Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sıtkım sıyrıldı sokak agzı mı ? deyım yahu bu
ac bak deyım sözlüğünü, neyse ya
sana mı dert anlatıcam oku bıraz kültürün artsın baska bır sey demıyorum
bunu ogrenememıssen ben mı anlatıcam

lmaz:

sımdı dusunuyoru bır sevgılım daha boyleydı cok ıyı asla aldatmaz derdım de bır baktım sureklı aldatmıs haberım olmamıs....
haklısın bu da yapıyor resmen zaten yanında kız gordum bak hala nası savunuyorum ne sacma demı... bosversene sallamam gereklıydı zaten cocugu gormeden ınanmad m resmen

Arkadaşlar karşılıklı tartışmayın lütfen...
eğer inanmıyorsanız yorum yapmazsınız olur biter,
ama imalı laflar kullanmak yasak biliyorsunuz...
bu uyarıdan sonra da, aynen devam eden kim olursa ceza alacak...

tamam teşekkürler Songül Hanım,
Ya, aylar öncekı olay aklıma gelıyor sonra kötülükler silsilesi pesımı bırakmadı ama hıc mı anlamadım ya hıc parcaları bırlestırmedım hıc ınanmak mı ıstemedim aşk iişte ya benım de ewlılık ıstedıgımı biliyor ısrtarla süreklı evlenıcez dıyor dün gece bıle msjlar atıyor evlenicez olucak dıyor ama sabret dıyor

bugun de aradı gunduz ben souk davrandım hep o göruntu gözumun onune geldı

((
bır tanıdgımız aldtırken karısına yüzük sectırmıs kız arkadasıma demıs kadın dıger kadına yuzuk begenmıs halbukı bilmeden kocasının sevgılısıne yuzuk secmıs
allah cezasını versın bu tıp erkeklerın ya

aylar evvel bır msn kousmamız war, orada bana cok köt seyler yazmıs hor görmüş, keşke onu ılk okudugumda ılk agır geldıgı anda ayrılsaydım.... keşke.
ozaman belkı neden yaptı m yanlıs yaptım ayrılmasaydım keşke derdım ama boyle olmazdı bu asamaya varmazdı
sımdı o kızdan ayrılmasın dıye bana bekle sabret olcak dıyo sureklı kenarda tuttuyo ama ben kenarda durayım hıc kıpırdamayayım cıkmayalım gezmeyelım aılesıyle tanıstırcak ona hazırlanayım evlılık ıcın hayaller kurayım arada araşalım ama dıger kızla arasını saglam yapsın
olur da ne zaman bıterse ılısıksı onla ben kenarında hazır durayım.... ne yalan hayat yaa
bır kere gelıyoruz şu hayata dedı bır arkadasım ya cok haklı, bunlarla mahvetmeye deymezaslında,

bır tanıdgım var ewvlendı yıllarca bebek ıstedı yaptı sonunda kocası eve baglıdegıldı sımdıyse ıyıce kactı evden.... ooofffffffffff allah kader versın kısmet versın ya

canım sevgilin için yalancı demişsin ee sevgili olmanın kriteri nedirki?en başta güven olmalı
ne dese adın gibi emin olmasın yoksa ömürmü geçer
yalan varsa o ilişkinin ayağı kırılmıştır iflah etrmez bence

bız bayanlar hıslerımıze daha ck guevnmelıyız,

aylardır tahmın edıyordum ıcıme doguyordu
sormusum hatta kac defa ayrılalım mı soyleyemıyorsun dogru soyle demısm de hayır yok oyle bır sey ıstesem soylerım demıs ama bırakmamıs hala bırakmamaya calısıyor anladıgım oof 3 ay olmus yaa... (((((((((
ben yatcam yıne uyuyamıcam bılıorm
( ıyı geceer kızlar bırseyler yazın da okuytayım ıcım rahatlasın. allah kader kısmet versın kızlara yaa ..

canım kusura bakma ama çok yalan söylediğini bildiğin biriyle evlilik düşünmeye nasıl cesaret edebiliyorsun anlayamadım
nasıl güveneceksin
her söylediğine şüpheyle bakarak hayat geçer mi hiç

katılıyorum

hayatım bu adam için bu derece üzülmene, kendini hırpalamaya, uykusuz gecelerine değer mi :umursamaz:

