- Konu Sahibi angel__091
-
beispiellos benım de ole oldu oncelerı bıraktı benı sonra gerı dondu ama suan ne olucak bılmıyorum gerı donerse de oncekı gıbı hemen sevıyorum affedıcem demıycem burnunu surtucek sevıyorsa katlanıcak
digoticigoti ortada bır sevgılı lafı gezıyor ama onları yan yana gormedım acaba dıyorum yalan mı hanı bıraz uzaklasmak ıstıyor dıye dusunuyorum belkı ortada kız bıle yok amacı bıraz uzaklasmak gıbıme gelıyor ama yınede bılemıyorum ne yapacagımı:bbo: silmek en ıyısı gıbıme gelıyor unutmak onu ama bazende dıyorum kı savassam ne olur en azından ılerde keske demem dıyorum ama bılemıyorum ıstesenağlamamafoldumben
evini biliyorsan evine git yüzyüze konus , tmm birkere rezil et kendini .. amacın ne de ? eğer kafa dinlemekse bana sadece bi acıklama yapman yeterliydi de , sana zaman verebilirdim de , seni seviyorum gercekten , eger sende beni seviyorsan ve eskisi gibi olacaksak affedeblrm de .. eger öyle değilse bende yolumu çizeym artık de..
anlamadım ben , yani kafam karıstı birlikte oldunuz mu ? yoksa birliktelikten kastedilen ilişki mi ?
canım yaşadıklarına benzer bir durum başıma geldi.hatta içini biraz olsun rahatlatsın daha betterlerini yaşadım.bu arada şunuda söyliğim kızlık zarın esnek çıkabilir ama vajinanın içinin genişliğindende ilişkiye girdiğin anlaşılabiliyormuş.bundan sonra bu da aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?