Sevgilimin ailesi beni istemedi ayrıldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç birini yapmadı ve ben hala aptal gibi ağlıyorum kendimi durduramıyorum..
Ağla açılırsın içini boşalt. Sonra da dimdik kalk ayağa ve ağladığın için de kızma kendine sonradan

Daha 9 aylik bir iliskide çok fazla abartmissin. Adama annesi gibi yaklastin. O evde yasamadigin halde, ihtiyaçlarini düsünmek, yemegine kadar düsünmek nedir ya? Ban yersem yiyim ama gerçekten kezbanlikta level atlamaktir bu ya.

Babasının istediği kızla da evlenir tam olur.
Basiretsiz özgüvensiz bu adama üzülmene değmez artık. Acını çek ve önüne bak.

Daha 9 aylik bir iliskide çok fazla abartmissin. Adama annesi gibi yaklastin. O evde yasamadigin halde, ihtiyaçlarini düsünmek, yemegine kadar düsünmek nedir ya? Ban yersem yiyim ama gerçekten kezbanlikta level atlamaktir bu ya.

Sen kimsin de bana kezban diyorsun? Fikrin varsa söyle ama benim kişiliğimi sorgulamak senin haddin bile değil. Canim burnumda zaten birde senin gibilerle uğraşamam. Senin gibi sadece kendini düşünen kimseyi sevemez sen önce sevginin anlamını öğren.!

Giden 9 ay olsun.
Bir ömür feda edebilirdiniz, vardır bir hayır.
Erkek arkadaşınız babasının bulduğu kızı sorgusuz sualsiz kabul edip koynuna alacaksa o zaten yaramazmış. Ben eşimi kendim seçtim,siz de gidip ailesinden isteyecek bu formaliteyi yerine getireceksiniz diyememiş olması yeterince olgun bir adam olamadığı anlamına geliyor.
Acınızı yaşayın ama halinize şükredin. Belki de kötüsünden korundunuz.

Oncelikle bilmeni isterim ki 9 ay bu isler icin cok kısa bi zaman seni ne zaman ne kadar tanidilar da istemediler? İkimizde agladik ettik demekle olmuyor,ikinizde tasin altina elinizi koymadan kolaya kacmissiniz.zaten sende de sevdigin adamda da o yurek yokmus ki yol yakinken bozulmus

Canın çok yanacak ağalayacaksın ama yazdıklarına bakılırsa sen evlenmiş dahi olsan seni koruyacak, destek olacak bir eşin olamazmış bu adam. Önceki konuda da ağlamıştı sana “beni bırakmayacaksın değil mi?” demişti. E şimdi ne oldu? Neden bırakıyor kendisi? Hiç güven vermiyor. Bence acını çek ve kapat bu defteri. Yazması kolay yaşaması zor ama bence biraz zaman geçtikten sonra “iyi ki bitmiş” diyeceksin.

Üzülmeyin lütfen, arkaniza bile bakmayın. Kurtulmuşsunuz, acısı da bir şekilde geçecek zamanla.
Oğlum 8 yaşında, "bu benim hayatım" lafını defalarca kullandı bana, daha bu yaştan sınırları var. 33 yaşında adam " bu benim hayatım" diyemiyorsa evlendiğinizde ailesi yönetecek sizi, şimdikinden daha mutsuz olursunuz.
Üstelik benimde böyle bir sevgilim olmuştu, sorsanız bana tapıyor derdim, ailesiyle tanışmamla ilişkimizin bitmesi bir oldu, beni beğenmemişti ailesi.
"Çok karaktersizmissin" yazıp engellemiştim onu.
Şimdi ben 9 yıllık evliyim, o ikinci defa boşandı.
Ailenin yönettiği evlilikler bitmeye mahkûmdur. Kimse bir kuklayla evli kalmak istemez. Bunu unutmayın ve önünüze bakin.

Çok iyi olmuş babasının sözünden çıkamayan bir ergenle evlenmemiş oldun

İstenmiyorsan zorlama. Erkekler ailesinden vazgeçmez geçseler bile düşün ki ona bakmış büyütmüş insanlara seni tercih ediyorsa günü gelir seni de bırakır.
İki ucu da çok pis bence

Kezbanlikla ne alakası var.asik olmuş olabilirmi acaba.

9 aylık bir ilişkide hemen nasıl birbirinizi tanıyıp evlenmeye karar verdiniz hiçç üzülme başından ayrılık daha iyi nişanlansan evlenip ayrılsan daha mı iyi olacaktı belliki erkek arkadaşın biraz pasif ve ezilen hep sen olacaktın

Eski bir konunuzda sevgilinizin ilgisizliği den bahsetmişsiniz. Görüşmek istemiyor beni sevmiyor galiba falan demişsiniz. Sevgilinizin sizinle evlenmek gibi bir planı yokmuş topu ailesine atmış.hangi devirde yaşıyoruz ortada ciddi bir sebep yokken kocaman 33 yaşındaki adama kimse karışmaz. Zaten karışacak olsalar bu yaşa kadar evlendirirlerdi oğullarını. sevgiliniz senaryo yazmış. Bakın görün bu adam ailesinin istediğiyle değil kendi bulduğu biriyle evlenecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…