Sevgilimi kendime nasıl bağlarımm bu konuda yardıma ihtiyacım var???

aramızda bi takım tartısmalar falan oldu iliskiye son vermistik yine barıstık ama eskisi gibi degil suan .

bıkez toparlayabılsek bıdaha asla bozmayız allahın ıznıyle :)

Dağılanı toparlamak zordur ve bir kez dağıldıysa bunun tekrarlama ihtimali her zaman vardır... Hiçbir sorun olmayan ilişkilerde bile bu ihtimal varken sizin durumunuz daha riskli...

evet sorunum bu beni sevdigini söylüyo ama hep soguk davranıyo heran gidicekmiş heran ayrılık konusunu acıcakmıs gibi ne yapsamda onun vazgecilmezi olsam bensiz yapamasa

bana güveni yok sanırım

Size güvenmeme ihtimali olan bir adamın "vazgeçilmezi" olmak mümkün mü sizce? Ya da şöyle sorayım, buna gerek var mı?

Yazdıklarınıza bakılırsa size güvenmeme ihtimali aklınıza geliyor ama sizi sevmediğine ihtimal vermiyorsunuz ya da bunu düşünmek istemiyorsunuz ama her an ayrılık konusunu açacak, gidecek gibi davranan adamın sevgisinden şüphe etmeli evvela, her ne kadar buna ihtimal vermeyecek olsanız da söylemeden geçemedim...

"Beni sevdiğini söylüyor ama..." demişsiniz, bunu tavırlarıyla değil de sözleriyle ifade etmesi neye yarar?

Terk edilen kızlara sorsanız neredeyse tamamı arkalarına bakmadan çekip giden adamlardan ne aşk sözcükleri duymuşlardır ama faaliyete geçirilmediği için kendilerini gidenin arkasından ağlarlarken bulmuşlardır... Benzer durumda olanlar, ilişkileri bu şekilde bitenler de yazacaktır zaten, bu durumdaki kızları harap eden de bu, "Beni sevdiğini söylüyordu ama gitti..."

Yazdıklarınız erkek arkadaşınızın size karşı duygularının yetersiz, ilişkinizin geleceğini görememe, daha önceki ayrılığınızın etkisinden kurtulamamış olma gibi olasılıklarla "eli kapıda" olduğu ihtimalini düşündürüyor... Size de bu ihtimalleri dikkate almanızı öneririm...

Yapacağınız hiçbir şey sizi vazgeçilmez yapmayacak, eğer bu mümkün olsaydı çok sevdiği, fedakarlık ettiği hatta sizin de düşündüğünüz gibi taktik olsun diye sevgilisinin üstüne düşmeyen, aramayan sormayan, yine de yeri geldiğinde onun için elinden geleni yapan kızlar terk edilmezlerdi... Bunun bir yolu olsa herkes uygular, sevgilisinin olmazsa olmazı olmayı başarır, ilk sevdiğiyle evlenir, mutlu mesut yaşardı...

Hayır guvenıyo bana ama ıcınde bben bırakıp gıdersem dıye kusku var korkuyo kaybetmekten . bana '' ben hickimseye körü körüne baglanmam bırakıp giderse kendimi toplayamam demişti bu lafından anlasılıyo.. aşk sözcükleri falan yerinde ilgi falan desende var gözlerinden hareketlerinden anlayabılıyorum asık olduunu ama durup dururken soguk davranıyo cözemiyorum bişeylere kızıpta içine atıomuş gibi düşünüyorum düşünüyorum ama aklım ermio.

duyguları yeterli yeterlide şu içine atma durumuna taktım içine kapanık biri seviyo ama işte soguk davranmaları zoruma gidiyo.....

kendini sevdirmeye çalışma,sevilebilecek biri olmaya çalış..

akşam tamda tahmin ettigim gibi cıktı. meğerse içine attıgı bisürü şey varmış kırıldıgı ama söylemiyomuş. neden söylemiyosun dedigimde ben kimseye dert yanmam dedi :s

Peki birsey sorucam, ikinci defa nasil baristiniz? o mu geldi, yoksa sen mi baristin veya barismaya yol yaptin?

Peki birsey sorucam, ikinci defa nasil baristiniz? o mu geldi, yoksa sen mi baristin veya barismaya yol yaptin?

heryerden silmiştim tekrar ekledım bisüre arkadasca konustuk öyle ama bilmiyodum hala beni sevdigini bigün cıkma teklifi etti sok oldum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…