- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
benim eşim karışmaz, eski erkek arkadaslarımla (normal arkadas yani sevgili anlamında anlaşılmasın) gezip oturup kahve içip sohbet edebilirim, fakat hiç bir arkadaşım da benim fotografımın altına ''manken gibisin'', ''çok güzelsin'' gibi şeyler yazmaz, çirkin değilim fakat dünyanın en güzel kadını da olsam yazmazlar, çünkü biliyorlar ben evliyim, biliyorlar bu sorun yaratabilir. o arkadaşının yazdığı şey bence hiç hoş olmamış, erkek arkadasın burda haklı, ama çok abarttıysa onu ben bilemem.
sana bir de şunu söyliym, erkekli kızlı takılmaları bence daha iyi, sadece erkek erkeğe takılsalar konu emin ol kızlara gelir... yani birde anlamıyorum şu durumu, ne bekliyorsun, sevgilinin ''benim sevgilim kızar ben gelemem arkadaslar siz gidin'' demesini mi? bazı arkadaslarda iş yerinde yemek yerken masada kız erkek karışık oturuyorlar diye üzülüp konu açmıştı. insanlara önce insan diye bakın, sonra cinsiyetine önem verin bence. yani sevgiliniz ilk gördüğü kızla sizi aldatacak mı sanıyorsunuz? zaten öyle bir karakterdeyse o adamdan hayır gelmez, boşuna uğraşmayın.
yapmayın allah aşkına, bırakın biraz rahat nefes alsınlar, fazla sıkarsan ölür, fazla salarsan kaçar...
Merhaba arkadaşlar bu yazıyıda kıskançlıktan çıldırıyo durumda yazıyorum. Evet aşırı kıskancım erkek arkadaşımın hiç bir kızl arkadaş olmasını konuşmasını istemiyorum, aynı ortamda bulunmasını istemiyorum, evet yalnış belki ama kendime engel olamıyorum bazen evde duvarlara yumruk atıyorum :S kurtulmak istiyorum bu durumdan ama elimde değil.. Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla okul nedeniyle, mesela bugün sınıf piknikleri varmış mangal yapmaya gittiler kızlar erkekler karışık. Evde çıldırdım ağladım aklım hep onda, aslında güveniyorum, kendimede ama ooff bilmiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum, neredeyse doktora gidicem artık ama pek imkanımda yok :/ Lütfen yardımcı olun banaKimseyle paylaşamıyorum onu, bi tek benim olsun istiyorum, çok seviyorum.. samimi olsun istemiyorm hiç bi kızla yaa ooffff :2: yaa kıskançlıktan neredeyse mutsuz olmasını istiyorum :S Erkek arkadaşlarıyla bile bişeyler yapmmasını istemiyorum bezen, benşmle olduğndan daha iyi vakit geçirir onlara daha çok değer verir diye filan. Amaaan ne saçmalıyo bu diyip geçmeyin ben bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. nasıl engel olmalıyım kendime?
Sanırım seninle aynıyız bende aynıyımmmm of of off
Merhaba arkadaşlar bu yazıyıda kıskançlıktan çıldırıyo durumda yazıyorum. Evet aşırı kıskancım erkek arkadaşımın hiç bir kızl arkadaş olmasını konuşmasını istemiyorum, aynı ortamda bulunmasını istemiyorum, evet yalnış belki ama kendime engel olamıyorum bazen evde duvarlara yumruk atıyorum :S kurtulmak istiyorum bu durumdan ama elimde değil.. Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla okul nedeniyle, mesela bugün sınıf piknikleri varmış mangal yapmaya gittiler kızlar erkekler karışık. Evde çıldırdım ağladım aklım hep onda, aslında güveniyorum, kendimede ama ooff bilmiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum, neredeyse doktora gidicem artık ama pek imkanımda yok :/ Lütfen yardımcı olun banaKimseyle paylaşamıyorum onu, bi tek benim olsun istiyorum, çok seviyorum.. samimi olsun istemiyorm hiç bi kızla yaa ooffff :2: yaa kıskançlıktan neredeyse mutsuz olmasını istiyorum :S Erkek arkadaşlarıyla bile bişeyler yapmmasını istemiyorum bezen, benşmle olduğndan daha iyi vakit geçirir onlara daha çok değer verir diye filan. Amaaan ne saçmalıyo bu diyip geçmeyin ben bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. nasıl engel olmalıyım kendime?
Aynıyız canım tamamen aynı,beni anlatmışsın sanki.
Sende mi Akrep burcusun yoksa?
Mezuniyet balosuna gidecek,benim onunla gitmem imkansız.Şu anda çıldırıyorum kimle gidecek diye.Bir de dans falan kafayı yiyorum bunları düşününce.Çok da boğmak istemiyorum aynı şekilde ama düşünmeden de edemiyorum.Seneye üniversite için ayrı şehirlerde olursak bende aynen senin gibi olurum.Aynı şehirdeyken bile bu haldeyim.
Huyumuzu değiştirmemiz lazım bence( başka türlü olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?