Aslında eve gitmek sorun degil onlar icin onlar herseyi onlarla birlikte yapalm onlara haber verek izin alak diye dusunuyorlar. Bizde onlara baglı degiliz. Sevgiliminde beni sevip vazgecmeyecegini bildiklerinden napacaklarnı sasıryrlr.
Cevabn icin sagol biride normal bi yorum yapms.
Daha sevgiliyken bu kadar içli dışlı olursan sonun ahan da bu olur.
Ya bu laf biraz argo kaçıyor ama doğru, kendinizi azıcık ağırdan satın ya.
Sen sevgilinle gezip tozsana anne abla ne diye tanışıyorsun, niye evine gidip kendini küçük düşürüyorsun be güzel arkadaşım.
Sevgilinde iş bitiyor o halde
bu sevgili olayını ne kadar abartıyor insanlar ya dövülsede sövülsede yapışıyor iyice bırakmıyor şaka gibi. evlende gör anyayı konyayı. artık görümcen mi seni boğazlar sen mi onu yoksa kocan mı seni..
Sevmedi lerse zor işin kabul etmezler de saygı duysalardi iyiydi küfür ne demek ya...çok ağır ...sonuçta oğullarının sevdiği kizsin ve ileriye dönük düşünürseniz gelinleri olacaksınız. ..işiniz çok zor
evet ondan bitiyor onun ailesi biraz dagnk ailesnde hic sahip ckan biri yok ona o halde bile gene onlara bakyr ve benim huyumu biliyo ben ona herseyi anlatyrm ailesi degistirip anlatyr oda benm dgru soyledigimi bildigi icin bana daha cok sahip ckyr . Burdaki herkes ailesinin yannda oldu desem o cocuktan hayr gelmez dicek bana sahip ckyr diyine oyle diyolar. O aileye gene iyi dayandı kimse durmazdı. Ve bana yorum yapan kzlarn coguda eminim gitmstr srvgilisin evine
kardesini kaybetme korkusu yoktur, bizzat kardesinden aliyodur o cesareti, yani eninde sonunda onlari tutacagini biliyodur, korksa sevmese de saygi duyar iliskisine..
vardir boyle, ailenin aygirlarişerriyle milleti yildirmis, susturmus, aileyi yoneten evin buyuk kizi..
Şekil A; Ben gittim :)
Gittim yani ama sık sık gitmiyorum..
Bayramda falan anca..
Arada 2 kez anca gitmişimdir birde tanışmak için işte..
3yıl olucak neredeyse bizimde ama çok gittiğimi sanmıyorum..
Onlar beni görüntü itibariyle ben onlar görüntü itibariyle tanıyorum..
Az çokta kişilik gibisinden bi tanıma durumu var ama çok az işte..
Kötü insanlara benzemiyorlar..
Ama ablası falan bana o kelimeleri sarfedicek gitmem..
Sevgiliyken hiç gitmem..
Ya sevgilim
-Abla o kadarda değil !! dicek
ama ona rağmen gidiceğimi sanmıyorum..
Bence sende kendini geri çek biraz bakalım ne kadar sana sıçramaya çalışıcaklar :)
benim sevgilimde duzgun konus diye hemen onun yanna gitti ustune yurudu. Yaa mesaj atman mumkun mu bana ? .s
" .s "
bu ne
Yuh yani gerçekten küfür falan... Sevgiliniz bir şey demiyor mu? Hadi bunu geçtim sevgiliyken böyle davranıyorlarsa evlendiğinizde ne olacak?
sen çok biliyorsun ondan yaşıyon heralde tüm bunları. şaka mısın nesin. doğrular acıdır gerçi haklısınHe he canmm. Uzaktan davulun sesi hos gelir bilmeden yorum yapyrsn cgu seyi.
İyi de küfür eden de sevgilinizin ablası farkında mısınız? Nasıl oluyor da size laf edilince duramıyor...sevgilim bisey demedigi yok dedi tabikii. Sevgilim bana laf edilse durmaz
ergen kafası içte.. çok vurcan kafanı duvarlara..
aferin ergen, söz dinleTamam yetiskiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?