sevgilimi kaybetmek istemiyorummm...!!!

bundan sonra arkasinda duramayacagin hicbirseyi yapmamani tavsiye ederim sana.
annesiyle konusturman sana hicbirsey kazandirmaz.
kadinin gözünden düsersin bence, eger anlayisli, hosgörülü bi insan degilse
cogu anneler cünkü bana mi sorduda yapti diye düsünüp isin icinden cikar
olan sana olur
hem annesinin gözünde kücük düsersin, hemde cocugun
erkektir elinin kiri der gecerler. sanmaki oturupda bu kiza ne olacak diye düsünecekler

durumu kabul etmen lazim, önüne bakmalisin.

zaten hiç bir anne de sana kucak açmaz kendini küçük düşürme...

bizim ülkemizin erkekleri tecavüze uğramış bir kadına hastane de bile tecavüze kalkışa biliyorlar.
yani cinselliğe bulaşmış bir bayanı rahat bırakmazlar bilmem anlatabildim mi? dul kadını nasıl rahat bırakmazlarsa...

bılmıyorum kı ama sanmıyorum desem yalan olur bıseyler yasamıslardır desem bılmıorm

ondan bekliyorsun demek ki böyle bir şeyi

yoluna bak

ailesi ile muhattap olma

kendini rezil edersin

annesi olanları anlatığın için seni bağrına basmayacak. ondan sandığın gibi bir adım göremezsin heveslenme kendini rezil etme. ailesine söylediğin bir şey eninde sonunda ailenin kulağına gider. ne kadar az kişi bilirse senin selametin açısından daha faydalı.

geçmişe değil geleceğe bak

ve kimsenin iki çift sözüne güvenme:umursamaz: yok iki kez evlenme teklif etti yok bilmem ne. işi bitene kadar ayıya dayı demek diye bir tabir var. bilmem anlatabildim mikafamçokkarıştı

benden önceki yoruma katılıyorum.. çok acı bu yaşananlar Allah afettsin... tek sığınağın o olsun.. teselliyi bir başka birinde ararsan sonun pek iyi olmaz..

canm o erkek arkadaşınn yaptığı yaptk deil ama gözün kör olmş resmen.sen günlk yaşamına bak onu düşünmeden,o başka kızla gününü gün ediodr belki sense burda onu dert ediosun oluruna bırak dönerse düşünrsün bunu dönmüosa da sevmiodr ona da bi çare yok

öncelıkle mantıgınla hareket etmelısın arkadasım.
o erkek arkadası aradan cıkar önce sana destek degıl köstek olacak senı tavlamak ıcın huyuna gıdıyor bence annesını falanda aramadı.sende bıraz uyanık ol canım caresızlıgınden yararlanıyor resmen.
annesını aramaya gelınce dıger arkadaslarıma katılıyorum gözunden düşersin.
eger sana gerı dönerse kadının sana karsı farklı olur bu sefer.benden nacızane düşünceler....umarım hersey dilediğin gibi olur

yapacağınız şeylerle sadece kendinizi küçük düşürürsünüz adam seni bırakmış hattını dahi değiştirmiş siz annesini aramak istiyosunuz zorla güzellik olmaz.bide nasıl geri bana dönderirim demişsiniz gidene güle güle demeyi bileceksiniz büyücü değilseniz asla başaramassınız.unutun gitsin kendinizi ne daha fazla kandırın nede küçük düşürün.

Annesi mi kulağını çekecek oğlunun yoksa sizin anneniz kulağınıza uzanır bilemicem..gamyoncuiremsu
Tanımadığınız insanlara nasıl mahreminizi anlatmayı düşünürsünüz aklım almıyor...
Kadın oğlunu temize çıkarmak için sizin ailenizi arasa,"oğlumun peşini bırakmıyor,alın şu kızı yakamızdan" dese çok mu hoşunuza gider acaba?akannehir
O zaman yaşadıklarınızı gerçekten bir ömür unutamazsınız artık..

aynı olayı yaşadım evlenmeyi düşünürken bıraktı gitti bütün ailesi biliyordu akrabaları biliyordu .. ama gitti işte. hattını değişti canı istediğinde gizliden yada farklı numaralardan aradı , baskalarıyla oldu, bense kimsenin haberi olmadan deli gibi sevdim onu , pskolojim bozuldu , intaar ettim beceremedim, ( tabi bunlardan onun hiçhaberi yok ) sonra tekrar hayatıma girip girip cıktı :) o kadar yıprattıki, hayatıma baskası girdi , hayatımda baskası olduğu halde düzenimi altüst etmesine izin verdim kac kere belki eskiye dönerz diye.. cok kötü bu yaptığım biliyorum ..

