Sevgilimi aşırı derecede kıskanıyorum, desteğe ihtiyacım var.

ne kadar kıskanırsan kıskan sakın ama sakın sevgılıne fazla belli etme erkekler gelemez öyle şeylere yok kıskançlıkmış yok oymuş yok buymuş gerçekten sıkılmalarında en buyuk etken kıskançlıktır bu bir
sevgılıne süvenıp sakın olmalısın bu 2

sadece sevgiliyken değil ayrıldıktan sonra da yakanı bırakmaz bu sorunu çözmezsen. ayrıldınız diyelim çocuk sekiz ay sonra yeni sevgili yapsa yine çıldıracak mısın sen de yeni sevgili yapsan bile?

evet canım bu durumun farkındayım, bir kerede yalanını yakalamştm çok masum bi yalandı ama kızarsın diye korktuğmdan söyleyemedim dedi. Dışarıdaydı geç olmştu söylenmeye başlamştm daha varmadan yurttaym demişti ama meğer gidiyomuş yoldaymış daha varmamış..
Kız arkadaşlarıda faceinde ekliydi ben sildim sinirlenip, çünkü erkek arkadaşımın doğum gnünde normal arkadaşcasına duvarına yazmak varken yada faceden mesaj atmak varken, erkek arkadaşımın deyimiyle bi yerden bulmuş numarasını telefonuna mesaj atmış . Hayır bu özellik ne kendini ne sanıyor o anlamadım, niye duvarına yazmakla yetinmeyip telefonuna mesaj yazıyo.. Sildim bende hepsini..

sadece sevgiliyken değil ayrıldıktan sonra da yakanı bırakmaz bu sorunu çözmezsen. ayrıldınız diyelim çocuk sekiz ay sonra yeni sevgili yapsa yine çıldıracak mısın sen de yeni sevgili yapsan bile?

Düşünmesi bile çok kötüü.. orda yeni bi sevgili hep birlikte olucaklar filan.. korkuyorum yaa kaybedicem onu diye, zaten uzağız görüşemiyoruz, olablir yani bi kız olur güzel yakın davranmaya başlar kız sonra ondan hoşlanmaya başlar benden soğur filan ne bilimmm :26:

ama aynı şey senin için de geçerli. sen de başka birinden hoşlanmaya başlayabilirsin, eşitsiniz.

ama aynı şey senin için de geçerli. sen de başka birinden hoşlanmaya başlayabilirsin, eşitsiniz.

bu imkansız benim öyle bi ortamım yok olsa da zannetmiyorum seviyorum onu gerçekten çok ve ben bi kadınım o erkek.. benim başkasından hoşlanıp onu bırakmam imkansız, bırakırsam bu bunalmalardan bırakırım..

yok artık diyorum ve başka bir şey demiyorum.

niyeki anlayamadım :S evet ben çok sadığım, çevremdeki erkeklerin farkında bile değilim ve onu görmesem de bekleyebilirim ama o erkek. Sürekli görmediği birinden ve kıskançlık yapan birinden soğuyabilir, dokunmak ister öpmek ister. Erkekler bizim kadar sabırlı değil bence malesef :96:
hele bide orada etrafında onunla ilgilenen kızlar varsaa.. ki erkek arkadaşım yakışıklı biri arkadaşlarım beğenirler, olabilir yani ilgilenenler, korkuyorum kimseyle konuşsun arkadşlık yapsn istemiyorum :S

uzun vadeli çözüm:iki soruya cevap bulmaya çalış bence.
1) onun yanındaki kızları niye kıskanıyorum, yoksa kendimi yeterince güzel bulmuyor muyum?
2) benim sosyal çevrem niye dar?

geçici çözüm:benim sana acil olarak vereceğim tavsiye şu: kendine tatmin edici bir sosyal çevre yapana kadar erkek arkadaşına hayali aktiviteler uydur. aralarda da erkek ismi geçir. çünkü seni "yalnız ve asosyal üstelik beni de aşırı kıskanıyor üff" olarak görmeye başlarsa ayrılık çok hızlı bir şekilde gerçekleşebilir. direkt ayrılalım demez de telefonlarını geç açmaya başlar falan. birilerinin seni de beğeneceğini ve seni kaybedebileceğini ona dozu aşmayarak hissettir. bomboş ve yalnız bi feysbuk sayfan varsa sayfayı kapat. hem yalnızlığını görmez hem de aniden kapatman şüphe uyandırır peşine düşer.

