- 19 Ağustos 2019
- 1.454
- 2.440
- 133
- 32
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı.
Tek umudum kabullenirlerse zamanla tanıyarak düşüncelerinin değişebileceği.
İnsanların özeline saygısı olmayan insanlarla ne işiniz var. Onlar sizi değil siz onları istemeyin asıl.Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Ya bırak bu işleri allah aşkına. Mesajları da okumuşlar e o zamanda orada zorlama olup olmadığı zaten meydandadır. Bi de 26 yaşında olan hacker teyze ise sevgiliniz kaç yaşında acabaBiliyor musunuz babası aynen şu cümleyi kurmuş, o kıza sen zorla attırdın fotoğrafları biliyorum diyip yüzüne tükürmüş ve bir ay kadar anne babası oğullarıyla konuşmadılar. Ama neticede ben istenmeyen oluyorum her halükarda.
Hayir gelmez bu iliskiden ayrılın en güzeli bir daha da ona buna ciplak foto atmayın, kocaniza bile atmayin sonuc rezillik olmus işte. Onlarin yaptiklari cok ayıp ama sevgiliniz de pasif ki masaya vurup yumrugunu üste cikmamis.Savunabilirdi sizi ve olay size bence hiç yansimamaliydi bu tip erkekten koca olmaz.Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
1.si bu adamdan bir cacık olmaz.ailesi ayrı psikopat ve saygısız, adamda da ailesinin lafından çıkacak toto yok.Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
burda bu kadar insan + kendi bütün çevren + hayatın sana sundukları sana doğruyu göstermeye çalışırken hala kafamın dikine gidiyorum ben diyorsan yapacak bir şey yok.hayat senin hayatın, bizim değil.yerlere göklere sığdıramadığın aşkınla ve muhteşem bir adam (!) olan sevgilinle git mahvet ne diyelim.Evlenmek istemeyen biri neden beni bırakamıyor aşırı üzüntü çekiyor rol yapar gibi bir hali de yok hala beraberiz, ben nasıl ortayı buluruz diye fikir istiyorum sadece
Şuan size karşı tavırları nasıl?akrabaları ile evlendirmek istiyorlardı eşimi. Köylerinden bir kızla. Yani onların gelinleri vardıo gelin Ben değildim. 5 yıl boyunca da dışlandım hep ben o kızı almam denildi.
Evet haklısınız, fakat ne gibi bir yalan söyleyebilir onu bilmiyorum. Ya da neden yalan söylemiş olabilir?Bu size hiç mantıklı geldi mi?
Ailesini anlayabiliyorum. Hoş karşılamadıkları bir durum üzerine böyle tepki vermişler. Ama denklik çok önemli. Denkliği de geçtim, resimlerin kurcalayıp bulmaları falan inandırıcı değil. Bence bu kişi tehlikeli ve yalan söylüyor. Lütfen kimseye güvenip böyle şeyler paylaşmayın. Yazık değil mi iki dünyanıza da zarar vermeye
İkinizin konusunun arasında uçurum olduğunun farkındasınızdır inşallah. Ayrıca eşi arkasındaymış ailesine rest çekebilmiş sizin sevgiliniz bu kadar basit bişeyde bile sizi savunup yanınızda tam anlamıyla olamamış..Basit dediğim kimse kimsenin telefonunu karıştıramaz he karıştırıdı diyelim karıştıran yaptığına yapacağına pişman edilir..Şuan size karşı tavırları nasıl?
biz bir taraflarımızı da yırtsak inanmayı tercih ediyor , bırakalım kendi hayatı . Düşe kalka dersini alsın.burda bu kadar insan + kendi bütün çevren + hayatın sana sundukları sana doğruyu göstermeye çalışırken hala kafamın dikine gidiyorum ben diyorsan yapacak bir şey yok.hayat senin hayatın, bizim değil.yerlere göklere sığdıramadığın aşkınla ve muhteşem bir adam (!) olan sevgilinle git mahvet ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?