Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.

Yuh koskoca insanın telefonunu mu karıştırıyor annesi ve teyzesi ? Bu nasıl bir saygısızlık. Böyle bir aileye gelin gitmemek zaten kendine yapacağın büyük iyilik. Ayrıca sadece sen foto atıp konuşmamışsin ki sevgilin de konuşmuş. Oğullarının konuşmasında sorun yok ama kız konusunca istenmiyor. Cidden çok sığ ve saygisiz insanlarmış.

Bunu bende düşündümde yazmadım sayfaya,sonuçta genç bir kızımız üzülmesin diye yazmadım.
Gercekleri gorebilmesi icin uzulmesi gerekiyor..aslinda konu sahibi de az cok tahmin ediyor yazdiklarimizdan ama kabullenmek istemiyor..

Burada mustehcen fotograflardan fazlasi var gibi..konu sahibi "ortada kalacagim" psikolojisiyle herseye razi yeterki o imzayi atabilsin... o imzayi atmak icin bizden yardim istiyor..belki bu mustehcen fotolar birlikte iken cekilmistir falan..

Neyse net bisey var o da bu evlilik olmayacak , sevgilisi yolu tikamis konuyuu taaa babam bile biliyora getirerek..

Sevgilinizin ailesi özel hayata saygısı olmayan, eril zihniyetli ve baskıcı bir aile. Yerinizde olsam bu aile beni kabul etsin diye uğraşmak yerine hayatımdan uzak tutmanın çözümünü arardım. Evlenecek olsam dahi o aileyle görüşmem.

Ne demek oğlunun telefon şifresini çözüp kız arkadaşıyla konuşmalarını okumak. Bir defa ailem arasında telefon kurcalama muhabbeti olmuştu, şaka yollu olarak “kurcalayınca karşına ne çıkacağını bilemezsiniz, belki kaldıramayacağınız şeyler göreceksiniz elleşmeyin” demiştim. Ergen kuzenlerimin telefonlarını karıştırmayı bıraktıklarını öğrendim. Sizin yüzsüzler hem karıştırmış hem öğrendiklerini sadece size maletmiş. Kolaysa oğullarını istemesinler ya. Fotoğraflar ikinizin arasında dönmemiş mi.

Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Koşarak uzaklasın bence zira bu aile ile olmaz.
Haddini hududunu bilmeyen insanlar,şifre çözüp telefon karıştırmak nedir? Bunu yapan evlenince size neler yapmaz?
Zaten erkek arkadaşınız da tuhaf. Bunu size yetiştireceğine annesine haddini bildirseymiş,sanki 3 yaşında çocuk.
Bu da gösteriyor ki ailesini karşısına almayacak,üzülen siz olacaksınız hep

Teyze ile annesinin telefonu cia ajanı edası ile çözmesi beni dehşete düşürdü tez zaman da mossad da işe başlamaları dileği ile

Hayır böyle söylerek günah alıyorsunuz kesinlikle aramızda birşey geçmedi, aksine yazılanları okuyunca biraz gözüm açıldı. Çok sevmek hiçbir şeye mantıklı bakmamamı sağlıyormuş. Yaşadıklarım biraz ağır geldi ve altından kalkamadım. Hem adımın lekelenmesi hemde sevgi duyduğum insanla aramın açılacak olması yıprattı.

Ben nedense böyle birşey olduğuna inanmıyorum ..erkek arkadaşınız sizden ayrılmak için böyle birşey uydurmuş olabilir mi ? Çünkü koskoca adamn telefonunu kurcalamak ne biliyim .
Buradan bariz belli de yalan söylediği ..
Öyle birşey olsa neden hala benimle birlikte diyorsunuz merak etmeyin bir anda ayrılmaz zaten yavaş yavaş sindire sindire olur o işler planı bozulmaması için ...
Yine de siz bilirsiniz ..

Bu olay olalı 2 ay oldu ama herşey olabilir dediğiniz gibi.

Burda size yorum yapanlar bu evlilik olmaz,gideri yok diyoruz..siz illede olsun,olmali,mutlaka bu evlilik olacak diye diretiyorsunuz ustune mustehcen fotoda eklenince ben bir birliktelik oldugunu dusundum ,yani bu mustehcenligin birlikte cekildigini varsaydim..
Adinizin lekelenecegini bile bile neden foto gonderdiniz peki?? Sevgiliniz o fotolari gorunce " aaa ben senin vucut hatlarini gordum artik sen benim namusumsun,hatunumsun,olene dek karimsim" demesinimi beklediniz,belkide dedi bilemem..
Ama artik ailesini bahane ediyor ,ciddi dusunmuyor .takilacak gittigi yere kadar sonra herkes kendi yoluna
Acikcasi iliskinizin olmamasina cok sevindim , sakin bu adamla birlikte olmayin guvenilir bi insan degil once bunu anlayin..
Bu isyerinde sizin ondan ustun olmaniz ,onu isten attirabilirsiniz anlamina geliyor mu? Eger evetse belki is hayati icin bu sekilde sizinle irtibati koparmak istemiyordur.

Yalan kokuyor bu ilişki ayrica gercekten seven adam ne yapar eder ikna eder ailesini.adam sizinle evlenmek istemiyor gibi geldi bana ve bahane uyduruyor gibi

Kürtlerın Icınde yapamazsın sadece bunu söyleyım

Benim esimin ailesi de beni istemiyordu. Ogullari eve baktigi icin evlenmesini hic 1 zaman istemediler, hep bize kostek oldular. Ayrilalim diye herseyi yaptilar. Cok kotu donemlerden gectik yine de evlendik. Ama halen bosandirmak icin savas veriyorlar. Surekli esimi, doldurusa getiriyorlar. Nasil basliyorsa oyle devam ediyor. Ailesinin, kendi telefonunu kurcalamasina izin veren 1 erkegin ne kadar sahiplenici 1 es olacagi tartisilir. Ilerde de sizi koruyamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…