sevgilimi kaybetmek istemiyorummm...!!!

1 yıllık bi ilişki ve birliktelik yaşanmış artık çocuk sizi istemiyor arkadaşı size yanaşmaya
çalışıyorr.. Bütün bu olaylara rağmen hala sevgilim diorsunuzz..

Bu cümleyi hangi mantıkla kurdunuz acabaa çok merak ettim...
Sevgilinizin arkadşının sizinle yakınlaşmaya çalışmasının sebebini anlıyamıyomusunz ???
Bunu da çok merak etttimm !

Sizee sadece Pesss diyebilirimm.. Hiçbişey anlıyamadıysanızz

arkadasım mesaj sayım yeterli olmadığı için sana özelden cevap yazamadım burdan yazıyorum ..

evet geri döndü , ama yapamıyosun birkere bırakıp gittiği için birdaha güvenemiyosun . yapabilmeyi denedim ama dediğim gibi hep o korkuyla yasamak imkansız. ha diyeceksinki o olsun ben korkuyla yasamaya razıyım . bende böyle diyordum ama zaman geçtikce olmadığını görürsün. sana tavsiyem herseyi silip belkide baslarda kendini kandırarak unuttuğunu düşünerek yasamına devam etmen , hatta öyle bi yaşama devam etmelisin ki ölümüne pişman olmalı..

hmmm bak pişman olur muyum diyorsun , bende böyle düşünüp hareket ettim gururumu bi kenara bıraktım uğrastım . ama biliyormusun hepsi bizim avuntularımız.. ya dünyada ne erkekler var ne sorunlar yaşasalarda sevdiklerini bırakmıyorlar.gercek sevgi budur zaten .. uzaklasmaz istemez gercekten sevseeee!!! benimde bunlar sonradan kafama dank etti .

ha illa diyorsan içinde kalmasın , çünkü bu tip erkekler 2 gün sonra cıkıp , sende hemen pes ettin demekki beni sevmiomussun der cok kurnazdırlar :)! evini biliyorsan evine git yüzyüze konus , tmm birkere rezil et kendini .. amacın ne de ? eğer kafa dinlemekse bana sadece bi acıklama yapman yeterliydi de , sana zaman verebilirdim de , seni seviyorum gercekten , eger sende beni seviyorsan ve eskisi gibi olacaksak affedeblrm de .. eger öyle değilse bende yolumu çizeym artık de..

Bence daha fazla söylenecek birşey yok.
Herkes birşeyler söylemiş ama sen hala dönerse burnu sürtücek gibi şeyler söylemişsin gururunu ayaklar altına sermişsin.
Annesini aradığında ondanda mutlaka ağır laflar duyacaksın.
Yolun açık olsun

allah aşkınıza neyin savaşını vereceksiniz sizi istemeyen bir adam var ortada savaş iki taraf birbirini sever ve karşı çıkanlar olur bu sevgiye onlara karşı verilir.siz hiç sağlıklı düşünemiyosunuz lütfen fazla hayal kurmayın.kendinizi rüyalar aleminde sanıyosunuz galiba.keske diycek bişey kalmamış ortada zaten kendinize gelin daha fazla küçültmeyin kendinizi

su an depresyondaki bir insana ne kadar da mantikli konussaniz, depresif bir insan söylenen sôzlerin hiçbirini tinlamaz.... bizlerde moral veremeyiz çünkü onun istedigi sekilde mantikli cümleler kuramayiz... arkadasim öncelikle geçmis olsun diyorum... keske pasif davranmasaydin bu kadar, sevgili olarak takilsaydiniz, kendini bu kadar erken vermeseydin.... ben herzaman buna karsiyimdir çünkü garantisi yok iste gördügün gibi... (evliliginde yok ama insanin basindan bir evlilik geçiyor ve gayri mesru olmadigi için ya duyarlarsa ya dislarlarsa diye bir korku yasamiyor, alninin akiyla evleniyor ve maalesef üzücü olsada anlinin akiyla ayriliyor)... yazik diyorum sadece...

bu arkadasin yaptigi yorum çok mantikli geldi, madem rezil olmayi göze aliyorsun en dogrusu bu sekilde olmali, hem bu rezillikte degil, açik açik bir defteri rafa kaldirmanin zamanini gelmis mi gelmemis mi anlamak!
konus adam gibi içindekileri kus, bence özelliklede içinde birsey kalmamasi açisindan yap bu konusmayi... sonra sunu sunuda söyleseydim diye bir keske birakmazsin... adam olurda yola gelir inslh demeyi isterim... ama zaten sana saygisi olsa, kanina ciddi bir yol almadan girmezdi...

