- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Mont sevgilinize mi alındı ?Hediye değil
Sevgilim mont istedi. Beraber alicaktik . Ama onlar kendileri almışlar
Bu ne yahuİyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
Böyleleri kardeşi kardeşe düşman eder bende agzımı açamıyorum arada kardeşim var diyeben montu sevgiline almışlar sevgilinde ablası yerine senin zevkine daha çok güvendiği için kendine gelmeden değiştir dedi zannettim.
Sen bence bildiğin '' boyayıp sıvamışsın '' ( sen anladın onu)
Yapılan hediyeyi değiştirmen değil de. Hamile hormonları tavan olmuş bir kadının sana veya sevgiline aldığı hediyeyi gözüne soka soka ben beğenmedim ama almışsın değiştiriyorum diyip birde tekrardan rengini ona sorman çok ayıp olmuş. ben olsam benimde yüzüm değişir hele hamile ve hormonlar tavanken . Bide askerdeki sevgiline hamile ablasını şikayet etmişsin sevgilin senden yana olsa da bunlar hep - olarak geri dönüş yapar sana. Kalbini kırmamak için cevap vermemiş olduğunu düşünüyorum bence öyle görümceyi öp başının üstüne koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?