E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
o zmn sıkılacak bir durum kalmamış kes biletini gitsin
kolonya bıkmadın mı bu ekşınlı yaşamdan
kolonya bıkmadın mı bu ekşınlı yaşamdan
yedıremıyorum ya, kac aydır bana ne ayaklar cekıyordu demek her aksam spora gıdıyordu bır de baska kızla gezıyordu o yuzden benle gezmıyordu dışarda
ohaa yaaklava:
ititaf ediyorum o kız bendim.bugün bana bizi arabada gördüğünü ve bu yüzden ayrıldığınızı söyledi.bu arada çirkin demişin benim için alakası yok ben gayet güzelim.
noluyo yav iyice cılkından çıktı iş.kaydirigubbakcemile3
ititaf ediyorum o kız bendim.bugün bana bizi arabada gördüğünü ve bu yüzden ayrıldığınızı söyledi.bu arada çirkin demişin benim için alakası yok ben gayet güzelim.
Ne bicim cocukmus bu ya , kanma canim solediklerine. Hayatin altust olur walla, ugras ugras bitmez bunun yalanlari bence. Can cıkar huy cıkmaz derler. Seninkide duzelmez eminol. Huzurlu bir hayat istiyorsan iyi dusun bence.
noluyo yav iyice cılkından çıktı iş.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar tabiki böyle bir şey yok.bu sadece tepki amaçlıydı.ben başından beri zaten forumu kaç gündür meşgul ettiği için okuyoru. bence dikkatli takip eden varsa aranızda anlamıştır.bu arkadaş bence bizimle kafa buluyor alay ediyor.çünkü zaman zaman bu tarz kişiler çıkıyor burada.tamamen saçma sapan cümleler tutarsız sözler.anlaşılmaz düşük cümleler.yani gerçeklikle uzaktan yakından alaksı yok.dedim belki arkadaş okurda biraz utanır yaptığına bir son verir.
arkadaşlar tabiki böyle bir şey yok.bu sadece tepki amaçlıydı.ben başından beri zaten forumu kaç gündür meşgul ettiği için okuyoru. bence dikkatli takip eden varsa aranızda anlamıştır.bu arkadaş bence bizimle kafa buluyor alay ediyor.çünkü zaman zaman bu tarz kişiler çıkıyor burada.tamamen saçma sapan cümleler tutarsız sözler.anlaşılmaz düşük cümleler.yani gerçeklikle uzaktan yakından alaksı yok.dedim belki arkadaş okurda biraz utanır yaptığına bir son verir.
neden ınanmıyorsunuz kı bır seebep mı var
bu sekıl konuscaksanız yazmayabılırsınız ya
burda cıddı olay yasıyoruz hanım şaka dıyor
arabadakı oymus oldu canım hadı baska baslıga allah senın basına da versın ınsalalah bu durumumu benım. o zaman aha böle bı kız vardı dersın
neden ınanmıyorsunuz kı bır seebep mı var
bu sekıl konuscaksanız yazmayabılırsınız ya
burda cıddı olay yasıyoruz hanım şaka dıyor
arabadakı oymus oldu canım hadı baska baslıga allah senın basına da versın ınsalalah bu durumumu benım. o zaman aha böle bı kız vardı dersın
bir de yukarıda " sıtkım sıyrıldı "diye bir kelime daha kullanmışınız ve o kadar çok ki sıralıyamadım.bu kadar basit sokak ağzı kullanan bir bayana yakışmayan kelimeler seçen özetle sokak ağzıyla konuşan birini zaten muhattap almıyorum.sadece insanlar saf değil bunu bilin yeter.
yalan söler cok,
ama aldatmıcagını bılıyorum aldatan bırı degıl hıc ama böle onu eve bıraksın bunla sohbet etsın böle bı tıp( arıyorum acmıyor kesın bıttı
ne zaman bız ayrılırız ozaman hep baskalarıyla gezer tpzar yıne pesımden koşar, ama bugun tum gun telefonda konustuk, aksam bulusmak ıster gıbı konustu ben de bulusmamak ıcın bahaneler bular gıbı konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?