Canım bunu duymak senin için zor gelecektir ama belli ki seni sevmemiş hiç.. Beraber olabilmekmiş bütün derdi, istediğini elde ettikten sonra da asıl yüzünü göstermiş. Daha fazla zarar görmeden onu hayatından çıkarıp kendini toparlamaya bak derim. Belli ki, sözde sana yardım eden arkadaşına olan biten ne varsa anlatmış ve seni çok farklı bir şekilde tanıyorlar. Aman uzak dur, kendini kurtar. Senden faydalanmaya çalışıyor. Tek kurtuluşun onu unutup kendine yeni hayat kurman bunu unutma. Çapkın demek biraz iltifat olur gibi geldi bana, daha farklı sıfatlar gerekir böylesine..Nişanlanmak istediği kıza da yazık mutlaka ona da yapacaktır bir gün...

Pis herif amacına ulaşmış, sonra da hoşça kal...
İlişki yaşamadan önce niye boğulmuyormuş acaba?

herkesin sölediklerini demicem size çünkü duymak istediklerinizi duyup okuyup cevap vermişsiniz...
ozaman bende diyorum ki gurursuz olun yapışın yakasına ki zaten gururlu insan bazı şeyleri duyduğu anda bitirir herşeyi...
bence siz ailenizdende korkmuyorsunuz duyarlar ederler diye annesi ile konuşacak cesareti bulabiliyorsanız kendinizde...
hadi böyle gurursuz aptal aşık modunda devam edin eminim ilerde çooook mutlu huzur dolu bir yaşamınız olur...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim böle bi günde beni yanlız bırakmadınız saolun dediğiniz gibi yaptım unutmaya çalışıyorum hepinize tekrardan teşekkur ederimm

canım yaşadıklarına benzer bir durum başıma geldi.hatta içini biraz olsun rahatlatsın daha betterlerini yaşadım.bu arada şunuda söyliğim kızlık zarın esnek çıkabilir ama vajinanın içinin genişliğindende ilişkiye girdiğin anlaşılabiliyormuş.bundan sonra bu da aklında olsun.

kusura bakmayın ama;

niyeti sırf..... olan bir (eski) sevgili
yine niyeti sırf.... olan bir arkadaş(pardon özür dilerim teselli ediyormuş)
büyük ihtimalle hiç bişeyden haberi olmayan bir anne (bi erkek gönlünü eğlendirdiği insanı annesine niye anlatsın)

oyunu oynayan köşesine çekilmiş. nasiplenmek isteyende kuyruğa girmiş. siz yardım teselli bekleye durun.şansınızı fazla zorlamayın derim ben. bundan sonrası daha üzücü olmaz inşallah

jınekologa gittim ve esnek olduğunu yapısında bozukluk olduğunu söyledi ama yinede bir turlu içim rahat değil doktorun deyişine göre tam halka seklınde degılmıs bır yerınde zıkzaklar yanı yapısal bozukluk varmıs bozulmus yada bozulmamıs dıyemem dedı ne yapıcam bılemıyorum

ortada kaybedilcek bi sevgili göremedim ben adam resmen seni oyuna getirmiş alıcağını almış başından savmış üzgünüm canım ama bi hata yapmışsın her türlü uzak dur annesine anlatsan ne değişicek benim oğlum erkektir yapar dicek geçicek adam senden kaçıcak delik arıyomuş resmen o arkadaşıda aranızda geçenleri biliyosa bundan faydanlanmaya çalışıyodur böyle pis oyunlara gelme tecrübeydi bi hataydı de geç böyle bi adamdan ne sevgili olur nede koca...

Amacı farklıymış canım , boşuna arama , kullanır bırakır seni yine..
Artık senin görüştüğün arkadaşına ne anlattıysa arkadaşı bile sana sarkmış baksana.
Ne annesini ne amcasını aradıkları var ne seni teselli etmeye çabaları var.
Bence sen bu çocuk ve çevresinden bir an önce sıyrıl , kim vurduya gitme..

olan olmuş biten bitmiş bundan sonra adımlarınızı daha dikkatli atarsınız umarım ve aşktda birazda olsa gururlu olursunuz yoksa böyle giderse sizin kendinizede saygınız kalmaz kusura bakmayın ama bu adamdan uzak durun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…