- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
ya o soylemedi ben sordum . ne konustunuz diye . benle ilgili bisey dedilermi diye . oda söyledi aramiz da gizli sakli olmaz. sevgilim beni yemek yapamadığımi zaten biliyo ve takmiyo . öğrenirsin ben sana yardim ederim diyoduSen ağzınla kuş tutsan da sevmeyecekler beğenmeyecekler istemeyecekler o yüzden boşver yaa ne kafana takıyorsun sevgilinde hır gür istemiyorsa laf taşımasın yoksa bu iş yaş... Bişey yapma sevgilin bunu sana niye söyledi amacı ne nasıl bir mesaj vermek istiyor? İş bilmiyorsan olmaz kafasındaysa baştan konuşun. Valla ne titiz kadınlar tanıyorum kv ile kanlı bıçaklı insan önce huy güzelliği aramalı boşver ya...
Huhhuuuu :)) ayrılmalısın.. bu işler hep böyle başlar. Sevgilinin tavrını öğrenmeden yorum yazmak istemedim ama ortada yani.. zaten beni ezdirmez üzdürmez diye beklerken böyle böyle harcıyolar o ara sen konduramıyosun hazmedemiyosun velhasılı karşındaki adamı hiç tanımadığını farkediyosun..iki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti
Bende evlenince öğrendim her şeyi herkesten de iyi yemek yaparım yeter ki öğrenmek iste böyle iki yüzlü insanlarla uğraşmak çok zor yol yakınken dön gerçekten bu insanlar evliliğin boyunca da aynı şekilde olmaya devam eder benim kv de öyle benim yanımda beni çok severdi arkamı döndüğümde eşime demediğini bırakmazdı ama ben bunu evlendikten sonra anladım o gün bugündür de iki yüzlülükleriyle dedikleri lafları demedim diye inkar etmeleriyle hayattan usandırdılar hiç ama hiç güvenemiyorum eğer en basında böyle olduklarını bilseydim evlenmezdim dediğim zamanlarında çok oldu ben bu iki yüzlülükleri yüzünden çok çektim milletin ağzından neler duyardık arkamIzdan neler konuşurlardı kvye neden böyle dedin dediğimizde yeminler ederdi ben demedim diye hiç kabul etmezdiherkese merhaba.
benim 1 senelik bi ilişkim var ve anneler gununde annesi ile tanismistim .
Annesi baya gayet sicak davrandı, anlaşıyosaniz biz bisey demiyoruz tarzi konustu .
Muhabbet ilerledikce konu evlilige geldi ve resmen baski kurdu üzerimde evlenin gibisinden.
Kiz kardeşi de ayni sekilde baski kurdu .
Evlenin demeleri bisey degil ama hemen istiyorlar 1 sene icinde gibi düşünün.
Dedim ben suan evlilik düşünmüyorum okuyorum kardesi hemen lafa atladi , evlenin yine okursun.
Bak ayni yasdayiz benle evliyim çocuğum olacak tarzi konuştu ben suan istemediğimi yuz kere dile getirdim hala israr ettiler.
Neyse o gün oyle bitti .
Ben geçen yine onlara gittim baktim sülalesi sira ile gelmeye basladi tanismak için.
Hepsi sevdiler onayladilar güya.
O gun teyzesi sen kahve yapmayi biliyomusun dedi ben yok dedim . sevgilimin annesi de o yemek yapmayi bilmiyo kiz okuyo dedi . zamanla öğrenir tarzi konuştu.
Sevgilimin annesi herkese demis beni guzel kiz begendim gibisinden .
Dun sevgilimle ailesi ile konusmus görüntülu annesi teyzesi varmis .
Annesi yada teyzesi ikisinden biri demiski bula bula bu kizimi buldun yemek yapmayi bilmiyo kahve yapmayı bilmiyo diye .
Bula bula bunu mu buldun lafi gercekten zoruma gitti ben napim simdi ?
Annesi de beni istemiyormuş en baş da yok cok sevdim yok evlenin gibisinden konusan kadin simdi istemiyormuş.
Gerçekten insanlarin böyle iki yüzlü olmasi cok zoruma gitti .
Cok karisik anlattim ama suan sinava gidiyorum ve morelim b*k gibi .
Akil verin napim?
tsk ederim yorumun icinHuhhuuuu :)) ayrılmalısın.. bu işler hep böyle başlar. Sevgilinin tavrını öğrenmeden yorum yazmak istemedim ama ortada yani.. zaten beni ezdirmez üzdürmez diye beklerken böyle böyle harcıyolar o ara sen konduramıyosun hazmedemiyosun velhasılı karşındaki adamı hiç tanımadığını farkediyosun..
