Ağız kokusu yok ama yinede dişlerinden rahatsız olmuştum itiraf etmek gerekirse. Aynen öyle içimi okudunuz sanki.
ya ne yeni üyesi uzun zamandır burdayım tuhaf olan sevgilinin dişinin sararmasını hatta kızarmasını bile söylemen bence bu aşağılayıcı bişey.ve bunu bu kadar rahatlıkla başkalarına anlatıp anlattıklarınla aşağılayıp sonra sevgilinin koluna girebiliyosan işte bu tuıhaf ...burda herkes herşeyi anlatır anlatıyosan yorumada açık olacaksın ...
ya ne yeni üyesi uzun zamandır burdayım tuhaf olan sevgilinin dişinin sararmasını hatta kızarmasını bile söylemen bence bu aşağılayıcı bişey.ve bunu bu kadar rahatlıkla başkalarına anlatıp anlattıklarınla aşağılayıp sonra sevgilinin koluna girebiliyosan işte bu tuıhaf ...burda herkes herşeyi anlatır anlatıyosan yorumada açık olacaksın ...
ben sunu anlamadım ya dıslerını fırcaladıgı temız tututugu halde sarımsı bi renk mı yoksa dısını fırcalamıo bakmıo o yuzden kir sarısı gibimi yanı bazı kemıgın rengıde sarımsı bı renk oluo bana macun dayanmıo dıs fırcalamaktan ama gene bembeyaz deıl sarımsı bı renk bu sekıldemı yoksa fırcalamamaktan kırden olusmus bı sarımı ?Burda kimse beni ve sevgilimi tanımıyor. Dişlerin sararması hatta kızarmasının ayıp ya da aşağılayıcı olduğunu düşünmüyorum. Diş hekiminede gitmeyelim o zaman dişimiz çürümüş ya da sararmış ne ayıp. Yorumlara açığım zaten herkes düşüncesini yazar bişey diyen yok
Ben ona bişey demedim o bana dedi. Zaten bidaha açmadı konuyu çok seviyor ilgiyor normalde ama bu söyledikleri çok ağır geld ondan beklemiyordum. Ben hep iç güzelliğe önem verdim oda öyle diye düşünmüştüm. Umarım eşiniz sizin dış görünüşünü eleştirdiğindede onu kusurlarını sevebilirsiniz...Bişey diyemiyorum biraz empati yapmaya çalışın lütfen. Giyim kuşama gelince günde iki paket sigaraya para buluyor biraz kıssa kendine en azından bir tşört alabilir diye düşünüyorum. O bana kıyafet konusunda baskı yapabiliyorsa benimde buna hakkım var bence ki onun gibi kırıcı değilim. Bence ben değilde o aldın 500 tl benide alışverişe götürsün kendinede alsın sizin mantığınızla. Mini etekle fırçalanmayan dişi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz pes ya. Diş en başta sağlıktır temizliktir....yuh sevgılısıne mını etek gıymesı ıcın baskı yapan bi erkekle ılk defa karsılasıorumkarsısındakı tasımasını bılıosa zaten gıyer e gıymıosa gıymek ıstemıosa gıy gıy ne demek oluyo siz sevgılı gıbı deilde bırbırını assalayarak egolarını tatmın eden ınsanlar gıbısınız . sen 4 snedır bu cocukla berabersen dısının sarılıgınıda gıyım tarzınıda tıpsızlıgınıde bılıp gecırmıssın 4 seneyı ınsanları deıstırmeye calısma nasılsa oyle kabul et sana uymuosada yol ver . tasıma suyla degırmen donmez bırak ıcınden gelıosa yapsın gelmıosa sende kabul edemeıosan bıtırırsın bnm kocamında alt dıslerı yamuk ama ben sevıorum dalga gecıorum yanı hatta ve bazı dıs yapısı sarıdır ne yaparsa yapsın duzelmez aynı dertten muzdarıbım gunde 2 3 defa mutlka frcalamam lazım 1 kez aksattıgım an sankı aylarca fırcalanmamıs gıbı oluo kemık yapısıyla ılgılı buda oyle olabılır . gıyıme gelınce bence cok kırıcı konusuosun ımkanlar yuzunden gıyınemıo dıosun sen kac yasındasın ınsanları gıyım kusamla degerlendırmemen gerektıgını hala ogrenemedın mı ? goturo zmn ver cocugun elıne her ay 500 lıra alsın kyafet bence asla bırbırınıze gore bı cıft deılsınız bıtırmenız en dogrusu o mını etek gıyen cok bakımlı bı kız sende bı gıydıgını bıdaha gıymeyen porselen dıslı bırını bul
bence artık sana çirkin gelmeye başladıysa bu iş bitmeye yüz tutmuş demektir.bir de sana kalkıpta bakımlı ol diyorsa bu kişi kendini dev aynasında görüyordur büyük ihtimal.yani onda hiçbir bozukluk yok ama sen bakımsızsın.benim de eski kocam öyle tipsiz çirkin ağzında dişleri eksik bişeydi.ama dediğin gibi ben onu güzel gördüğüm için bana güzel geliyordu.ama ben ona çirkinliğini hissettirmeyerek büyük bir hata yaptım.adam kendini best model falan sanmaya başladı.iş arkadaşlarım beni işyerine almaya geldikten sonnra onu yanına nasıl yakıştırıyorsun sen ay parçası gibisin o hiç yakışmıyor sana derlerdi.ben onu yücelttikçe o kendini bi halt zannetti ve zulüm üstüne zulüm yaptı.sonuç boşanmayla bitti.sana tavsiyem bu kişiyle ciddi bir beraberliğin varsa üzerinde tekrar tekrar düşünmelisin.aksi taktirde ileride canın yandığında o tip gözünün önüne gelir ve miden bulanarak pişmanlık duyarsın...
