- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
Bencede biran önce yardım almalısınız böyle hayat geçmez hem kendinize yazık hem erkek arkadaşınıza hayatı zindan edersiniz sıkılır hiç sizin olmaz sonra...
senin erkek aRkadaşların var mı?
o bunları sorun ediyo mu?
Benim arkadaşım diyebileceğim bi erkek arkadaşım yok onun için üniversiteyi kazandığmda cevre edinmemiştim karışıyodu oda çok, o benden 1 sene sonra kazandı şehir dışına giitti istanbula geldiğinde bi baktım telefon defteri kız ismiyle dolmuş.. Şuanda da önceden yaptıklarını yalnış buluyo beni kısıtlamasını filan ama benim kadar olmasada kıskanıyo oda beni. Ama işte beni çok kıskanabileceği bi ortamım yok..
demek ki onunda kıskanma potansiyeli var..
hmm..madem öyle işte böye de ve kıskandırabilicek bi ortam yarat..
hayali veya reel..orasını kendin bill artık..
kıskandığındada..
bende aynı hisleri yaşıyodum dersin..
evet var gerçekten ama öyle bi ortam yaratma şansım yok bugn arkadşlara mesaj attım adalara gidelim diye herkes bi bahane buldu. bende yalan söylemek istemiyorum mesela pazartesi sınıfca adalara gtimiş gibi mi yapsam diyorum ama korkuyorum yalan söylemeye :S yaa benim bu kıskançlık meselesini çözmem lazım :26:
bak canım.bende senın kadar olmasamda kıskanıyorum sevgılımı.ama kıskanmak dozunda olmalı.kendını tutmak zorundasın.hem onu sıkarsın hem ılışkınız ıçın hıçç sağlıklı degıl.ayrı şehırlerde olmanızda bunu çok etklıyo bence.ama kıskandıgını azcık bellı et sevgılıne..ıcınde tut.otur evde agla ama ona bukadar cok soyleme sıkma onu..sonra cok sıkan sorun cıkaran hep kıskanan kadın damgasını yersın..hem kıskanınca bısı degısmıyo ki..o sen onu cok sıksanda hıc sıkmasanda yapar bısey yapacagı varsa.ayrıca kendını uzersın.bende kıskancım ama kendımı tutmayı ogrendım zamanla.söylemıyorum.soyleyınce dhaa cok yapası gelıyo onun.baskı yapmıcan arkadaşım sen baskı yaptıkca ona cazip gelir.bırak rahatmış gıbı davran.degılsen bıle..gızlı takıp et gozune sokma etrafında kız varmı yokmu
:18: Çok doğru söylüyorsun ama bu çok zor yaa, çok sabır isteyen bir şey. Tabiki uzaklığın etkisi var önceden hiç böyle sorunlar yaşamazdık benden başka kimsesi yoktu bi arkadaşıyla buluşacağı zaman bende giderdim, lisedeyken sınıf pikniklerine filan mesela ama şuanda gitme imkanım yok ve hiç tanımadğım insanlaronlarla ilişkisi nasıl ne yapıyolar kızlar çok mu güzel, çok merak ediyorum dayanamıyorum :/ mesela saat 7de kızların gttiğini erkek arkadşlarıyla shlde otrduğunu yazmş doğruluğundan bile şüphe ediyorum :26: ve 2 saat geçti şuanda merak ediyorum mesaj atmak istiyorum ama sıkmak istemiyorum hemde atmamak istiyorum garip bi duygu saat 9 oldu hala napıyo acaba :S:44:
şu anda ne yaptğını çok merak ediyorum mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum.. Oooff içimden geldği gibi davranmayacaksam ne anladım bu aşktan43: istemiyorum işte gitmesini
bence bu yasadıgın sorunu kadınların cogu yasıyor..bende dahilben soyluyorum kız arkadaşlar fln kırarım kafanı dıye ama unv ortamında da bukadar kısıtlarsan cazıp gelebılırde. :26:
Seni gerçekten kıskanıyorsa ve senin için kızlarla muhabbet etmekten vazgeçebileceğine inanıyorsan, onun sana yaşattığı bu kıskançlık ortamlarının aynısını oluşturmalısın,bu onun anlamasını sağlar ;ama erkek arkadaşın senin de yaptığını öne sürüp kızlarla daha rahat takılacaksa kendin böyle işlere girişmeden al karşına konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?