- Konu Sahibi ahirimsensin
-
kır atın yanında duran ya huyundan ya tüyünden,ya da üzüm üzüme baka baka gibi çok kıymetli sözlerimiz var,boşuna söylenmemiş bunlar..dikkatli ol derim..
cnm yaaa hiç bişi anlamadım evli bi çift varmış demişsin aslında adam kadını satıyo demişsin sevgilimn abisi o kadın uğruna karısını evden kovdu demişsin ben parçaları birleştirmedim :S:S
ama sevgilinin bunları sana anlatması bana braz garip geldi yani insanın bunu utançtan yern dibine grerek saklaması lazım ama sana sevgilin normal bişeymiş gbi anlatabilmiş üstelik bi hata yaptı bitti şeklinde basite indirgemiş dikkat et bu aileye !!!
aynen,insan böyle bişeyi anlatmaya utanır,o basit bi hata olarak görüp normal karşılamış..çarpık ilişkiler..cnm yaaa hiç bişi anlamadım evli bi çift varmış demişsin aslında adam kadını satıyo demişsin sevgilimn abisi o kadın uğruna karısını evden kovdu demişsin ben parçaları birleştirmedim :S:S
ama sevgilinin bunları sana anlatması bana braz garip geldi yani insanın bunu utançtan yern dibine grerek saklaması lazım ama sana sevgilin normal bişeymiş gbi anlatabilmiş üstelik bi hata yaptı bitti şeklinde basite indirgemiş dikkat et bu aileye !!!
aynen,insan böyle bişeyi anlatmaya utanır,o basit bi hata olarak görüp normal karşılamış..çarpık ilişkiler..
kır atın yanında duran ya huyundan ya tüyünden.. gerçekten bu duruma isabet. atalarımız ne güzel demiş.
en çok bu abisini seviyor demişsin de abisinin yaptıklarını karakterini biliyor ve hala onu seviyorsa.. durum yeterince ortada değil mi?
ama abisnin düzeldiğini söylüyor
klasik laflar bunlar canım. bir insan 7 sinde ne ise 70nde de odur. insan bazı şeylerini düzeltebilir ama karakterini asla.
sevgilinin abisi bana kalırsa karaktersiz namussusun teki. ayrıca sevgilinin bunları anlatabilmesine de hayret ediyorum. balık baştan kokar. sinyallerini alamadın mı? görmezden mi geliyorsun bazı şeyleri?
bu nasıl aile yapısıdır..yakma başını
kardeş çöptende olsa kardeş kardeştir..birbirlerine yakınlardır ama eldeki 5 parmak aynı değildir.özel hayatında yaşanılanlardan ötürü kimse kimseyi heleki kardeşler birbirlerini silemez.güven eksikliğiniz varsa eksikliğinizi gidermeden evliliğe adım atmayın..
abisini seviyor ama abisi içki içior sevgilim ayda yılda bir
abisi kahveden çıkmıyor sevgilim gitmiyor
bir kere bara gittik ne biçi bi yer burası adam gibi cafeye gidelim dedi gittiğimiz yer kötü bir bardı sanırım arkadaşlar övmüştü bende ilk kez gece evden izin alabilmiştim
hani kötü huyu yok gibi ama zaman gösterir tabiki de
canım herkesin karakteri farklıdır . benim vurgulamak istediğim aile yapılarıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?