boyle gidersen kendi ellerinle kaybedersin, adamin aklinda yoksa bile aklina sokarsin. o kadar kiskandigini belli etme. zaten o kadar kiskanma ki sen de kendine eziyet etme aslinda ama madem yapamiyosun bari sevgiline belli etme. erkekler hem skiya gelemezler hem de asiri kiskanclik bi yerden sonra kendine guvensizlik gibi algilanir. seni avcunun icinde bilir. oyle olma, hem sana haber veriyomus, sen gozunun onunde tut, bu kadar kiskandigini belli edersen bi sure sonra yalan soylemeye baslar. o biyerlere gittigi zaman kafani baska seylerle mesgul et. zirt pirt arama sabirli ol. eve donunce konustugunuzda da 'ee naptiniz eglendiniz mi, nasil gecti' falan gibi sorularla caktirmadan caktirmadan nabza gore serbet verip agzindan laf alirsin, kontrol sende olur ama caktirmazsin:90:

bende çok olmasada eski sevgilimi kiskanirdim bizde ayri sehirlerde yasardik ama o bendende kiskançti hastalikti onunkisi senin anlatigin gibi deli olurdum bunalirdim gina gelirdi hep kavgalar bu yuzden olurdu yok niye bu erkekle konustun niye su niye bu sonunda ayrilma sebebimiz bu kavgalar yuzunden birbirimizden soguma oldu bence biran once psykologa git canim cunku sevgilinde dayanamaz bunalir sonra sogur senden

Açıkçası kendime çok fazla güvenim yok, hani çirkin bi kız değilim ama burada bile güzelim diyecek cesaretim yok, erkek arkadaşımın benden daha güzel birini bulabileceiğini düşünüyorum. Sosyal çevrem dar çnkü sınıfta ortamım yok kayıtlı olduğum bi kulüpte yok, ilgimide çekmiyo ayıracak vaktim yok, tiyatroya gitmek isterim ama sonra erkek arkadaşmda gtmek ister diye korkuyorum..

Evet acilen hayali bi ortam yaratmam lazım karar verdim, ama korkuyorum yalan söylemeye umarım yüzüme gözüme bulaşmaz

bence sorunun kaynagini sen zaten yazmissin. erkek arkadasini bu kadar hayatinin merkezine koydugunu, yapmak istediklerini bile onu kaybetme korkusuyla yapmadigini anlarsa hos olmaz. yani sogur demek istemiyorum ama iliskilerde bu dengeler oturmayinca bitiyo bi sure sonra. arada bir basina buyruk davranmalisin, kendini merak ettirmelisin, hatta seni kiskandigi icin kavga etmelisiniz. o da yapmasin diye hicbisey yapmassan disarda arkadaslariyla zaman gecirdikce senin bos zamanini, sosyal ortamini sorgular. o disardayken :18: su ifadeyle onu bekledigini belli etme.

kaç yasindasin çok merak ettim

sanırım söylediklerim çocukça şeyler gibi geldi :) 21 yaşındayım neredeyse 3 senedir çıkıyoruz.

evet farkındayım ama engel olamıyorum çok kıskanıyorum kimseyle paylaşamıyorum arkadaş olmasını bile istemiyorum, hiç bi kıza yüz vermesini istemiyorum (

Son düzenleme:

yok canim cocukça gelmedi :) bende 21 yasindayim :)

ben seni çok iyi anliyorum kim isterki sevgilisinin baska kiza yüz vermesini ama bide onu açisindan bak hep bunaltan bir sevgili zor bi durum biliyorum canim o yuzden uzmandan destek al dedim takinti bu

Son düzenleme:

Tabi bende bu sırada evde kıskançlığımdan çatlarım, acaba ne yapıyo acaba samimi olmuş mudur kızlarla, ...

Böyle Yapmaya Devam Edersen..
Psikolojinin ve Bu İlişkinin Katilini Sen Olursun..

(Erkekler Çok Fazla Sıkmaya Gelmez..)

evet aslında alsam iyi olabilir ama psikoloji pahalı değilmi ne bileyim öğrenciyim sonuçta bir de faydası olur mu bilmiyorum, benim tek ilacım erkek arkadaşımın hiç sosyal olmaması benden başka dişi sinekle bile bi ilişkisi ilgisi bir şeyi olmaması.. Bi de dağcılık diye bi takıntısı var engel olamıyorum ona iş olarak bakıyo dağlara gidiyo kamplara çadırlarda filan kalıyo oooff ooffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…