Ağla açılırsın içini boşalt. Sonra da dimdik kalk ayağa ve ağladığın için de kızma kendine sonradanHiç birini yapmadı ve ben hala aptal gibi ağlıyorum kendimi durduramıyorum..
Inanın ben bunları hak etmiyorum. Herkes onu yanıma yakistirmazken kimseyi dinlemedim. Ogle yemeklerini yapıp götürüyordum. Evinin eksiklerini ben düşünüyordum. Bana gelince işinde gücünde ailesi ile kalan bir kızım. Kimse bana zerre suç atamaz kaldı ki kendisi de der. Sıkıntı bu zaten ben fazla güçlü o fazla aciz.!!!
Daha 9 aylik bir iliskide çok fazla abartmissin. Adama annesi gibi yaklastin. O evde yasamadigin halde, ihtiyaçlarini düsünmek, yemegine kadar düsünmek nedir ya? Ban yersem yiyim ama gerçekten kezbanlikta level atlamaktir bu ya.
Sen kimsin de bana kezban diyorsun? Fikrin varsa söyle ama benim kişiliğimi sorgulamak senin haddin bile değil. Canim burnumda zaten birde senin gibilerle uğraşamam. Senin gibi sadece kendini düşünen kimseyi sevemez sen önce sevginin anlamını öğren.!Daha 9 aylik bir iliskide çok fazla abartmissin. Adama annesi gibi yaklastin. O evde yasamadigin halde, ihtiyaçlarini düsünmek, yemegine kadar düsünmek nedir ya? Ban yersem yiyim ama gerçekten kezbanlikta level atlamaktir bu ya.
Biraz zamana ihtiyacım var. Ne yapacagimi şimdilik bende bilmiyorum. Kocaman bir boşluk oluştu hayatimda ve yüreğimdeBabasının istediği kızla da evlenir tam olur.
Basiretsiz özgüvensiz bu adama üzülmene değmez artık. Acını çek ve önüne bak.
Oncelikle bilmeni isterim ki 9 ay bu isler icin cok kısa bi zaman seni ne zaman ne kadar tanidilar da istemediler? İkimizde agladik ettik demekle olmuyor,ikinizde tasin altina elinizi koymadan kolaya kacmissiniz.zaten sende de sevdigin adamda da o yurek yokmus ki yol yakinken bozulmusMerhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
İstenmiyorsan zorlama. Erkekler ailesinden vazgeçmez geçseler bile düşün ki ona bakmış büyütmüş insanlara seni tercih ediyorsa günü gelir seni de bırakır.Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Kezbanlikla ne alakası var.asik olmuş olabilirmi acaba.Daha 9 aylik bir iliskide çok fazla abartmissin. Adama annesi gibi yaklastin. O evde yasamadigin halde, ihtiyaçlarini düsünmek, yemegine kadar düsünmek nedir ya? Ban yersem yiyim ama gerçekten kezbanlikta level atlamaktir bu ya.
Sevgiliniz yeterince istese ailesini ikna yoluna giderdi.
Vazgeçmesi tuhaf geld
Pasif karakterli biri çünkü. Bir Çok şeyi benim cesaretlemem ile yaptı ben de vazgeçince kendi de vazgeçti. Artık yapacak da söylenecek de birsey yok yolumuza bakacağız.Sevgiliniz yeterince istese ailesini ikna yoluna giderdi.
Vazgeçmesi tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?