sevgilimin abisi

birde abisi facebookta fotoğraflarımızı paylaşmış
sevgilimle benim albümümüzü içinde benim tek fotoğrafımda var neden böyle bişey yaptı ki
sadece benim değil bu arada baze erkek akrabalarının babasının falanda fotosu ama hiç tanışıklığımız yok bu hareketinden azcık şüphelendim malesef

sevgiline söyleseydin, ama hemen kendi kendini yeme kardeşine düşkün diyorsun ya belki hoşuna gitmiştir, kimi insanlarda vardır bak bak bu bizim gelinimiz diye herkese gösterme merakı

canm sevgiilm basitçe anlatmadı ama ben kısa yazdımm burda
evli bir çift var adam evli olduğu bayanı satıyor abiside o kadnla birlikte oluyor

öff ben bu kısmı anlamamışım. ne iğrençmiş!!!

abisi öyle diye o da öyle olacak diye bir kaide yok. kardeştir, atamazsın...

babanın amcanı silemediği gibi, o da abisini silemez

elbette sever hala, ama yaptıklarına verdiği tepkiler önemli bence.

sevgiline söyleseydin, ama hemen kendi kendini yeme kardeşine düşkün diyorsun ya belki hoşuna gitmiştir, kimi insanlarda vardır bak bak bu bizim gelinimiz diye herkese gösterme merakı

sevgilime söyledim..o da dediğiniz gibi hoşuna gidiyor benim mutlu olmam dedi

kesinlikle hiç tasvip etmedi...teşekkür ederim yorumunuz için

Ne biçim annesi babası varmış.

Benim çocuğum, yada kardeşim, yada yeğenim, karısını satan şerefsizlerle arkadaşlık yapacak, bi de o zavallı kadınla yatacak, hem de kendi evinde yuvasında, yemin ederim dünyayı zindan ederim ona. Ama tabii bizde millet çocuğuna kıyamıyor. Çocuğuma zarar gelmesin de başkasına ne olursa olsun mantığı... Bravo.

Ben olsam o aileye girmezdim.

Abisi Face'de seni pazarlıyor olmasın? Başka niye paylaşsın resmini? Karısını satan arkadaşlarına gösteriyor işte. Öyle bir çevresi var. Namussuz herifler, kimbilir neler dönüyor aralarında!

Kendine gel, kendini koru, uzak dur kardeşim. Sevgiline de çok güvenme. Bizimki gibi ataerkil toplumlarda erkekler aşkı çabuk unutur ve ailesi ne derse onu yapar. Hele bir de geçim derdi falan olursa, yandın yani.

konu sahii arkadaşım cevapların birkısmını okudum ve arkadaşlar ne dediyse siz hep savunmaya geçmişsiniz duymak istediklerinizle duyduklarınız farklı değil mi....? o zaman arkadaşlar objektif yazıyor işte..sürekli ama abisi başka şehirde ama abisi düzelmiş gibi ifadelerle biyere varamazsınız. gerçekleri görmek istemiyorsunuz.bence bu olay ciddi bir olay ilerde akraba olabileceğiniz insanların görüş açısı

tam anlamıyla katılıyorum ne yazmak istedimse arkadaşım hepsini söylemiş ...

bu tarz bi aile yapısı ilerde seni de çok üzecektir.
burda kimse sana durumunla ilgili güselsözlerde bulunmayacaktır bunu beklemen buyuk hata
her soruyada bi karşı tez cevabın var alacağın cevaplar bundan farklı olmayacak
çarpık curpuk benim evladım iyi olsunculukla olmaz bu hayat o adamın karısının da bi ailesi var
ne pis işler bunlar bee midem bulandı resmen
sen yol yakınken vazgeç bence nacizane görüşüm budur...

biz iki kızkardeşiz, ıkımızde bırbırımızden o kadar farklıyız ki...
benım kızkardesım 2-3 erkekle aynı anda cıkardı, ben ilk eşimle cıktım ve evlendım.
eşimde ona bakıp aaa bu kızın kardesı boyleyse bu da oyle olur falan dıye aklından gecırıp yaftalasaydı şimdi evlı olmazdık...
anlatabıldım mı?
ınsanlar aynı anadan doguyor ama tornadan cııkmış gıbı aynı olmuyorlar...

ancak evlendiğiniz ailenin yapıaı bvozuk ise nolcak konu sahibi arkadaşın abisinin yaptıkları malum ve bunu normal olarak gören erkek erkadaşının ailesi bilmiyorum valla ben yapamazdım diye düşünüyorum...tabi her ailede farklı kişilikte insanlar olur ancak arkadaşın ifade ettiği şu ki erkek arkadaşı tam bir abi hayranı..........ayrıca evlenincede aile oluyorsunuz işte iyiyse iyliği kötüyse kötülüğü dokunuyor...bunlar benim görüşüm yinede seçim sizindir

İllla abisine benzeyecek hali yok ya canım
Abi severdir ama yaptıklarını zaten dogru bulmuyor
En basiti 5 parmağın 5 bir mi ki?
Takılma kafanı karıştırma derim böyle düşüncelerle

bi sn. ya senin tek fotolarını niye paylaşıyo? sevgiline söylesene, hoşlanmam öyle şeylerden silsin de sildir. ne münasebet?

burda eleştiren kimseye bişey demedim kendi fikrimi paylaştım ama senide pazarlıyor olmasın demek nasıl bir laf bu lafınızı kınıyorum
albümü komple paylaşmış içinde benim tek bir fotom vardı

ben yazan arkadaşlara tepki göstermedim ki kararsız olduğumu yazdım bu yüzden konu açtım

erkek arkadaşım normal bulmuyor ki çok üzüldüğü için anlattı banada zaten
savunmak olacak gene bu lafım ama olanı anlatıyorum sadece

soydur çeker; poktur kokar.yani ayrıl gitsin.ileride sana yan gözle bakmayacağını kim garanti edebilir?

ben cevap yazan insanlara saldırmadım biliyorum objektif yazdıklarını herkes kendi fikrini yazdı bende kimseye karşı çıkmadım olanları anlatmaya çalıştım
insanların fikirlerine ya çok saçma falan demedim ki ciddiye aldığım için kendimce fikrimi yazdım zaten

bak guzel kardesim.bazi yorumlara hep kendince bi cevabin olmus,sana gore olumlu biseyler aramaya calismissin.
dogrudur,ic gudusel sevgilini savunmaya kalmissin.
sana diyecegim su ki;
para karsiligi,(her ne kadar kotu yolda da olsa) baskasinin karisiyla yatan,bana 1-2 tane kadin yetmez diyen assagalik.serefsiz,pislik bu adam ,bi gun sana yan gozle baksa...
bunu.o abisini cok seven sevgiline ispatlayabilir misin?
sana "abim oyle bisey yapmaz,beni cok sever,abimin daha onceki hatalarini(!) dusunup kafanda kuruyorsun"demeyeceginden emin olabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…