- Konu Sahibi EU2
-
Bu konu ya henüz ergenlik dönemine yeni girmiş biri tarafından açılmış,
Ya da tamamen düzmece, Birilerinin canı sıkılmış, kendine uğraş arıyor :umursamaz:
1.Cenazesi olan adamın sporda işine ne
2.Aklı başında bir insan bu kadar saçmalığa neden tahammül etsin
3.Kuşkularım yersizse konu sahibesi arkadaşım kendine gelsin
Ya da tamamen düzmece, Birilerinin canı sıkılmış, kendine uğraş arıyor :umursamaz:
Ahh ahh adamcağız üzüntüden ne yaptığından bi haber mucizem:roflol:
ayy üşenmedim baştan sona okudum.. :çok üzgünüm:
bu adam tam aldatıcı erkek tipii...
sen kendin dedinya evliliğe düşkün biriyim.. bunu çok iyi biliyor ve seni o noktandan vurup kandırmaya çalışıyor...
kızı yüzde doksan spordan tanıdı spora gidiyorlardı.. yada spordan eve götürüyordu..
sende dedin zaten kızlarla muhabbeti seven bi tip..
böyle adamdan koca olmaz bence...
yalan söyleyen erkekten adam olmazzzz aslındaya olay bu....
dedikleri hep yalan..
yok cenaze evii... daha yeni adam öle ölmezzz hemen ertesi gün bakıcımı aranırmışş tam professionel yalancııı konu değişsin diye ve inandırıcı olsun diye bakıcı konusunu atmış ortaya..
şuun hiç unutmayın bir insan yalan konuşuyorsa ayrıntılara çok takılır.. yalan olan olayı gerçekmiş gibi tüm ayrıntılarını katarak anlatır...
bu adam kesnlikle yalan konuşuyooo...
dogruysa bende edda değilimmmm....
ayy çok sinirlendimmm çocugaaa elimde olsa yüzünü hep tırmalardım yeminle.... :1rolleyes:
Hadi hayırlısı bakalımm üzülerek söylüyorum arkadaşım ama sende istikrar kararlılık göremedim..
Her an affedicek pozısyondan beklıyosun..... Belkıde bana öyle qeliyoo ..Hayırlısı olsun bakalım.
Bu arada 30 a yakın isen...Sevqılın senden daha fazladır heralde...... O yaşda bi adamın böyle küçük oyunlar oynucağını hiç sanmıyorum...Ki oynuyosa kişilik denen birşey yok bu şahısta.....
kaydirigubbakcemile3
İşin ilginci baba da cenaze evinde değil,kendi evinde telefonlara bakmakla meşgul
bırak oseni arasın
ne zaman açıklama yapmak isterse yapsın
sende ona göre karar verrisin
kendı kendıni yemene gerek yok:umursamaz:
bende üşenmedim baştan sona okudum adamın yaptıkları oyun gibi geldi alenen aldatıyor ve bunu basit ve acemice yalanlarla sana yuttrmaya çalışıyor.
İstediğinde ilişkini bitirebilirsin.Karşındaki seni aldatmış birde bitmesin diye uğraşıyor öylemi Çok üzgünüm çoook ne senin ona ihtiyacın var nede aldatılmaya.Hiçbir bayan kendisine bu kadar gurursuzca davranılmayı haketmiyor.klava:
Kendine değer vermeyen karşıdanda değer göremez.Lütfen bunları gör ve kararlı davran...
daha evvel vukuati olmusmuydu?
kolonya bıkmadın mı bu ekşınlı yaşamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?