ben sunu anlamadım ya dıslerını fırcaladıgı temız tututugu halde sarımsı bi renk mı yoksa dısını fırcalamıo bakmıo o yuzden kir sarısı gibimi yanı bazı kemıgın rengıde sarımsı bı renk oluo bana macun dayanmıo dıs fırcalamaktan ama gene bembeyaz deıl sarımsı bı renk bu sekıldemı yoksa fırcalamamaktan kırden olusmus bı sarımı ?
yuh sevgılısıne mını etek gıymesı ıcın baskı yapan bi erkekle ılk defa karsılasıorumkarsısındakı tasımasını bılıosa zaten gıyer e gıymıosa gıymek ıstemıosa gıy gıy ne demek oluyo siz sevgılı gıbı deilde bırbırını assalayarak egolarını tatmın eden ınsanlar gıbısınız . sen 4 snedır bu cocukla berabersen dısının sarılıgınıda gıyım tarzınıda tıpsızlıgınıde bılıp gecırmıssın 4 seneyı ınsanları deıstırmeye calısma nasılsa oyle kabul et sana uymuosada yol ver . tasıma suyla degırmen donmez bırak ıcınden gelıosa yapsın gelmıosa sende kabul edemeıosan bıtırırsın bnm kocamında alt dıslerı yamuk ama ben sevıorum dalga gecıorum yanı hatta ve bazı dıs yapısı sarıdır ne yaparsa yapsın duzelmez aynı dertten muzdarıbım gunde 2 3 defa mutlka frcalamam lazım 1 kez aksattıgım an sankı aylarca fırcalanmamıs gıbı oluo kemık yapısıyla ılgılı buda oyle olabılır . gıyıme gelınce bence cok kırıcı konusuosun ımkanlar yuzunden gıyınemıo dıosun sen kac yasındasın ınsanları gıyım kusamla degerlendırmemen gerektıgını hala ogrenemedın mı ? goturo zmn ver cocugun elıne her ay 500 lıra alsın kyafet bence asla bırbırınıze gore bı cıft deılsınız bıtırmenız en dogrusu o mını etek gıyen cok bakımlı bı kız sende bı gıydıgını bıdaha gıymeyen porselen dıslı bırını bul
1. mini etek gıymesı ıcın baskı yapan adam zaten adam deildir.Ben ona bişey demedim o bana dedi. Zaten bidaha açmadı konuyu çok seviyor ilgiyor normalde ama bu söyledikleri çok ağır geld ondan beklemiyordum. Ben hep iç güzelliğe önem verdim oda öyle diye düşünmüştüm. Umarım eşiniz sizin dış görünüşünü eleştirdiğindede onu kusurlarını sevebilirsiniz...Bişey diyemiyorum biraz empati yapmaya çalışın lütfen. Giyim kuşama gelince günde iki paket sigaraya para buluyor biraz kıssa kendine en azından bir tşört alabilir diye düşünüyorum. O bana kıyafet konusunda baskı yapabiliyorsa benimde buna hakkım var bence ki onun gibi kırıcı değilim. Bence ben değilde o aldın 500 tl benide alışverişe götürsün kendinede alsın sizin mantığınızla. Mini etekle fırçalanmayan dişi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz pes ya. Diş en başta sağlıktır temizliktir....
vala bi konuda annem ablam çok baskıcı sevgilim olmadı hiç demişsin şimdide 4 yıldır beraberiz diyosun bide 17 yaşındayım demişsin bilmiyorum çok karışık geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?