sevgilimin ablası

Gurursuz olma boyle insanların içinde mutlu bir evlilik yasayacagina inaniyorsan hayal dunyandan uyansan iyi olur. Ne isin var boyle insanların iiçinde. Kaçarak uzaklas, kaçarak.. Yoksa cçok pişman olacaksin.

midenizin genişliğine hayran kaldım sevgilinizin evinden hiç çıkmayın en iyisi nikaha ne gerek var mide de geniş nasılsa

18 yaşındasın. Sevgilinin ailesi ile lüzumsuz bir ilişkiye girmişsin. Sana kötü davranmalarına rağmen içlerinden çıkmıyorsun. Ne desem bilemedim. Hepsi birer hata. Çok üzülürsün daha çok.

Evet kufur etti ve sevgilimde duzgun konus diye utune yurudu. Peslikle alakası yk .s
Gitmeyin evlerine. Sebep olarakta ablasını gösterin çok mu zor?
Neden bastan tepkinizi göstermiyorsunuz? Bu kadar mı degersizsiniz?
Siz böyle devam ederseniz daha çok küfür hakaret duyarsınız.

Sevmedi lerse zor işin kabul etmezler de saygı duysalardi iyiydi küfür ne demek ya...çok ağır ...sonuçta oğullarının sevdiği kizsin ve ileriye dönük düşünürseniz gelinleri olacaksınız. ..işiniz çok zor

Daha nişan yok düğün yok ve bu olayları yaşamışsanız bence oturup ciddi anlamda düşünün siz bu aileye gelin gideceksiniz daha neler sizi bekliyor olacak bunlarla uğraşabilecek misiniz ?

Ablası gercekten cok fena bi insan kimseyi umursamyr aile ask hersey yok onun icin amacsz bi insan . Sevgilim bana laf dedirtmiyo vurmaya fln kalktı. Bilmiyorum nolcak.s

Ablasini vurmaya kalkti ise, yarin birgün senide vurmaya kalkar.

Daha cok genc ve cahilsin. Simdi ask/sevgi sandigin seylerin zaman ile hic öyle olmadigini görürsün. Bu cocuk ve ailesinden uzaklas. Nisan/dugun gibi sacma sapan seyler düsünme. Daha cok gencsin, tüm hayatin önünde. Hayatini yasa, gez toz, arkadasliklar kur,..

Ha birdahada asla sevgilin döneminde gidip ablasi ile tanisip, evlerine gitme. Gördügün gibi, moku cikiyor iste olayin.

Sende onca kufure hala onlarami gidiyosun daha ewli degil bisey degilsin.kusura bakma ama sende cok yuzsuzmussun.

Ve cok tuhaf sanki roman aile ortami gibisiniz sevgilin ailesi ve sen laflar falan tam cennet mahallesindekiler gibi

bu sevgili olayını ne kadar abartıyor insanlar ya dövülsede sövülsede yapışıyor iyice bırakmıyor şaka gibi. evlende gör anyayı konyayı. artık görümcen mi seni boğazlar sen mi onu yoksa kocan mı seni..

Daha sevgiliyken bu kadar içli dışlı olursan sonun ahan da bu olur.
Ya bu laf biraz argo kaçıyor ama doğru, kendinizi azıcık ağırdan satın ya.
Sen sevgilinle gezip tozsana anne abla ne diye tanışıyorsun, niye evine gidip kendini küçük düşürüyorsun be güzel arkadaşım.

Bugün yanında olan sevgilinin evlendikten sonra bulunduğu koordinatı bildir bize yavrum.
Küfür yediğin eve sevgili olduğun halde gitmeye devam ediyorsun ya evleneceksin çünkü eminim..

O..
Kahpe..
Çok ağır.
Bence o eve gitme artık..
Demek ki eve gitmeni kötü yormuşlar

Aslında eve gitmek sorun degil onlar icin onlar herseyi onlarla birlikte yapalm onlara haber verek izin alak diye dusunuyorlar. Bizde onlara baglı degiliz. Sevgiliminde beni sevip vazgecmeyecegini bildiklerinden napacaklarnı sasıryrlr.
Cevabn icin sagol biride normal bi yorum yapms.

Aslında eve gitmek sorun degil onlar icin onlar herseyi onlarla birlikte yapalm onlara haber verek izin alak diye dusunuyorlar. Bizde onlara baglı degiliz. Sevgiliminde beni sevip vazgecmeyecegini bildiklerinden napacaklarnı sasıryrlr.
Cevabn icin sagol biride normal bi yorum yapms.
Bugün yanında olan sevgilinin evlendikten sonra bulunduğu koordinatı bildir bize yavrum.
Küfür yediğin eve sevgili olduğun halde gitmeye devam ediyorsun ya evleneceksin çünkü eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…