Sevgilimin ailesi beni sevmiyor.

BetsBoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
49
0
36
İstanbul
Kızlar sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz. evlilik düşünüyoruz. ama kayın validem olucak annesi beni sevmiyor nefret ediyor. Sevgilimin babası babama ne biçim kızınız var gece 1 lere kadar oğlumla geziyor. gibi laflar söylemiş. ben bunları hiç haketmedim bayramda sabahın körnde 7 de otobüse binip sakaryaya onların elini öpmeye bile gittim yaranamadım. napıcam bilmiyorum

Son düzenleme:

bırak sevmiyorsa sevmesin ya. oglu seni seviyormu, sen onlara karşı bi saygısızlık yapma gerisini boşver. aman ya aileleri düşüncez derken biz ortada kalıyoruz. bosver canım üzülmeye deymez. sanki senden iyi biri bulcaklar. sevmiyoda ne demek oluyosa oglun seviyosa tmam. tmam bişe demiyrm çocuklarının evlenecegi kişi hakkında onlarda yorum yapar ama sen iyi yoldaysan gerisi onların mutluluklar demekden başka söylicek bi sözlerinin olmaması lazım. anlam veremiyorum

Tam olarak sebep ne?

Oğulları ile gezip tozduğunuz için mi sadece ?

haklısın canım cok sagol :)

Benim annemde şöyle der her zaman; Erkek arkadasın olabılır, buna bısey demem, kızmam. Ama Cok gezıp tozarsan o zaman cocugun aılesı senın ve bızım hakkımızda rahat ınsanlar oldugumuzu dusunur. Akıllarına hakkımızda olur olmaz seyler gelır. Sen kendını sevdırme adına kalkıp el opmeye gıtmıssın. Cok masumca ve cok guzel bı hareket bana gorede ama ıste bu karsı taraf ıcın farklı manalara gelebılıyor. Insallah bıraz daha zaman gecırdıkce onlarla, kendını daha ıyı ıfade edebıleceksın ve onlarda hakkında kapıldıkları yanlıs dusuncelerın farkına varıp pısmanlık duyacaklar. Bunun dısında amann ben ogluyla yasayacagım aılesı sevmezse sevmesın deme. Kendını onlara sevdırmeye bak ama kendını sevdıreceksın dıye olmadıgın bır karaktere burunme kendınden ödün verme. Kendını sevdırmeye calısman yıne senın yuvanın ve ılıskının lehıne olacaktır. Cunku bır gercek var kı erkekler aılesıyle bılhassa analarıyla ıyı gecınen kızları hayatlarında cok baska bır yere koyarlar.

haklısın canım Ben sakarya ya gittiğimde senin dediğin gibi dşünmüşler ne biçm aile yooluyolar kızlarını buralara gibisinden aslında ben babama 2 ay yalvardım bayramda tanışmaya gitmek için işin gerçeğini bilmedikleri için rahat zannediyolar

aynen öyle bi yere bile gidemiyoruz artık benim ailem laf yapması gerekırken fazla gezmeyn dıye. cocugun aılesı laf yapıyo

Oda bir tuhaf bilidğim kız tarafı problem yapardı.

Çok muhafazakarlarmı ondanmı istemiyorlar gezmeyi tozmayı.

Madem öyle gönüllerini yapın bi nişan takın içleri rahat etsin.

Oğlum kızla gece 1lere kadar geziyor demiyor da kızınız geziyor diyor.
Sanki boş yere kendini sokağa atın da avare dolaşıyorsun. Nasıl zihniyettir bu!
Oğlunun evlenmeyi düşündüğü kızı bir insan bu kadar hakaretvari şekilde sözlerle suçlar gibi konuşuyorsa nasıl mutlu olacaksın ki sevdiğinle?
Ancak hiç kaale almayıp görüşmemek lazım mecbur kalmadıkça.
Sevgilin ailesinin ağzına bakmayıp da senin yanında olacaksa her zaman, problem olmaz herhalde. Korur seni.

