sevgilimin ablası

Sevgilinde iş bitiyor o halde

Dogru falan degill o bana o lafları ettikten snra ne hale dustugunu cok ii biliyom Allah herseyiin dgrusunu biliyo skntı yok

Sevgilinde iş bitiyor o halde

evet ondan bitiyor onun ailesi biraz dagnk ailesnde hic sahip ckan biri yok ona o halde bile gene onlara bakyr ve benim huyumu biliyo ben ona herseyi anlatyrm ailesi degistirip anlatyr oda benm dgru soyledigimi bildigi icin bana daha cok sahip ckyr . Burdaki herkes ailesinin yannda oldu desem o cocuktan hayr gelmez dicek bana sahip ckyr diyine oyle diyolar. O aileye gene iyi dayandı kimse durmazdı. Ve bana yorum yapan kzlarn coguda eminim gitmstr srvgilisin evine

He he canmm. Uzaktan davulun sesi hos gelir bilmeden yorum yapyrsn cgu seyi.

onlarn kendi ogullarna kardesine saygsı yok ben ne bekliyim ki aileden.

Şekil A; Ben gittim :)
Gittim yani ama sık sık gitmiyorum..
Bayramda falan anca..
Arada 2 kez anca gitmişimdir birde tanışmak için işte..
3yıl olucak neredeyse bizimde ama çok gittiğimi sanmıyorum..
Onlar beni görüntü itibariyle ben onlar görüntü itibariyle tanıyorum..
Az çokta kişilik gibisinden bi tanıma durumu var ama çok az işte..
Kötü insanlara benzemiyorlar..
Ama ablası falan bana o kelimeleri sarfedicek gitmem..
Sevgiliyken hiç gitmem..
Ya sevgilim
-Abla o kadarda değil !! dicek
ama ona rağmen gidiceğimi sanmıyorum..
Bence sende kendini geri çek biraz bakalım ne kadar sana sıçramaya çalışıcaklar :)

ablası icin ne aile onemli ne sevgili amacsz bi insan. Ne ivin ugrasyr ne icn savasyr blli degil bnm sevglm onun arksnda durmuyo eskiden olsa blki dururdu ama ablası ona cok cektirdi. Benm oyle bi ablam kardesm olsa bende yuzube bkmam

benim sevgilimde duzgun konus diye hemen onun yanna gitti ustune yurudu. Yaa mesaj atman mumkun mu bana ? .s

Yuh yani gerçekten küfür falan... Sevgiliniz bir şey demiyor mu? Hadi bunu geçtim sevgiliyken böyle davranıyorlarsa evlendiğinizde ne olacak?

Yuh yani gerçekten küfür falan... Sevgiliniz bir şey demiyor mu? Hadi bunu geçtim sevgiliyken böyle davranıyorlarsa evlendiğinizde ne olacak?

sevgilim bisey demedigi yok dedi tabikii. Sevgilim bana laf edilse durmaz

sevgilim bisey demedigi yok dedi tabikii. Sevgilim bana laf edilse durmaz
İyi de küfür eden de sevgilinizin ablası farkında mısınız? Nasıl oluyor da size laf edilince duramıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…