- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
halâ seninle çünkü evlilik düşüncesini ortadan kaldırdı kafa kulak rahat devam ediyor ya bir üniversite mezunu olarak neden bu kadar safsınız o kişiye güvenmeyin daha bide o tarz fotolar atmayın ya atmayın sonradan pişman olcağınız hataları yapmayın karşı tarafa yok diyemiyormusunuz bu kadarmı acizsiniz hiç korkmuyormusunuz ilerde başkasıyla evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra o tarz fotoların ortaya çıkacağından eskiden telefon bilgisayarmı vardı ? eskiden sevgililik ne kadar masummuş böyle iğrenç diyaloglar olmuyordu en azından! o tarz foto istemeler ne Allah aşkına gerçekten seven biri istemez istemez istemez anlayın artık bunu isteyen kişinin kalbi başka yerinde attığı için istiyor sizi sevdiginden istediginden degil.!26 yaşındaki teyzesi telefonu kurcalayıp annesinin önüne fotoğrafları sunan, bahane sunduğunu zannetmiyorum çünkü hala benimle
Hiç mi Söz hakkı yok bu oglanın evde nasıl teyze ve anne bu kadar özeline girebiliyolar ki bence sevgilinizin kişiliği oturmamıs henüz evdekiler bile cocuk muamelesi yapıyo ve adamın hiç özeli bile yok .artı sevgiliniz ailesine karsı bi durusuda yokTelefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Devam ederseniz çok yıpratıcı olur. Her türlü pişman olacaksınız. BırakınÖncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Yuh boyle saygısız bir kadına gelin olmak mı? Tatlım hiç yakma başını sevgi mevgi geçiyor ömür boyu hayatında mı olsunlar istiyorsun boşversene. Kendi dengin birini bulduğunda ben ne yapmışım kendime diyeceksin bu gunlerin için. Yol ver gitsin daha şimdiden ailesindeki saçmalıkları sana yansıtan adamdan ilerde seni korumasını bekleme. O onların evladı.Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Aynisi degil ama benzer bise yasadim onlar unutsaLar hatirlamasalar da , sen yine de kendini o insanlarin icinde kendini rahat hissedemiyosun basta sen unutamiyosun , hakkimda soyle mi dusunuyolar bole mi dusunuyolar eTek umudum kabullenirlerse zamanla tanıyarak düşüncelerinin değişebileceği.
cidden ınandın mıTelefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Canım çocuğun ailesi kaçıncı çağdan kalma. İki sevgili arasında en münasip ailenin çocuğu da olsa bir şeyler yaşanıyor. Yaşamıyoruz diyene de açıkcası ben inanmıyorum. Sevgilisi olduğunu biliyorlarsa en basit elini tutup, öptüğünü az çok tahmin ederler. Eee bunları yapınca bir şey yokta atınca mı sorun. Hani sevgilisi var kardeş kardeş takılıyorlar mı öyle mi düşünüyorlar acaba. Çok düzgünlerse oğullarına bir zahmet görücü usulü bir kız bulsunlar. Sevgili olaylarına hiç girmesin oğulları. Görmeselerdi iyidi hoş olmamış. Ama geçsinler bunları oğullarına kızsınlar elin kızının günahına niye giriyorsun diye.Hayır ben size detaya girmeden anlatıyorum elbette göstermemişler fakat oğlumuz sevgilisiyle birbirine böyle böyle fotoğraflar atıyor diye anlatmışlar.
akrabaları ile evlendirmek istiyorlardı eşimi. Köylerinden bir kızla. Yani onların gelinleri vardıo gelin Ben değildim. 5 yıl boyunca da dışlandım hep ben o kızı almam denildi.Özel değilse istenmeme sebebinizi iletir misiniz? Belki ilham olur anlattıklarınız
ne gibi bir tepki mesela?
Böyle bir düşünceye sahip olsaydı bana söyleyeceğinden eminim ama bu durumda ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum. Biz evlenemeyiz ayrılalım demiyor aksine bir yol bulsam da evlenebilsek diye çözüm arıyor bu yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bu size hiç mantıklı geldi mi?Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?