Erkek arkadasın aılenı ıkna etme konusunda yasadıgın sorunları o yalvarmalarını bilsin, onu uzmemek ıcın ya da aılen tarafından ıstenmedıgını dusunmesın dıye ilişkin hakkında bu ızın alma veya gezme meselelerınde yasadıgın sıkıntıları saklama ondan. O da bilsin ve ailesine bi şekilde anlatır çıtlatır hıc olmazsa. Sımdı henuz cıddı bır adım atılmadıgından aılesı senı gecıcı bı heves olarak gorebılır ogulları ıcın. BU yuzdende cok cıddıye almıyo olabılırler. Ama sız evlenmeye karar verdıgınızde bunun ıcın cıddı adımlar atılması hususunda grısımlerde bulunmaya baslayınca erkk arkadasının aılesı cok buyuk problemler cıkaracaktır. Ama emınım kı sen annesını karsına alıp onlarla tanısmak ısteme dusuncende ne kadar samımı oldugunu, gelın kaynana ılıskısı degıl de anne-kız ılıskısı kurmak adına samımıyetın ve sıcaklıgın saglanması ıcın evlerıne geldıgını ve onların duzenını yasayısını yerınde gormek ıstedıgını falan ve bıraz da yag cekerek onları cok sevdıgını kendını kendı evındeymıs gıbı hıssettıgını soylersen (kı belkı de gercekten cok sevmıs olabılırsın :)) belkı kayınvalıde adayı bı durup dusunur acaba haksızlık mı edıyorum der. Allah kalbını yumusatsın merhamet versın ıns. onlara.

anlaşılan aile istemiyor.neden bayram sabahı 7 de otobüse binip gittinki,kendini ve aileni ne hale düşürüyorsun.biraz kız olarak ağırlığınız olsun.erkek tarafı gelsin tanışalım bile dese kendinizi naza çekin.

cok haklısın canım bende anlam veremiyrum bunlara :18:

Oda bir tuhaf bilidğim kız tarafı problem yapardı.

Çok muhafazakarlarmı ondanmı istemiyorlar gezmeyi tozmayı.

Madem öyle gönüllerini yapın bi nişan takın içleri rahat etsin.

bende istiyorum nişanı ama onlar onada sıcka bakmıyolarmış cocuk öyle diyo bana ve ben sabah kalıyorum aglıyorum aksam yatıyorum ağlıyorum napcagımı bılmıyorum. benım aılem okadar ılımlıyken bunlar bi okadar sert ve nisan falan hiç bişey istemiyolar. ki yaptıgım hiç bişeyde yok anlayamıyoruum!

inşallah canım cok sagol allah razı olsun.

bende meraklı degılım gitmeye canım cocugu sevdiğim için o ısrar ediyo tanıstırmak ıstıyo dıye gittim anladın mı?

evet canım çerkezler

şimdi tatlım biz aslen artvinli ve gürcüyüz fakat vakti zamanında bizim artvindeki köyümüzde bir yangın çıkıyor ve bizim çılgınlar artvinden sakaryaya göç ediyorlar fındık tarlası falan alıp yerleşiyolar oraya yani ben yıllarca bayramda seyranda her bi haltta sakaryadayım bi doluda akraba var adapazarı Türkiyede en tutucu illerden biridir senin tavrını yapmaya çalıştığın jesti asla anlamazlar evlensende muhtemelen burunlarının dibinde oturursun, hatta şöyle diyim orda evler genelde çatısı kapanmamış olur adamlar çocukları evlendirdikçe kat çıkıp daire yapıyolar pek meraklıdırlar alt alta dip dibe yaşamaya, hele bide çerkezler çok tutucu olurlar birbirlerine vıcık vıcık bağlıdırlar sende bunu gözlemlemişsindir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…