sevgilimi kaybetmek istemiyorummm...!!!

zaten "artık vazgeçtim unutmaya çalışıyorum" diyor bir önceki sayfada, inşallah burda yapılan tavsiyeleri aklından çıkarmaz..

Kaçan kovalanır.
Aşkta da gurur vardır. :dilcikar:
İnsanlar hata yapabilir, önemli olan ders alıp bir daha yapmamaktır. :kedi:
Öncelikle kendini sevip, kendine değer vereceksin, kimse senden önemli değil. bayanssulusmile
Evlenilecek adamlar vardır, evlenilmemesi (uzak durulması, köşe bucak kaçılması) gereken adamlar vardır. klava:
Çocuğuna babalık edebilecek olgunluktaki adam gibi adamlar ile yuva kurulmalıdır. :teselli:
Bayanlar her zaman haklıdır ve el üstünde tutulmalıdır... :enbuyukkk:

Galiba biraz feminist oldu mesajım :lepi:

ya benim bi arkadaşım wardı oda böle bi durumda kalmıştı aynı şekilde sevgilisinin arkadaşı kıza sırnaşmaya başladı hatta tehdit etti eğer benimle birlikte olmazsan yaptıklarınızı babanlara anlatırım falan die. kız o zaman çok kötü olmuştu. umarım senin başınada bu tarz bişey gelmez ama sen yinede boşver göruşme o arkadaşyla

Anne zoruyla sana dönecek olan adam seni mutlu edebilir mi sanıyorsun..
Keşke birliktelik yaşamasaydın.. Ama olan olmuş.. Bence sende takıntı haline gelmeye başlamış bu çocuk..
Uzmandan yardım alarak kurtulmalısın arkadaşım..Kimse senden değerli değil unutma

Aklıma kötü şeyler geliyor ya.Belki nişanlanmamıştır belki hayatında birisi yoktur olamaz mı?Arkadaşı seni seviyorsa ikinizede böyle bir çamur atmış olabilir mi acaba? sen bu işin peşini bırakma arama ama karşısına çık konuş.Belki o arkadaşı sevgiline gidip senin hakkında olumsuz şeyler söylemiştir.Ve o arkjadasıylada bi daha görüşme.Sevgilinle barışma ihtimaliniz varsa bile barışamazsınız yoksa

sen bence artık bu adama sevgilim demeyi bırak adam başkasıyla çıkıyo ve hattını değiştirmiş bence daha fazla üstelemeyin hele işe annesini karıştırmak çok saçma annesi çocuğa dön sevgiline diyince çocuğun size dönüceğinimi sanıyorsunuz o arkadaştanda uzak durun belli menfaatleri için size yaklaşıyo size yardım edeceği falan yok sizi istemeyeni bence siz hiç istemeyin kötükedihüso

Bu adam geri dönse bile hayır gelmez zaten...
Adam seni istemiyorum diyor, ve başkasıyla nişanlanacakmış, Sen ona hala sevgilim diyorsun?
Bence ayrıldığınıza kendini alıştırsan iyi olur. Bu şekilde daha çok üzülürsün yoksa
O eski sevgilinin arkadaşı pek tekin biri değil sanırım, bağlantını kes, hatta mümkünse o sevgilinle ilgili herşeyle bağlantını kes, hiç bi şekilde haber alma. Böylece daha kolay unutursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…