Tecrübeyle sabittir.. burda milyonlarca benzer konu da var.. aman canını seviyosan uzak dur.. kıymet bilcek insan gibi insan biri girsin hayatına
cok teşekkür ederim yorumun icinBende evlenince öğrendim her şeyi herkesten de iyi yemek yaparım yeter ki öğrenmek iste böyle iki yüzlü insanlarla uğraşmak çok zor yol yakınken dön gerçekten bu insanlar evliliğin boyunca da aynı şekilde olmaya devam eder benim kv de öyle benim yanımda beni çok severdi arkamı döndüğümde eşime demediğini bırakmazdı ama ben bunu evlendikten sonra anladım o gün bugündür de iki yüzlülükleriyle dedikleri lafları demedim diye inkar etmeleriyle hayattan usandırdılar hiç ama hiç güvenemiyorum eğer en basında böyle olduklarını bilseydim evlenmezdim dediğim zamanlarında çok oldu ben bu iki yüzlülükleri yüzünden çok çektim milletin ağzından neler duyardık arkamIzdan neler konuşurlardı kvye neden böyle dedin dediğimizde yeminler ederdi ben demedim diye hiç kabul etmezdi
Erkek arkadaş demek sevgili demek illaki evlenecen demek değil çok iyi düşün insanları iyi tanı ilerde pişman olcagın karar verme hayatında başarılar..
Sevgilinin ailesi ile gereksiz samimiyet kurmussun canim.herkese merhaba.
Annesi baya gayet sicak davrandı, anlaşıyosaniz biz bisey demiyoruz tarzi konustu .
Muhabbet ilerledikce konu evlilige geldi ve resmen baski kurdu üzerimde evlenin gibisinden.
Dedim ben suan evlilik düşünmüyorum okuyorum kardesi hemen lafa atladi , evlenin yine okursun.
Bak ayni yasdayiz benle evliyim çocuğum olacak tarzi konuştu ben suan istemediğimi yuz kere dile getirdim hala israr ettiler.
Neyse o gün oyle bitti .
Ben geçen yine onlara gittim baktim sülalesi sira ile gelmeye basladi tanismak için.
O gun teyzesi sen kahve yapmayi biliyomusun dedi ben yok dedim . sevgilimin annesi de o yemek yapmayi bilmiyo kiz okuyo dedi . zamanla öğrenir tarzi konuştu.
Annesi yada teyzesi ikisinden biri demiski bula bula bu kizimi buldun yemek yapmayi bilmiyo kahve yapmayı bilmiyo diye .
Annesi de beni istemiyormuş en baş da yok cok sevdim yok evlenin gibisinden konusan kadin simdi istemiyormuş.
Akil verin napim?
evlenme gibi bi niyetim yok değil var ama şimdi degil .İyi de bu lafı kim yetiştirdi size?
Madem evlenme gibi bir niyetiniz yok niye ailesi ile tanışıyor, ayaklarına kadar gidiyorsunuz?
herkese merhaba.
Neyse o gün oyle bitti .
Akil verin napim?
Rica ederim ama pek hoşlanmamışsın sen bu yorumdan.. hayat senin hayatın yaşayarak tecrübe etmek de senin tercihin tabi.. umarım umduğumuz gibi gelişmez..tsk ederim yorumun icin
daha gorusmeyi dusunmuyorum . ben evde tek annesi var saniyodum 2 gidisimde ve hafta iciydi . bi baktim hepsi gelmeye basladi ve ben kalkamadim ayıp olur diyeSevgilinin ailesi ile gereksiz samimiyet kurmussun canim.
Anlamadigim bir sey seni niye onaylamalari gerekiyor bu beklenti niye yani tüm sulslenin karsinina gorucuye çıkmışsin. Uzak dur onlardan. Sevgilinin tavrina göre hareket et
canim yanlis anladin olurmu oyle sey bana fikir olduRica ederim ama pek hoşlanmamışsın sen bu yorumdan.. hayat senin hayatın yaşayarak tecrübe etmek de senin tercihin tabi.. umarım umduğumuz gibi gelişmez..
ilk baş annesi bana kotu olsa derdimki tamam zaten kadin kotuydu ama kadin ama cok iyiydi ogluna kiziyodu kizi uzme diye simdi boyle demesi zoruma gittim baya . 2 yüz insanlardan zaten nefret ediyorumAy bende eşimin iş yerine gitmiştim küçük bi cocuk gelip yeni elemanın mı demişti benim için Eşimde hayır o patron dedi cocuk da aynı lafı demişti bula bula bu kızı mı buldun diyeay o an çok sinir olmustum ufacık cocuga ne maksatla öyle dedi artık onuda bilmiyorum ama sonra geçti Ağır bi laf bence ufacık bir cocuk bile beni sinirlendirmişti sen çok haklısın. Bence sen direkt kaç o insanlardan olur da evlenirsen ilerde ben oğluma şunu alacaktım bunu alacaktım diye huzur bozarlar. Bunu sana söyleyen adamında kırılacağını düşünmesi lazımdı. Düşüncesiz adamla ömür geçmez.
evet o söylediBunu sana söyleyen erkek arkadaşınsa bu adamla Zor zaten.
Canım işte yakın planda değilse evlilik, çok saçma aile ile tanışıp bunlara muhatap kalmak. Hem kız evi naz evi...sizin bir ağırlığınız olmalı. Böyle içlerine karışınca, dünden meraklı bu evlenmeye gibi bir algı oluşuyor karşı tarafta.evlenme gibi bi niyetim yok değil var ama şimdi degil .
ben daha 20 yasindayim ve okuyorum . sevgilim annesi ile konusmus bende dedim benle ilgili bisey dedimi oda soyledi . aramizda gizli sakli olmadigi icin söyledi dusunmeden sanirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?