yanlış anlamayın lütfen ama bu ilişkinin sonunu hiç iyi görmüyorum
yani en başından siz onu öyle kabul ettiniz
yani bir erkeğe şunu şunu düzelt deyince söylediklerinizi umursayacağını da sanmıyorum erkek milleti işte
tek diyebileceğim kolay gelsin
O da seni beğenmiyormuş ne güzel anlaşıyorsunuz işte.
Bi iliskide su huyu degissin, söyle görünsün olaylari baslayinca sevgi bitmistir bana göre.
Sonucta ikinizde iliskiye baslarken görüntüleriniz böyleydi, ve ikinizinde su an bu konuda elestiride bulunmaya hakkiniz yok.
Sevgilini begenmiyorsan ayrilirsin, kimsenin kimseye dis görünüs konusunda müdahale etmememeli bence.
Baslarda bunlar seni rahatsiz etmiyorduysa demek ki seviyormusun,
simdi bunlar gözüne batiyorsa sevgini sorgulamasin bence, sevgilinin dis görünüsünü degil
Sen onu beğenmiyosun o seni birbirinizi değiştirmeye çalışıyosunuz. seviyomuşsunuz birbirinizi, anladığım kadarıyla başlarda iç güzelliğe önem verirken zamanla dış güzellik sorun olmuş. O size açık açık söylüyo sizde söyleyin kırmadan.
bu kadar çok farkındayken hala neden devam ediyosun anlamıyorum.bu nasıl bişey ya bütün herşeyini döktün ortaya tuhaf oldum ben
O başlattı desem çok çocukça olucak sanırım. O bana söylemesen önce hiç umrumda değildi her haliyse seviyodum ama o bana bakımlı ol mini giyin deyince başladı. Sevmesine seviyorum sanırım etkiye tepki benimki
etkiye tepki mi?
sanmıyorum..yani tütün rengi olmuş dişlerden mutlaka rahatsız oluyorsundur yaa...ama belki çekingenliğinden bugüne kadar es geçtin..(bence es geçilemez ya neyse)
ama o sana çok rahat eleştiri yapınca , sen de ..ben neden söyleyemiyorum bazı şeyleri..diye düşündün?
Ama hala söyleyip söylememe konusunda çekingensin.
Anlaşılmicak bişey yok onu seviyorum onun seni seviyorum demesine inanıyorum. Bu konuyu burda paylaşmamın nesi tuhaf anlamadım yeni üye oldunuz galiba ilk defa benim konumu okuyorsunuz.
Kırmadan nasıl söyleyeilirim bilmiyorum. İntikam aldığızmı düşünsün istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?