E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
bir de yukarıda " sıtkım sıyrıldı "diye bir kelime daha kullanmışınız ve o kadar çok ki sıralıyamadım.bu kadar basit sokak ağzı kullanan bir bayana yakışmayan kelimeler seçen özetle sokak ağzıyla konuşan birini zaten muhattap almıyorum.sadece insanlar saf değil bunu bilin yeter.
Neden ugrasiyorsun aramak icin.. Telefonlarini acmiyorsa ustune gitmemelisin. Birde Cok yalan soyler ama aldatmaz diyorsun.. Nasil bukadar emin olabiliyorsun ki? Bir iliskide yalan varsa zaten o iliski sallantidadir bence. 6 senelik iliskimde hersey yapar ama aldatmaz diyordum ki agizimin payini aldim ve sonunda aldatma yuzunden bitti. Tekrar iliskini gozden gecir derim ben,,,CADIARZU
canım kusura bakma ama çok yalan söylediğini bildiğin biriyle evlilik düşünmeye nasıl cesaret edebiliyorsun anlayamadım
nasıl güveneceksin
her söylediğine şüpheyle bakarak hayat geçer mi hiç
bız bayanlar hıslerımıze daha ck guevnmelıyız,
aylardır tahmın edıyordum ıcıme doguyordu
sormusum hatta kac defa ayrılalım mı soyleyemıyorsun dogru soyle demısm de hayır yok oyle bır sey ıstesem soylerım demıs ama bırakmamıs hala bırakmamaya calısıyor anladıgım oof 3 ay olmus yaa...(((((((((
ben yatcam yıne uyuyamıcam bılıorm
( ıyı geceer kızlar bırseyler yazın da okuytayım ıcım rahatlasın. allah kader kısmet versın kızlara yaa ..
hayatım bu adam için bu derece üzülmene, kendini hırpalamaya, uykusuz gecelerine değer mi :umursamaz:
Evlenmeyi çok istediğini söylüyorsun fakat; bu adam evlilik yapmak için hiç mi hiç uygun bir adam değil ki ....en başta yalancı..öyle böyle de değil..ayak üstü 40 yalan söyleyebiliyor kaydirigubbakcemile
şimdi senin yapacağın şey belli...
mantığınla düşününce görebildiğin gerçekleri, kalbine söz geçirebilmek için kullanacaksın..
ve o adama bay bay diyeceksin...
artık sporlarda kız mı tavlar, eve kız mı atar ne yaparsa yapsın :mymeka:
kendini üzmeye bile değmez..
unut, sil gitsin...opuyorumnanaktan
patiska, kolonya ya da losap..
1-2 tane daha vardı sanırım, hangi adnla hitap etmemi istersin..
konuyu losap diye açtıysan losap diyim bari neyse..
bence uzmanlığını finans üzerine değil senaristlik üzerine yap.
olay icat etmedeki başırını karakter yaratmada gösteremiyorsun ama kusura bakma.. mirmirmirmir
bu konuda kendini geliştirilmelisin.
hep saf kız ayakları, hep aynı tarz konuşmalar..
başka bir kişilik daha icat et de olaya heyecan girsin.
hee bir de romanlarında ya sen aldatıyorsun ya da sevgilin seni aldatıyor.
istek yapabiliyorsak bir dahaki hikayede evlenmiş ve çocuk için kavga ediyor olun..:1closedeyes:
hepsi yalanmıymışşşşşşş:1shok::1shok:yuh yani eline ne geçer ki böyle yapmakla kınıyorum seniiiiiiiilmaz:
patiska, kolonya ya da losap..
1-2 tane daha vardı sanırım, hangi adnla hitap etmemi istersin..
konuyu losap diye açtıysan losap diyim bari neyse..
bence uzmanlığını finans üzerine değil senaristlik üzerine yap.
olay icat etmedeki başırını karakter yaratmada gösteremiyorsun ama kusura bakma.. mirmirmirmir
bu konuda kendini geliştirilmelisin.
hep saf kız ayakları, hep aynı tarz konuşmalar..
başka bir kişilik daha icat et de olaya heyecan girsin.
hee bir de romanlarında ya sen aldatıyorsun ya da sevgilin seni aldatıyor.
istek yapabiliyorsak bir dahaki hikayede evlenmiş ve çocuk için kavga ediyor olun..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?