Evlenmeyi çok istediğini söylüyorsun fakat; bu adam evlilik yapmak için hiç mi hiç uygun bir adam değil ki ....en başta yalancı..öyle böyle de değil..ayak üstü 40 yalan söyleyebiliyor kaydirigubbakcemile

şimdi senin yapacağın şey belli...
mantığınla düşününce görebildiğin gerçekleri, kalbine söz geçirebilmek için kullanacaksın..
ve o adama bay bay diyeceksin...

artık sporlarda kız mı tavlar, eve kız mı atar ne yaparsa yapsın :mymeka:

kendini üzmeye bile değmez..
unut, sil gitsin...opuyorumnanaktan

bence artık hiç onunla ilgili bişler duymaya ihtiyacın olmaması lazım ardında bırakmalısın tam anlamıyla düşünmezdim bile snein yerinde olsam tamam üzülebilirsin ama bence sars kendini artık toparlan tamamen bitir aklında

evet bende bunu düşünüyorum ayak ustu bunca yalanı sıralayabılıyor aylardır benı gormeden edebılıyor yalanlar atabılıyor bulusunca cok tatlı cok sevgı dolu neden bunu yapıor neyse artık olmaması en dogrusu

bir sürü tanıdığın akrabanın filan başına ne olaylar gelmiş bence onların hayatlarından ders almalısın lmaz:

patiska, kolonya ya da losap..
1-2 tane daha vardı sanırım, hangi adnla hitap etmemi istersin..

konuyu losap diye açtıysan losap diyim bari neyse..
bence uzmanlığını finans üzerine değil senaristlik üzerine yap.
olay icat etmedeki başırını karakter yaratmada gösteremiyorsun ama kusura bakma.. mirmirmirmir
bu konuda kendini geliştirilmelisin.
hep saf kız ayakları, hep aynı tarz konuşmalar..
başka bir kişilik daha icat et de olaya heyecan girsin.
hee bir de romanlarında ya sen aldatıyorsun ya da sevgilin seni aldatıyor.
istek yapabiliyorsak bir dahaki hikayede evlenmiş ve çocuk için kavga ediyor olun..:1closedeyes:

Son düzenleme:
bu konu yanlış yere acılmış o zaman
oyunlar bölümünde hikaye yazıoruz die bi konu vardı tam oraya yakışır öyleyse
hem dahada geliştirir arkadaş kendini belki

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hepsi yalanmıymışşşşşşş:1shok::1shok:yuh yani eline ne geçer ki böyle yapmakla kınıyorum seniiiiiiiilmaz:

hepsi yalanmıymışşşşşşş:1shok::1shok:yuh yani eline ne geçer ki böyle yapmakla kınıyorum seniiiiiiiilmaz:

ya aslında yazmak istediğim çok şey var da.böle basit bişi yüzünden ceza almak istemiyorum.çok temiz bi sicilim var kk da hiç ceza almadım dakaydirigubbakcemile3

aslında mevlananın mükemmel bir sözü var da buraya cuk die oturan yazmayım şimdia.s

aynen canım, ilk bakışta tanıdım zaten kolonyayı, pardon patiskayı, pardon losapı sengözlerimebaksanab

Adam yalancı diyorsunuz, hala telefonlarına cevap veriyorsunuz.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Ben sizin yerinizde olsam çoktan hattımı değiştirmiş, onu hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Tehdit ediyor diyorsunuz.. Burası dağ başı değil ki, verin savcılığa, bakın bakalım bir daha bir şey söylüyor mu..Kusura bakmayın ama ona bu ortamı biraz da siz hazırlamışsınız gibi geldi bana.. Msnde sizinle ağır konuştuğunu yazmışsınız bir yerde.. Buna rağmen hala bu ilişkiye devam ettiyseniz bunlar size müstehaktır.. Hiç bir erkek için gururunu ayaklar altına almaya değmez.. Siz bir de evlilik düşünüyorsunuz bu adamla.. Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…