yok kuzum yanlis anlama, ben de buyuk kizimbazi evlerde var boyle bisey; ondan dedim
bu karakter meselesi guzeller, konuya gore yorumladim, ustunuze alinmayiniz sakınbende büyük kızım 3 kız 1 erkek üstelik oğlumuz en küçük :))
Hahaha espri yapıyorum tabii, ben de böyle görümce olursam bana da desinler dedikleriniyok kuzum yanlis anlama, ben de buyuk kizimbazi evlerde var boyle bisey; ondan dedim
Gitmeyin evlerine. Sebep olarakta ablasını gösterin çok mu zor?Evet kufur etti ve sevgilimde duzgun konus diye utune yurudu. Peslikle alakası yk .s
Daha nişan yok düğün yok ve bu olayları yaşamışsanız bence oturup ciddi anlamda düşünün siz bu aileye gelin gideceksiniz daha neler sizi bekliyor olacak bunlarla uğraşabilecek misiniz ?Sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin
Ablası gercekten cok fena bi insan kimseyi umursamyr aile ask hersey yok onun icin amacsz bi insan . Sevgilim bana laf dedirtmiyo vurmaya fln kalktı. Bilmiyorum nolcak.s
Daha sevgiliyken bu kadar içli dışlı olursan sonun ahan da bu olur.Sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin
Sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin
O..
Kahpe..
Çok ağır.
Bence o eve gitme artık..
Demek ki eve gitmeni kötü yormuşlar
Bugün yanında olan sevgilinin evlendikten sonra bulunduğu koordinatı bildir bize yavrum.
Küfür yediğin eve sevgili olduğun halde gitmeye devam ediyorsun ya evleneceksin çünkü eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?