Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zmn sıkılacak bir durum kalmamış kes biletini gitsin

yedıremıyorum ya, kac aydır bana ne ayaklar cekıyordu demek her aksam spora gıdıyordu bır de baska kızla gezıyordu o yuzden benle gezmıyordu dışarda
ohaa yaa klava:

yedıremıyorum ya, kac aydır bana ne ayaklar cekıyordu demek her aksam spora gıdıyordu bır de baska kızla gezıyordu o yuzden benle gezmıyordu dışarda
ohaa yaa klava:

sen ne dediğinin farkındamısın ya.kusura bakma ama ya sen bizle dalga geçiyosun
ya da sen..
nese konu ciddiyetten baya baya bi uzaklaştı

ititaf ediyorum o kız bendim.bugün bana bizi arabada gördüğünü ve bu yüzden ayrıldığınızı söyledi.bu arada çirkin demişin benim için alakası yok ben gayet güzelim.

Ne bicim cocukmus bu ya , kanma canim solediklerine. Hayatin altust olur walla, ugras ugras bitmez bunun yalanlari bence. Can cıkar huy cıkmaz derler. Seninkide duzelmez eminol. Huzurlu bir hayat istiyorsan iyi dusun bence.

ititaf ediyorum o kız bendim.bugün bana bizi arabada gördüğünü ve bu yüzden ayrıldığınızı söyledi.bu arada çirkin demişin benim için alakası yok ben gayet güzelim.

noluyo yav iyice cılkından çıktı iş.kaydirigubbakcemile3

losap söz sende.doğrumu yazılanlar.bu kız o kız mı

Çocuk şehirlerarası çalışıyor..gamyoncuiremsu

Ne bicim cocukmus bu ya , kanma canim solediklerine. Hayatin altust olur walla, ugras ugras bitmez bunun yalanlari bence. Can cıkar huy cıkmaz derler. Seninkide duzelmez eminol. Huzurlu bir hayat istiyorsan iyi dusun bence.

bılmıom cnm ya wallaha sıtkım sıyrıldı yani sinirden nası yapabılır nasıl ınanaıblrım falan bır de hala sevdıgını soylemıyor mu ıllet oluyorum ya
kanmaya da ne meyıllıymısım aşk ama işte... uyuz adam sevdıgıne ınandırdı da benı

noluyo yav iyice cılkından çıktı iş.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar tabiki böyle bir şey yok.bu sadece tepki amaçlıydı.ben başından beri zaten forumu kaç gündür meşgul ettiği için okuyoru. bence dikkatli takip eden varsa aranızda anlamıştır.bu arkadaş bence bizimle kafa buluyor alay ediyor.çünkü zaman zaman bu tarz kişiler çıkıyor burada.tamamen saçma sapan cümleler tutarsız sözler.anlaşılmaz düşük cümleler.yani gerçeklikle uzaktan yakından alaksı yok.dedim belki arkadaş okurda biraz utanır yaptığına bir son verir.

alkisalkisalkis

cnm zaten biliyoruz böle bişeyin olmadığını.ve fikirlerine tamamen katılıyorum.dalga geçiliyo resmen sanki.bunu anlamamak imkansız.

neden ınanmıyorsunuz kı bır seebep mı var
bu sekıl konuscaksanız yazmayabılırsınız ya
burda cıddı olay yasıyoruz hanım şaka dıyor
arabadakı oymus oldu canım hadı baska baslıga allah senın basına da versın ınsalalah bu durumumu benım. o zaman aha böle bı kız vardı dersın

neden inanmadımızı merak mı ediyosun.yazdıklarını istersen oku bi.belki anlarsın.

bir de yukarıda " sıtkım sıyrıldı "diye bir kelime daha kullanmışınız ve o kadar çok ki sıralıyamadım.bu kadar basit sokak ağzı kullanan bir bayana yakışmayan kelimeler seçen özetle sokak ağzıyla konuşan birini zaten muhattap almıyorum.sadece insanlar saf değil bunu bilin yeter.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Neden ugrasiyorsun aramak icin.. Telefonlarini acmiyorsa ustune gitmemelisin. Birde Cok yalan soyler ama aldatmaz diyorsun.. Nasil bukadar emin olabiliyorsun ki? Bir iliskide yalan varsa zaten o iliski sallantidadir bence. 6 senelik iliskimde hersey yapar ama aldatmaz diyordum ki agizimin payini aldim ve sonunda aldatma yuzunden bitti. Tekrar iliskini gozden gecir derim ben,,,CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…