Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi sinirli, panik ve üzgün bir haldesiniz. Anlattıklarınızın hiçbiri bir ilişkide olmaması gereken seyler aslında, böyle bir adamla inanın evlenilmez, sağlıgınıza yazık. Çok şeyler söylenir de ben nacizane bundan sonrası için de size birşey söylemek istiyorum. Bundan sonraki ilişkilerinizde ki bu zaten yürümeyecek o belli, lütfen bir erkeğe çok evlilik isteği içinde oldugunuzu belli etmeyiniz.ıçinizden siz yine çok isteyiniz, ama zamanı geldiğinde erkegin bunu size söylemesini bekleyiniz. Mutluluklar dilerim.

Yettimmm kızlarr yettimmmmm ya napalımm bu cocuğu dövmekden beter edelimmm..
Bi plan kuralımm başından kaynlar suları dökelimmm..
Paşama bakın ne kadar rahat yaahuuu ..
pislikk............

Aklımada bişi qelmiyoki şimdii....Şeytanlık düşünmem lazım...

ooOoOoFFFFFF ehh be bacımm...adamın yalan solediğini biliosun...çok yalan soleyen bi adamla ne demeeye ciddi düşünüyosun....

2.si göreceğini görmüşşsünnn...yapacağını yapmış...daha ne senn derdin...bak yoluna sen...
o adamdan ne köy olur ne kasaba

normalde de çok fazla görüşen konuşan iletişim kuran bi çift değilmişsiniz sanırım :sinifsinif:

uyuamadım ya gerı kalktım
ayrıld dedım 5 kere bı yıgın msjla
yok nuh dıo peygamber demı

Canım iş oraya qeldiyse ayrılalım değil BıTTı diceksinn ...
Onun ne düşündüğü umrunda olmamalı..

çocuk oyunumu bu be..

istemiyorsan bitti dersin kapatırsın ..silersin numarasını msnını..

arasın arasın dursun..bir arar iki arar üç arar baktı gelen cevap yok ..fıss söner..

evet oyle yapıcam
bıtttı dedım yuz ker e anlamadı
öle yapıcam silcem atcam

bitsin istiyorsun madem
neden cevap veriyorsun telefonuna?
cevap verme mesaj atma
bırak havlasın
değiştir hattını msnnden sil
ulaşamasın sana bu senin elinde

uyuamadım ya gerı kalktım
ayrıld dedım 5 kere bı yıgın msjla
yok nuh dıo peygamber demı
O,ayrılmak istemiyor diye ayrılamıyorsunuz yani öyle mi,adamın tüm yalanlarına katlanıp sinir olmak hoşunuza mı gidiyor anlamadım.
Ya siz de ayrılmak istemiyorsunuz ya da ayrılmaya cesaretiniz yok.
Kendinize güvenin biraz ya.
Bitirdiyseniz bitmiştir,adam nuh dese ne olur peygamber dese ne olur,kim takar onu.
Ciddi kararlar almanızın zamanı geldi bence.
Bu arada tuce sormuş,bende merak ettim gerçekten kaç yaşındasınız ?

yaşla ilgili yok ben biraz çocuksuyumdur 30a yakınım.
uyandım sabah sabah halen elım ayagım tıtrıyor sinirden
kızla goruyorum ama bana dıyor kı halamın kızıydı soyadını bılmıorm
doktor kızdı o demı evıne goturdun dedım ordan spora gıttınızdedım güler gıbı konusuyo böle degıldı dıo
arasın hadı bakalım kim aççak telını halasının kızını arasın artık, söledım de her seyı sıkışınca sarjım bıttı dıyo kapııo
döktum içimi guzelce pis adam.
bu onun bıttıgı gündür bekarken bunları yapan. ohoo

bitsin istiyorsun madem
neden cevap veriyorsun telefonuna?
cevap verme mesaj atma
bırak havlasın
değiştir hattını msnnden sil
ulaşamasın sana bu senin elinde

evımı işimi yerını her s eyı bılıor, o yuzden acmıycam tellerı acarsam souk konusup kapatıcam bakalım arasın ıstedıgınce

Hadi hayırlısı bakalımm üzülerek söylüyorum arkadaşım ama sende istikrar kararlılık göremedim..
Her an affedicek pozısyondan beklıyosun..... Belkıde bana öyle qeliyoo ..Hayırlısı olsun bakalım.

Bu arada 30 a yakın isen...Sevqılın senden daha fazladır heralde...... O yaşda bi adamın böyle küçük oyunlar oynucağını hiç sanmıyorum...Ki oynuyosa kişilik denen birşey yok bu şahısta.....

Bütün bu olanları okurken sizi ortalama 20 sevqılınızı 21 diye tahmin etmiştimm.....halımın kızıydı yenı evlendı soy ısmını bılmıyorum..spordaydımm...eczanedeydım.....sarzım bıtıyo... hasta bakıcı tanıyomusun .... tele cevap vermemeler....ohoooooo dallas gibi valla şahısın hayatı ...

madem sevgiliniz yalancı ve yalancı oldugunu biliyorsunuz daha ne diye siz peşinde koşuyorsunuz bırakın aramayın sizde
koptugu yerde kopsun herşey
beni önemsemeyeni ben önemsemem bırakırım

adam hem yalancı hem de kandırdı beni diyorsunuz, sonra da bitti şerefsiz diyorsunuz, sonra evlilikten bahsediyorsunuz :bbo:

guzellıkle evlencez bıtanem yazmıs yollamıs
((((
uyucam ben mıdem bulanıo ( aglıcam

ayy üşenmedim baştan sona okudum.. :çok üzgünüm:
bu adam tam aldatıcı erkek tipii...
sen kendin dedinya evliliğe düşkün biriyim.. bunu çok iyi biliyor ve seni o noktandan vurup kandırmaya çalışıyor...
kızı yüzde doksan spordan tanıdı spora gidiyorlardı.. yada spordan eve götürüyordu..
sende dedin zaten kızlarla muhabbeti seven bi tip..
böyle adamdan koca olmaz bence...
yalan söyleyen erkekten adam olmazzzz aslındaya olay bu....

dedikleri hep yalan..
yok cenaze evii... daha yeni adam öle ölmezzz hemen ertesi gün bakıcımı aranırmışş tam professionel yalancııı konu değişsin diye ve inandırıcı olsun diye bakıcı konusunu atmış ortaya..
şuun hiç unutmayın bir insan yalan konuşuyorsa ayrıntılara çok takılır.. yalan olan olayı gerçekmiş gibi tüm ayrıntılarını katarak anlatır...

bu adam kesnlikle yalan konuşuyooo...
dogruysa bende edda değilimmmm....

ayy çok sinirlendimmm çocugaaa elimde olsa yüzünü hep tırmalardım yeminle.... :1rolleyes:

Yalancı olduğunu bildiğinize ve birlikteliğinizi devam ettirdiğinize göre bu durumu çok garipsememeniz lazım. Zaten adam tabiatında varmış.

Sonuçta bitirme kararı almışsınız hakkınızda hayırlısı olsun artık yalancı olduğunu bildiğiniz insanlara güvenmeye çalışmazsınız.

Sonuç boşa gitti 1 sene.

Bu konu ya henüz ergenlik dönemine yeni girmiş biri tarafından açılmış,

Ya da tamamen düzmece, Birilerinin canı sıkılmış, kendine uğraş arıyor :umursamaz:

1.Cenazesi olan adamın sporda işine ne

2.Aklı başında bir insan bu kadar saçmalığa neden tahammül etsin

3.Kuşkularım yersizse konu sahibesi arkadaşım kendine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…