Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen katılıyorum arkadaşım alkisalkisalkis

bu ne len dallas gibi -tatlicadiarzu-

Ahh ahh adamcağız üzüntüden ne yaptığından bi haber mucizem:roflol:

Ahh ahh adamcağız üzüntüden ne yaptığından bi haber mucizem:roflol:

kaydirigubbakcemile3

O acıyla muhtemelen söylediği yalanları, arabasına binen kızları ve çevirdiği dolapları da hatırlamıyordur

ışin ilginci baba da cenaze evinde değil,kendi evinde telefonlara bakmakla meşgul

bırak oseni arasın
ne zaman açıklama yapmak isterse yapsın
sende ona göre karar verrisin
kendı kendıni yemene gerek yok:umursamaz:

doğrusun haklısın eddasın,
tamamen yalan ve böyle ince ayrıntuılara takılıyor benı tam manasıyla ınandırıyor ben de ona takılıyorum ya yalanları komplıke ve ınandırıcı ama tek açık nokta kalıyor o da benım aklımdakı kurtlar, aklımda bın tılkı dolasır ve boyle bır nane oldugunu bılıyordum ancak boyle bır tepsı gereklıymıs bana bılıyordum
su an yıne ya dıyorum yapmadı belkı, ama gozum onune gelıyor ve olayı acıklayamaması, basında sapka olmasına ragmen sapka yok demesı
aylardır benden uzak durup uzakta telde konusması vs
hepsı tamamlıyor bırbırını sözler de bır yere kadar haklısın edda benım de kafasını duvara sürtesım gelıyor

adam benden kücük aslında, dün dedi ki işte kuzenımdı vs vsvs ama gözum önunden gıtmıyor
yalan zaten hala ne
affedesım gelır hakikaten ama yoık o göruntu gelııo böle bı patlama gereklıydı bana belkı,
yası kucuk olsa da yetıstın sonucta... akıllı bı adam olması lazımdı...
kişiliksiz olduguna kesın katılıyorum

Hımm,
1 - haklısın katılıyorum
2- evet cenaze evındeyım evıne gıdıyorum ılacları alıp gıdıcem kuzenımı hastaneye bırakıyorum onunden gecerken görmussun dıyenn adamın basında sapka olup evden yemek yeyıp cıkmaz evden kuzenıyle cıkmıs yalanını 20 sanıye sonra degıstırdı

ayrıca babası s u an burda degıl kızım yemek yedı cıktı sporuna dedı
yani genelde spora gıden bır sahısmıs son 3 aydır gıdıyormus bana yenı yazıldım dedı 1 hafta oldu dedı ve babası evde yok kızım demıstı kı 5 dk sonra telefonum gerı caldı demekkı kım aramıs dıye baktı ve eve gelmıstı
annesıyle konusturucaktı benı dedemdeyız dıyecektı muhtemelen...
ooh oh, kızı aldı evıne bıraktı ordan alıp spora gıttıler
şu doktor kadınlarına ıllet oluyordum zaten lmaz:
ama suc onda degıl kı, benım sevgılı dedıgım arsız dümbelekte

kaydirigubbakcemile3

İşin ilginci baba da cenaze evinde değil,kendi evinde telefonlara bakmakla meşgul

o konu gercekmiş, bırakın da bır kısmı gercek olsun :)
babasına basınız saolsun zaten sıze soylemeyı dusunuyordum denk geldınız
dedım kı babasının sesı zaten cok kotuydu saol kızım saol dedı cenaze olayı gercekmıs yani kızlar:)

artı bugun aradı dıyor kı dun gece uyku sersemıydın demı dedıklerınde cıddı degıldın dıyor
cıddıydım dıyorum yıne arıyor arama dedım hala yalanına devam edıyor yan i bır de pişkin

sevıyor olsa mesela işimi kutlardı işimden dönüşte görür vs sevmıyor bence bır de
ben ıyı tanıyorum ıcgüdülerıme guvenmemekle hata ettım bu zamana kdr son bır durum aradım sanırım son durumu da gordum ya artık tamam bılıyor ınanıyorum bundan ötesı olmaz, adamı yatakta yakalasam ben degıldım ya da kız uzanıyor bası dönmüştü kuzenım zaten o falan dıycektır yani, rezaletın son perdesı

halam böyle bır adamla ewlendıydı de bosanmıstı ne pıslık ne cehalet kaldı kı halam da sırket müdürü bır bayandı cok zekı bırıydı ama kalp işte gönul ferman dınlemıyor neysekı benım elımde donelerım var halamın gecmısı var bu hatayı 2. defa yapamayız aıle olarak. :sinifsinif:

bırak oseni arasın
ne zaman açıklama yapmak isterse yapsın
sende ona göre karar verrisin
kendı kendıni yemene gerek yok:umursamaz:

aradı acıklama yaptı kendınce, ama yalan ustu yalan acıklamaları
kuru ustu pılav gıbı oldu bır mana içermedı bana göre.
yalan yalandır cunku yalan ustune kat cıkıyor temelı cıtırdadı artık bu bınada oturulmaz kuzum. mirmirmirmir

bır de zengın ve gunu bırlık eglence arayan kız tavlasın dıye sehrın en sosyetık spor merkezıne gıdıyor haspam, rezaletın son perdesı, cocugu m gıbı pesınden mı kosucam ben yolda gormesem soylemıycektı,
kızlar uzak duruyorum ben saat 8 bakın sporda bızım adamımız, kızını eve bırakıyordur belkı ama gunduzlerı benı arıyor pıslıge bakın, allahım allahım ıyı kı ewlenmemısım,

ne cok ıyıkı dedım şu 2 gunde anlatamam sıze.

bır de bebegım olsaydı evde bebekle ben adam kızı eve bıraksın dıye beklerdık, allah korudu yarebbım

of amma bahsettım ya banane neyse ne bıten gıdene care olunmazmıs

bende üşenmedim baştan sona okudum adamın yaptıkları oyun gibi geldi alenen aldatıyor ve bunu basit ve acemice yalanlarla sana yuttrmaya çalışıyor.
İstediğinde ilişkini bitirebilirsin.Karşındaki seni aldatmış birde bitmesin diye uğraşıyor öylemi Çok üzgünüm çoook ne senin ona ihtiyacın var nede aldatılmaya.Hiçbir bayan kendisine bu kadar gurursuzca davranılmayı haketmiyor.klava:
Kendine değer vermeyen karşıdanda değer göremez.Lütfen bunları gör ve kararlı davran...

evet hem aldatıyor alelnenen
hem kötu davranıyor durmadan yalanlar sallıyor
hem de benı bırakamazsın dıyor yanlıs gordun dıyor
daha doymazsa benı yesın yuzsuz işte cok pöhpöhledım sanırsam

o zmn sıkılacak bir durum kalmamış kes biletini gitsin

kız çok da çirkindi ya,
allah karetmesın onu sırf aksıyon olsun dıye spora gıtmıs kızlar ekşın wallaha da ne kolonyası bu aranızda bır şey mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…