kullanıp attılar die bir başlık açardınız...şanslınız..:34::35::33::32:

yorumları okudumda bazı insalar karşısındaki ile dalga geçmeyi küçük düşürmeyi ne kadarda çok seviyo.insanları eleştirmek bu kadar kolay ve seviyesizce yapılmamalı bence...karşıdaki insan zaten hatasını anlamış ve cesaret göstererek bunu açıklamış yardım istemiş...kendisini kötü hissettiğini açıklamışşşş.herkes burda dertleşmek adına,paylaşımda bulunmak adına yazıyo bişeyleri....RENCİDE EDİLMEK İÇİN DEĞİL...............

Son düzenleme:
İhanetin affı olmaz. Yaptığın affedilir birşey değil. Sen terkeden sevgiline de aşık değilsin. Aşık olan insan aldatmaz. Bir hemcinsimin böyle birşey yapmış olması beni utandırdı.

Öncelikle hepimiz insanız ve bol bol hata yapıyoruz ve senin durumunu da gayet hoş karşılıyorum.Çünkü aldatmanın bir sürü sebepleri olabilir.Belki kendine yakın gördün,belki o dönemde erkek arkadaşın sana karşı çok ilgisizdii, belki kötü günler yaşıyordun.Bunları kimse bilemez.Tabi ki yaptığın şeye de yapılabilir,olumlu bir olgu olarak da bakmıyorum.
Erkek arkadaşınla iyi bir iletişime geçip ,nedenlerini ona anlatıp (tabi yüzyüze bu imkanı da yaratman lazım) gerçekten pişman olduğunu göstermen lazım.Ayrıca seni ne kadar seviyor erkek arkadaşın bu önemli bence?Seni affettikten bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatabilecek kadar erdemli mi?
Bunları iyi düşün derim sağlıksız,kötü bir ilişkinin olmasından olmaması daha mantıklı bana göre.

biraz zor donmez sanmıyorum bence sende isteme boyle bir iliski yurumez surekli gelir senin onune yaptıgın bu hata...hatalarından ders cıkar bundan sonaki iliskilerinde yapma...

kaybettiğin bişeyi bi daha nası geri alabilirsin ki :)
ayrıca bi insan aynı anda kalbinde 2 kişiyi barındıramaz.güvenceğin insanlara dikkat etseymişsin...
bence bi bardak soğuk su iç .......

haketmişsin güzelim.. çırpınmanın anlamı yok.. başına geleni çekeceksin dönmeyecek tabi sen aldat sonra da ne yapmasını isterdin koşa koşa kollarına mı gelmeliydi ?

ben bu olayı 1 yıl önce yaşamıştım.Şimdi unutmuştum nerdeyse...Ama inanın hatamı çok iyi anladım bu olaydan sonra birdaha sevgilimi hiç aldatmadım ve şimdi başka bir sevgilim var 1 yıldır onunla beraberiz.Ben ailemden böyle görmüştüm.Aldatmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşadığımda anladım ve pişman olmasaydım buraya yazmazdım.Hepiniz bir bakıma haklısınız.Bencede bunun affedilir bir tarafı yok.Birdaha asla böyle bir şey yapmam zaten yapmadımda ve şimdi çok mutluyum.Her insan hata yapar ve ben bunun hata olduğunun farkındaydımki buraya yazdım ve sizden yardım istedim.Ama siz bu hatayı daha fazla yüzüme vurdunuz.Ben şimdi bu hatayı yapmamdan dolayı pişman değilim.Çünkü bu hatadan bir ders aldım ve sonraki ilişkim çok daha güçlü oldu.Aynı hataya düşmedim.Hayır demeyi öğrendim ve sevgilime sadık kalmayı...Yinede yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim...

ben bu olayı 1 yıl önce yaşamıştım.Şimdi unutmuştum nerdeyse...Ama inanın hatamı çok iyi anladım bu olaydan sonra birdaha sevgilimi hiç aldatmadım ve şimdi başka bir sevgilim var 1 yıldır onunla beraberiz.Ben ailemden böyle görmüştüm.Aldatmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşadığımda anladım ve pişman olmasaydım buraya yazmazdım.Hepiniz bir bakıma haklısınız.Bencede bunun affedilir bir tarafı yok.Birdaha asla böyle bir şey yapmam zaten yapmadımda ve şimdi çok mutluyum.Her insan hata yapar ve ben bunun hata olduğunun farkındaydımki buraya yazdım ve sizden yardım istedim.Ama siz bu hatayı daha fazla yüzüme vurdunuz.Ben şimdi bu hatayı yapmamdan dolayı pişman değilim.Çünkü bu hatadan bir ders aldım ve sonraki ilişkim çok daha güçlü oldu.Aynı hataya düşmedim.Hayır demeyi öğrendim ve sevgilime sadık kalmayı...Yinede yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim...

cnm mesajinin uzerinden yine baya bi zaman gecmis belki simdide nisanlanmis olabilirsin de hihhi ...saka saka!
hatalar insanlar icindir. insan hata yapar. ama onemlisi o yaptigi hatayi tekrar etmemektir. sende insansin ve bir anda bos bulundun ve yapmaman gereken bisey yaptin.
bende beraberligimin 2. senesinde boyle bi halt yemistim. ustelik opustum ve 2 hafta gorustum! is arkadasimdi!
ama ben sevgilimden ilgi gormemeye baslamistim ve heyecan kalmamisti isinin yogunlugundan ..sanirim bu yuzden kaptirmistim kendimi..ama cok pisman oldum. bu olayi sevgilim hic bilmedi. bimeyecekte. suan 4. seneye gidiyoruz ve nisanlandik!
ben yemin ettim asla birdaha boyle bi hata yapmayacagima! ve o olaydan sonra yapmadim da.
cunku nisanlimi cok seviyorum. onsuz asla yasayamam..bi hataydi ama ben o hatayi asla tekrarlamayacagim.

konunun üstünden baya zaman geçmişş ya tarihi sonradan gördüm

Son düzenleme:
Kusura bakma ama sana acıyamayacağım
Geri kazanır mısın bilmiyorum ama geri kazansan da güven problemeni aşamazsınız ve yine biter.
Anlayacağın bu ilişkiden bişey olmaz.

belki bir hata denebilir ama bence çok büyük bir tecrübe iyi ki yapmışsın
hem her zaman erkeklerin mi kalbi başka birine kayacak bir kere de bizim kaysın ki sen sonucuna da katlanmışsın paşalar gibi
umarım şu an ki sevgilinle çok mutlusundur ;)

dip not: erkeklere asla güvenilmez :)

Back
X