- 2 Haziran 2019
- 333
- 652
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
Okuluna bak koluna bilezigini tak seni seven sana saygı duyar ısrarcı olmanın manasi yok 26 yaşında evlenmeyiversin daha küçük oda. Doğru yoldasın bizim ülkemizin böyle kızlara ihtiyacı var Allah daim etsin okulunu okuMerhabalar. Benim sorum şu şekilde. 18 yaşındayım ve mühendislik okuyorum şehirdışında. 2 ay kadar önce biriyle tanıştım 1 ayın sonunda sevgili olduk. Her şey iyi hoş yanlış hiçbir hareketini görmedim. Bana saygısı olsun vs.. ama kendisi 26 yaşında. Yaşı da sorun etmiyorum ancak ailem öğrenirse iş ciddiye biner istemeye gelirler vs dedi. ben şiddetle karşı çıktım önce okulum bitecek, 2-3 yıl kadar çalışıp daha sonra evlilik düşünürüm diye. tamam demişti ailesine hiçbir şey söylemedi. kendisi istanbulda ben izmirde yaşıyorum bu arada. ciddi bi durumda şehir değiştirmem gerekecek. neyse gelelim bu son konuya. bugün yine annem şüpheleniyor sevgilim olduğundan acaba anlatsam mı dedi. bende hayır ciddiye bindirirler dedim . olmadı tanışırız sizinkilerle diyor. bende bundan önceden bahsettiğimi kesinlikle istemediğimi söyledim. tartıştık ve mesaj da atmadım. o mesaj atmış girmedim mesaja. ne yapmalıyım?
dediğine göre askerlik yaptığı ve işi olduğu için ailesi evlen baskısı yapıyormuş. güvenmek istiyorum aslında ama bu hareketleri bana da ters geliyor.Oğullarını ilk bulduğu kızla evlendireceklermi yani ne bileyim ilk anlattığı kızı hadi istemeye gidiyoruzmu diyecekler , garip , dalga geçiyor sanki seninle .
Evlenmek istiyorsa yaşına uygun birini bulsun. Okuldan yeni reşit olmuş kız tavlamak kolay geldi herhalde.dediğine göre askerlik yaptığı ve işi olduğu için ailesi evlen baskısı yapıyormuş. güvenmek istiyorum aslında ama bu hareketleri bana da ters geliyor.
Daha 1 aydır berabersiniz zaten , sendede psikolojik baskı oluşur yakında , hep bir tedirginlik , bence çokta bağlanma .dediğine göre askerlik yaptığı ve işi olduğu için ailesi evlen baskısı yapıyormuş. güvenmek istiyorum aslında ama bu hareketleri bana da ters geliyor.
2 ay kadar önce biriyle tanıştım 1 ayın sonunda sevgili olduk.
ailem öğrenirse iş ciddiye biner istemeye gelirler
olmadı tanışırız sizinkilerle diyor.
kendisi istanbulda ben izmirde yaşıyorum
Dik dur okumana bak çok doğru bi karar almışsınMerhabalar. Benim sorum şu şekilde. 18 yaşındayım ve mühendislik okuyorum şehirdışında. 2 ay kadar önce biriyle tanıştım 1 ayın sonunda sevgili olduk. Her şey iyi hoş yanlış hiçbir hareketini görmedim. Bana saygısı olsun vs.. ama kendisi 26 yaşında. Yaşı da sorun etmiyorum ancak ailem öğrenirse iş ciddiye biner istemeye gelirler vs dedi. ben şiddetle karşı çıktım önce okulum bitecek, 2-3 yıl kadar çalışıp daha sonra evlilik düşünürüm diye. tamam demişti ailesine hiçbir şey söylemedi. kendisi istanbulda ben izmirde yaşıyorum bu arada. ciddi bi durumda şehir değiştirmem gerekecek. neyse gelelim bu son konuya. bugün yine annem şüpheleniyor sevgilim olduğundan acaba anlatsam mı dedi. bende hayır ciddiye bindirirler dedim . olmadı tanışırız sizinkilerle diyor. bende bundan önceden bahsettiğimi kesinlikle istemediğimi söyledim. tartıştık ve mesaj da atmadım. o mesaj atmış girmedim mesaja. ne yapmalıyım?
Merhabalar. Benim sorum şu şekilde. 18 yaşındayım ve mühendislik okuyorum şehirdışında. 2 ay kadar önce biriyle tanıştım 1 ayın sonunda sevgili olduk. Her şey iyi hoş yanlış hiçbir hareketini görmedim. Bana saygısı olsun vs.. ama kendisi 26 yaşında. Yaşı da sorun etmiyorum ancak ailem öğrenirse iş ciddiye biner istemeye gelirler vs dedi. ben şiddetle karşı çıktım önce okulum bitecek, 2-3 yıl kadar çalışıp daha sonra evlilik düşünürüm diye. tamam demişti ailesine hiçbir şey söylemedi. kendisi istanbulda ben izmirde yaşıyorum bu arada. ciddi bi durumda şehir değiştirmem gerekecek. neyse gelelim bu son konuya. bugün yine annem şüpheleniyor sevgilim olduğundan acaba anlatsam mı dedi. bende hayır ciddiye bindirirler dedim . olmadı tanışırız sizinkilerle diyor. bende bundan önceden bahsettiğimi kesinlikle istemediğimi söyledim. tartıştık ve mesaj da atmadım. o mesaj atmış girmedim mesaja. ne yapmalıyım?
Pek anlamadım sevgilinizi derdi hemen evlenmek mi acaba ? öyleyse numara yapıyor annem anladı fln diye valla evli biri olarak tavsiyem okulunu oku gez toz öyle evlen bence bu cocuklada olmaz sana baskı yapıcak sürekli yol yakınken bırakMerhabalar. Benim sorum şu şekilde. 18 yaşındayım ve mühendislik okuyorum şehirdışında. 2 ay kadar önce biriyle tanıştım 1 ayın sonunda sevgili olduk. Her şey iyi hoş yanlış hiçbir hareketini görmedim. Bana saygısı olsun vs.. ama kendisi 26 yaşında. Yaşı da sorun etmiyorum ancak ailem öğrenirse iş ciddiye biner istemeye gelirler vs dedi. ben şiddetle karşı çıktım önce okulum bitecek, 2-3 yıl kadar çalışıp daha sonra evlilik düşünürüm diye. tamam demişti ailesine hiçbir şey söylemedi. kendisi istanbulda ben izmirde yaşıyorum bu arada. ciddi bi durumda şehir değiştirmem gerekecek. neyse gelelim bu son konuya. bugün yine annem şüpheleniyor sevgilim olduğundan acaba anlatsam mı dedi. bende hayır ciddiye bindirirler dedim . olmadı tanışırız sizinkilerle diyor. bende bundan önceden bahsettiğimi kesinlikle istemediğimi söyledim. tartıştık ve mesaj da atmadım. o mesaj atmış girmedim mesaja. ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?