şimdide o istiyor bahaneler buluyor ben seni okulun bitene kadar rahat bırakmak istedim felan diye , ama külliyen yalan..

bak arkadasım ben hata yaptım bekledim onu .. kendi kendime yeminler ettm ondan baskasını sevmeyeceğim diye ama o ben ağlarken gününü gün etti, peki n oldu? onun için akıttığım gözyaslarım yanıma kar kaldı , hayatımın en güzel dönemlerini bunalımda geçirdim.

gözünü seveyim benm yaptığığmı yapma.. onunla alakalı herseyi at yak yok et, herkesi cıkar hayatından , yoluna devam et. eger seni gercekten istiyorsa dağları deler gene bulur seni..

Anlattıklarına bakılırsa canım annesini araman birşeyi değiştirmeyecek.Diğer yorumlara bende katılıyorum sadece kendini küçük düşürürsün.Amacı belli. Arkadaşını da uzak tut kendinden.Başka kızda bulmuş zaten umudunu toptan kesmen lazım şu durumda.

beispiellos benım de ole oldu oncelerı bıraktı benı sonra gerı dondu ama suan ne olucak bılmıyorum gerı donerse de oncekı gıbı hemen sevıyorum affedıcem demıycem burnunu surtucek sevıyorsa katlanıcak

digoticigoti ortada bır sevgılı lafı gezıyor ama onları yan yana gormedım acaba dıyorum yalan mı hanı bıraz uzaklasmak ıstıyor dıye dusunuyorum belkı ortada kız bıle yok amacı bıraz uzaklasmak gıbıme gelıyor ama yınede bılemıyorum ne yapacagımı:bbo: silmek en ıyısı gıbıme gelıyor unutmak onu ama bazende dıyorum kı savassam ne olur en azından ılerde keske demem dıyorum ama bılemıyorum ıstesenağlamamafoldumben

adam seni istemiyor sen dönünce burnunu sürttürcem diyorsun
ne komik yaaa
aaaaaaaaaa seni istemeyeni neden istiyorsun
bir küfür sallasa mı hoşuna gidecek yaa
hiç mi akıl yok

kesinlikle geri getirmeye çalışma. eski(!) sevgilin zaten kafasında bitirmiş her şeyi.

başkasını da bulup nişanlanmayı bile düşünüyormuş.

bunun bir benzeri şu an benim başıma geldi.

unutmaktan ve yeni aşklara yelken açmaktan başka çaren yok.

Bu bir uzaklaştırma durumu olsa neden birdenbire olsun anlamadım.Diyelim ki öyle olsun yani senin dediğin gibi bir oyun gibi olsa vs.o zaman bu durumda da yaptıgı çok saçma ve acımasızca + kabul edilebilir cinsten değil.Birde arkadaşı askıntı oluyor.
Psikolojin ister istemez bozulmuş ve bu durum bir müddet sürer de.Ama senin yapman gereken kendini toparlayıp mantıklı düşünmek.Bu adamdan sana fayda yok,zaten dönme ihtimali de yok ama ilerde olurda dönse bile senin yerinde olsam kabul etmezdim.

Kendine saygın hiç mi yok ? Eğer yok diyorsan koş seni istemeyen adamın peşinden.Döner mi diye bekle,adam da kendinde hak görsün seni üzmeyi.Neden tasalansın değil mi ? Seni ne kadar küçük duruma düşürürse düşürsün hala onun peşinden koşuyorsun çünkü.Ne ala memleket..Yapma bunu kendine.

Annesini aramaktan vazgeç hemen çnkü kendini zor duruma düşüreblir ve şuan hissettiğin duyguların daha kötüsünü yaşayablirsn.Bir kere okuduğun bi kitabı bidaha okumaya kalkışmamalısın çünkü çoğunun sonu hep aynıdır huylu huyundan vazgeçmez dönse yne sana aynılarını hatta belki dha ağırlarını yaşatacaktr.Eğer bn illede istiyorum onu diyosan sus ve bekle o gelicektr ama bnce bunu isteme çnkü dediğim gibi sonç yne hüsran.. Daha kötü şeyler yaşamadan ve dhada ruh halini bozmadan kendine çeki düzen ver ve şimdiden ileriyi düşünmeyi bırak çnkü hayat planladığn gibi yön vermez sana. Eğer üstelersen dha kötü şeyler yaşanablr o insan sna bi kötülük yapmş devamını yapmaktanda bence çekinmez hemde hiç. Arkadaşıda bence birlkte olduğunuzu biliodur çnkü erkekler arasında bu konuşulur gurur meselesidir ya bi kzı kandırmak..! Arkadaşıda bu saftr bnmde oyunuma düşsün diye düşünüyodr. Sen işin içindesin göremiyrsn ama bn anlattklarındn bunu gördüm. Brak o insanı düşünmeyi şmdi çnkü ondn snaa bi fayda gelmez. Kendini başka şeylere yönelt düşünmemeye çlş ararsa açma unutmaya çalş.Zor ama kimse vazgeçlmez değil sende bunu ona gösterde yaptklarndn utansın..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…