- Konu Sahibi ahirimsensin
-
adı üstünde o onun abisi, et tırnaktan ayrılmaz, elbette sevecek, abisini sevmesi sevgilinin de karaktersiz olduğunu göstermez, kardeşidir atamaz satamaz, benim abimin de milyon tane hatası oldu, ama eşim ağzını açıp hiç bişey diyemez derse de nasibini alır artık allah ne verdiyse, o yüzden sen abisi hakkında kötü yorum yapma, hiç karışma, ama o abiye karşı biraz mesafeli dur bence
birde abisi facebookta fotoğraflarımızı paylaşmış
sevgilimle benim albümümüzü içinde benim tek fotoğrafımda var neden böyle bişey yaptı ki
sadece benim değil bu arada baze erkek akrabalarının babasının falanda fotosu ama hiç tanışıklığımız yok bu hareketinden azcık şüphelendim malesef
canm sevgiilm basitçe anlatmadı ama ben kısa yazdımm burda
evli bir çift var adam evli olduğu bayanı satıyor abiside o kadnla birlikte oluyor
sevgiline söyleseydin, ama hemen kendi kendini yeme kardeşine düşkün diyorsun ya belki hoşuna gitmiştir, kimi insanlarda vardır bak bak bu bizim gelinimiz diye herkese gösterme merakı
öff ben bu kısmı anlamamışım. ne iğrençmiş!!!
abisi öyle diye o da öyle olacak diye bir kaide yok. kardeştir, atamazsın...
babanın amcanı silemediği gibi, o da abisini silemez
elbette sever hala, ama yaptıklarına verdiği tepkiler önemli bence.
konu sahii arkadaşım cevapların birkısmını okudum ve arkadaşlar ne dediyse siz hep savunmaya geçmişsiniz duymak istediklerinizle duyduklarınız farklı değil mi....? o zaman arkadaşlar objektif yazıyor işte..sürekli ama abisi başka şehirde ama abisi düzelmiş gibi ifadelerle biyere varamazsınız. gerçekleri görmek istemiyorsunuz.bence bu olay ciddi bir olay ilerde akraba olabileceğiniz insanların görüş açısı
biz iki kızkardeşiz, ıkımızde bırbırımızden o kadar farklıyız ki...
benım kızkardesım 2-3 erkekle aynı anda cıkardı, ben ilk eşimle cıktım ve evlendım.
eşimde ona bakıp aaa bu kızın kardesı boyleyse bu da oyle olur falan dıye aklından gecırıp yaftalasaydı şimdi evlı olmazdık...
anlatabıldım mı?
ınsanlar aynı anadan doguyor ama tornadan cııkmış gıbı aynı olmuyorlar...
birde abisi facebookta fotoğraflarımızı paylaşmış
sevgilimle benim albümümüzü içinde benim tek fotoğrafımda var neden böyle bişey yaptı ki
sadece benim değil bu arada baze erkek akrabalarının babasının falanda fotosu ama hiç tanışıklığımız yok bu hareketinden azcık şüphelendim malesef
Ne biçim annesi babası varmış.
Benim çocuğum, yada kardeşim, yada yeğenim, karısını satan şerefsizlerle arkadaşlık yapacak, bi de o zavallı kadınla yatacak, hem de kendi evinde yuvasında, yemin ederim dünyayı zindan ederim ona. Ama tabii bizde millet çocuğuna kıyamıyor. Çocuğuma zarar gelmesin de başkasına ne olursa olsun mantığı... Bravo.
Ben olsam o aileye girmezdim.
Abisi Face'de seni pazarlıyor olmasın? Başka niye paylaşsın resmini? Karısını satan arkadaşlarına gösteriyor işte. Öyle bir çevresi var. Namussuz herifler, kimbilir neler dönüyor aralarında!
Kendine gel, kendini koru, uzak dur kardeşim. Sevgiline de çok güvenme. Bizimki gibi ataerkil toplumlarda erkekler aşkı çabuk unutur ve ailesi ne derse onu yapar. Hele bir de geçim derdi falan olursa, yandın yani.
konu sahii arkadaşım cevapların birkısmını okudum ve arkadaşlar ne dediyse siz hep savunmaya geçmişsiniz duymak istediklerinizle duyduklarınız farklı değil mi....? o zaman arkadaşlar objektif yazıyor işte..sürekli ama abisi başka şehirde ama abisi düzelmiş gibi ifadelerle biyere varamazsınız. gerçekleri görmek istemiyorsunuz.bence bu olay ciddi bir olay ilerde akraba olabileceğiniz insanların görüş açısı
ancak evlendiğiniz ailenin yapıaı bvozuk ise nolcak konu sahibi arkadaşın abisinin yaptıkları malum ve bunu normal olarak gören erkek erkadaşının ailesi bilmiyorum valla ben yapamazdım diye düşünüyorum...tabi her ailede farklı kişilikte insanlar olur ancak arkadaşın ifade ettiği şu ki erkek arkadaşı tam bir abi hayranı..........ayrıca evlenincede aile oluyorsunuz işte iyiyse iyliği kötüyse kötülüğü dokunuyor...bunlar benim görüşüm yinede seçim sizindir
[ı]kızlar sevgilim kendi anlattı abisi ile ailesi altlı üstlü oturuyorlarmış
sevgilimin abisi eşini aldatmış..hatta evli bir çift varmış aslında adam o bayanı satıyormuş adam arkadaş gibi kendi evine getiriyormuş bu çiftiHerşey ortaya çıkmış aldatılma olayları... Sevgilimin abiside dövüp eşini evden atmış O o...lar uğruna
ama eşinin annesi babası yokmuş, sevgilimin ailesi gelinimiz evden gidemez gidersen sen gidersin demişler kocasına
adam arada hapse girip çıkan belalı bir tip aynı zamanda...geçende sevgilimin facene girmiştim kadınlarla konuşmasını gördüm duvarında bana bi kaç kadın yetmez demeye getirmiş lafı
neyse bunlar barışmış adam iş kurmuş sadece iştn eve gidiyormuş artık vs. Bunların hiçbiri beni ilgilendirmez aklıma takılan tek bir şey var..sevgilim en çok bu abisini seviyor bana tanısan sende seversin sohbeti çok iyidir hata yaptı eşiyle hallttiler falan dedi acaba sevgilim o abisini örnek alır mı kan çeker mi ki gibi saçma olabilecek düşüncelerim var
Ayrıca sevgilim yüz olarak o abisiyle ikiz gibi benziyor inşallah huyu benzemez
adam o aldattığı kadınla evlenmek için zamanında ailesine karşıgelmiş şimdi bakın olanlara[/ı]
soydur çeker; poktur kokar.yani ayrıl gitsin.ileride sana yan gözle bakmayacağını kim garanti edebilir?
bi sn. ya senin tek fotolarını niye paylaşıyo? sevgiline söylesene, hoşlanmam öyle şeylerden silsin de sildir. ne münasebet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?