- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
evet aslında alsam iyi olabilir ama psikoloji pahalı değilmi ne bileyim öğrenciyim sonuçtabir de faydası olur mu bilmiyorum, benim tek ilacım erkek arkadaşımın hiç sosyal olmaması benden başka dişi sinekle bile bi ilişkisi ilgisi bir şeyi olmaması.. Bi de dağcılık diye bi takıntısı var engel olamıyorum ona iş olarak bakıyo dağlara gidiyo kamplara çadırlarda filan kalıyo oooff ooffff...
fiyatini bilmiyorumerkek arkadasinin hiç sosyal olmama gibi bi durumu yok ama o yuzden baska çözümler bulmak lazim? neden kendine guvenmiyorsunki?
yaa bilmyrm aslnda güveniyorum yani güzel giyinip dışarı çıktığmda kendime baktırırım, lisedeykende çok teklif alırdım ama üniversite hayatım boyunca hayatımda hiç aday olabilecek biri bile olmadı. Bizim üniverstede gerçken öyle bi ortam yok bi de ailemin yanında kalıyorum zaten.. Hem sevgilim bana göre yakışıklı bence, sınıftaki kızların onu beğendiğinden eminim tabi istisnalar olabilir ama.. kıskanıyorum yaaa korkuyorumm.. Benden daha güzel birini bulur sever diye, kızları biliyorum bi de aşık olursa kızın teki tavlamak için bişeyler yaparsa.. çok paranoyayımm
evet zaten mesela bir yere gideceğini söylüyo ben başlıyorum söylenmeye oda anında değişiyo sıkılıyo filan neden beni daraltıyosun bunaltıyosun diyo. Bugün pikniğe gideceğini söyledi orada bi arkadaşının doğm gününü kutlicaklarmış benim doğum günümü unutmuştu arkadaşınınkine gidiyo. Başladım söylenmeye, üzüldüm ama hemde kıskandım çok mangal yapıcaklar kızlarla top oynicaklar filan. Neyse sonra oda bunu sana söylemek için kaç gündür düşünüyorum nasıl söylesem diye sıkıntıya giriyorum böyle yaşamak istemiyorum filan dedi çok üzüldümBende böyle yaşamak istemiyorum onu çok seviyorum o da seviyo bence ki sevmese bu kdr dayanmazdı, ama bende zor dayanıyorum çok kıskanıyorm onu çookkkkk... sıkmak istemiyorum ama elimde değil..
canım bende ailemin yanında kalıyorum
ben de sosyal biri sayılmam, kırk yılın biri birileriyle buluşurum.
ama dikkat çekici bi giyim tarzım oldugu(mini, file, topuklu) için çok sosyal biri olan sevgilim beni herkesten kıskanıyor. kırk yılın başında buluştuğum kızlı erkekli gruptaki kızarkadaşı olan erkeklerden bile. yani olay senin kendi değerini ona yansıtıp yansıtmamanla ilgili
daha 21 yaşındayken erkek arkadaşına "hayatımın erkeği sensin oturur evimde seni beklerim mür boyu" havasını verirsen ilişki yavaş yavaş tökezlemeye başlar. denge şart. bi şeyleri eşitlemek zorundasın.
Bak çocuk sıkılmaya başlamış bile ben evliyim mesela eşim bazen arkadaşlarıyla çıkar ben kendi arkadaşlarımla çıkarım hiçbir zaman sorun etmeyiz çiftlerin her zaman kendine ait bir özelleride olmalı. Umursamamaya başla inan zamanla sende alışırsın güvendikten sonra boşver nereye giderse gitsin...
şımarık küçük çocuklar gibi davrandığının farkında mısın? ne demek sadece benim olacak falan... bende silkelen ve kendine gel evinin vitrinindeki süs eşyasımı erkek arkadaşın. tabi ki sosyal çevresi olacak. olacak ki kendini geliştirecek. dolayısıyla konuşacak paylaşacak bir şeyleriniz olacak. 7/24 aşkınızı konuşacak değilsiniz heralde...
Bu arada dün tesadüfen bi sınıf arkadaşım erkek facebookta bi resmimin altına manken gibisinyazmş böyle, erkek arkadaşımda interneti yok dünde tesadüfen arkadaşında kaldı görmüş o yorumu, aşırı tepki verdi çok kıskandı hem hoşuma gitti mutlu oldum ama hemde çok kızdı çok korktum, sen yüz vermesen böyle şeyler yazamaz sende samimisin işte erkeklerle demekki filan dedi bende inkar ettim mecbur hiç erkek arkadaşm filan ortamım yok dedim çnkü çok kızdı şimdi pazartesi sinfca adalara gidiyoruz dicektim ama korkuyorum nasıl dicem ya çok kızarsa ortaya çıkarsa filan diye, bide o da iyice gitmeye başlarsa ben gidiyorum diye... gerçi o zaten gidiyo, dün sahile mangala gitti daha ne olsun dimii.. Şimdi ben nasıl dicem adalara gidicem diye, demesem mi...
Bu arada dün tesadüfen bi sınıf arkadaşım erkek facebookta bi resmimin altına manken gibisinyazmş böyle, erkek arkadaşımda interneti yok dünde tesadüfen arkadaşında kaldı görmüş o yorumu, aşırı tepki verdi çok kıskandı hem hoşuma gitti mutlu oldum ama hemde çok kızdı çok korktum, sen yüz vermesen böyle şeyler yazamaz sende samimisin işte erkeklerle demekki filan dedi bende inkar ettim mecbur hiç erkek arkadaşm filan ortamım yok dedim çnkü çok kızdı şimdi pazartesi sinfca adalara gidiyoruz dicektim ama korkuyorum nasıl dicem ya çok kızarsa ortaya çıkarsa filan diye, bide o da iyice gitmeye başlarsa ben gidiyorum diye... gerçi o zaten gidiyo, dün sahile mangala gitti daha ne olsun dimii.. Şimdi ben nasıl dicem adalara gidicem diye, demesem mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?