- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi angel__091
-
ama soylemezsem de benım ıcın kotu olmazmı sonucta aılem bılmıyor ve ben bu olayı onların haberı olmadan tatlıya baglamak ıstıyorum eger annem ve babam duyarsa benım ıcın de onun ıcınde ozellıklede aılem ıcın cok kotu olucak dedıgım gıbı bazen aman bosver dıyorm bazende bunlar aklıma gelınce korkuyorum kafam karısıyor...
nişanlanacağı kızın eski sevgilinden hamile olma olasılığı nedir-tatlicadiarzu-
bılmıyorum kı ama sanmıyorum desem yalan olur bıseyler yasamıslardır desem bılmıorm
haklısınız arkadaslar unutmam gerektıgını bılıyorum ama ortada bıseyler yasanınca unutulamıyor ıste keske hıc ole bı olay yasamasaydım da unutsaydım annesınıde olanlardan haberı olsun dıye aramayı dusunuyorum belkı oglunun aklını basına getırebılır dıe bıde ayrılırken benı sakın unutma ben senı unutmycam dedı eger ben onu tanıyorsam o kızıda bırakıcak bana gerı donucek gıbıme gelıyor bazen sızın gıbı dusunuyorum aman salla gıtsın dıyorum bazende dıyemıyorum ıste artık 1 aydır dusunmekten bı hal oldum ne yapacagımı sapıttım arkadasına gelınce sanırım benden hoslanıyor ve soyle bısey de olabılır dıyorum benden hoslandıgı ıcın ıyıce aramızı bozmayamı calısıyor acaba sonucta onun anlattıklarını dogru olup olmadıgınıda bılmıyorum tamam tlfnları kapalı ama sevgılısı varmı yokmu bılmıorm cocuk ne zaman fırsat bulsa hemen sırnasıyor 2 gun gorustuk ıste 2 defa da da aynısını yaptı hemde kızdıgım halde bı yandan ona guvenıyorum dedıklerı dogrudur dıorm bı yandan da ya dogru degılse aramızı ııce bozmaya kalkısıyorsa dıorm kafam cooookk karısık:s
beispiellos benım de ole oldu oncelerı bıraktı benı sonra gerı dondu ama suan ne olucak bılmıyorum gerı donerse de oncekı gıbı hemen sevıyorum affedıcem demıycem burnunu surtucek sevıyorsa katlanıcak
digoticigoti ortada bır sevgılı lafı gezıyor ama onları yan yana gormedım acaba dıyorum yalan mı hanı bıraz uzaklasmak ıstıyor dıye dusunuyorum belkı ortada kız bıle yok amacı bıraz uzaklasmak gıbıme gelıyor ama yınede bılemıyorum ne yapacagımı:bbo: silmek en ıyısı gıbıme gelıyor unutmak onu ama bazende dıyorum kı savassam ne olur en azından ılerde keske demem dıyorum ama bılemıyorum ıstesenağlamamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?