- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Ya diger konidada yazdigim gibi. hepsini tam anlatmiyorlar. ee bizde butun yorumlari butun sayfalari okuyamayiz ki. ilk yazdigini derdi okuyup ona gore yorum yaziyoruz ama baska sayfalarda devami geliyor.
Hediye degil diye yazmis. sevgilisi demis beraber alin diye. gorumce adayida kendisi almis. anladigi..kadariyla...
En bastanda yazsaydin herkes hediye diye anlamaz. herkez verilen hediyeye karsi haksizlik yaptın demezdi.
Yinede tam anlasilir olmadigi icin yorumumu degistiremiyorum.
Ben bastan sona okudum da kim kime ne almis anlamadim.
Mont konu sahibine değil sevgilisine mi alındı hay Allah akşam akşam Dallasa döndü konuSevgilisi askerden arayıp ablamla bana mont alın demiş ama ablası konu sahibi (ks ) yi alırken çağırmamış . Ve yolla ması için montu ks ye vermiş . Sevgilisi ks ye demiş ki beğenmediysen git montu değiştir . ( görümcesi ks nin sevgilisine aldığı hediyeleri filan beğenmeyip hep bir kulp buluyormuş ) . Ks de gitmiş değiştirmiş değiştirirken de görümcesine hangi renk alayım diye sormuş sonra bir şekilde karar verip almış . Aldıktan sonra montu gidip görümceye göstermiş . görümcenin yüzü değişmeye başlayınca oturmayıp çıkmış . sonra sevgilisine görümceyi şikayet etmiş Ablanın yüzü değişti filan diye . sevgilisi bunu duyunca ablası ks nin daha önceki aldıklarını beğenmediği için '' abla sen hep aynısını yapıyorsun vs vs '' diyerek kızmış . Sonra askerdeki sevgili olanı ks ye anlatmış . Görümce hamile olduğu için ks vicdan yapıp wp den mesaj atmış abla benimki biraz abartmış vs diye görümcede görüldü yapıp cevap vermemiş
Edit : görümce hamile
evet aynen yazdığım gibi hatta konu sahibinnin sevgilisi askerden alın diye hber yollamışMont konu sahibine değil sevgilisine mi alındı hay Allah akşam akşam Dallasa döndü konu
evet aynen yazdığım gibi hatta konu sahibinnin sevgilisi askerden alın diye hber yollamış
övüne bileceğim kadar çok kitap okurumBravo valla nasil anladin konuyu. Konu sahibide oyle bir anlatmis ki herkes ona alindi hediye sandi. Daha derdini anlatamiyor ayy sinir oldum ben konuya çıkıyorum.
Mesele bu muymus?Sevgilisi askerden arayıp ablamla bana mont alın demiş ama ablası konu sahibi (ks ) yi alırken çağırmamış . Ve yolla ması için montu ks ye vermiş . Sevgilisi ks ye demiş ki beğenmediysen git montu değiştir . ( görümcesi ks nin sevgilisine aldığı hediyeleri filan beğenmeyip hep bir kulp buluyormuş ) . Ks de gitmiş değiştirmiş değiştirirken de görümcesine hangi renk alayım diye sormuş sonra bir şekilde karar verip almış . Aldıktan sonra montu gidip görümceye göstermiş . görümcenin yüzü değişmeye başlayınca oturmayıp çıkmış . sonra sevgilisine görümceyi şikayet etmiş Ablanın yüzü değişti filan diye . sevgilisi bunu duyunca ablası ks nin daha önceki aldıklarını beğenmediği için '' abla sen hep aynısını yapıyorsun vs vs '' diyerek kızmış . Sonra askerdeki sevgili olanı ks ye anlatmış . Görümce hamile olduğu için ks vicdan yapıp wp den mesaj atmış abla benimki biraz abartmış vs diye görümcede görüldü yapıp cevap vermemiş
Edit : görümce hamile
En düzgün anlatan ben değil miyim
Mesele bu muymus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?