Sevgilimin ailesi ( bulaa bula bunu mu buldun demişler)

ya o soylemedi ben sordum . ne konustunuz diye . benle ilgili bisey dedilermi diye . oda söyledi aramiz da gizli sakli olmaz. sevgilim beni yemek yapamadığımi zaten biliyo ve takmiyo . öğrenirsin ben sana yardim ederim diyodu

Tanışmakla iyi yapmamışsın. Ailesi çok merak ediyorsa senin evine gelip tanışsalardı. (Lütfen hanımlar bu gibi durumlarda kendi ailenizi 2. Plana atmayın)

Belli ki KV adayı kardeşinin görüşlerinden etkileniyor, ileride evlilik olduğunda da herşeye karışır. Sinirlerim sağlam sevgilimde arkamda durur diyorsan devam et, yoksa yolver gitsin. Canına yazık.

Anne: Ben begendim bu kizi
Teyze : Yemek bilmiyor bu kiz
Gorumce: Evlenin
Teyze : Bula bula bunu buldun.
Anne : Ben begenmedim bu kizi

Sevgili : Annemler senin icin soyleee diyorrr.

Kapanis....

iki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti
Huhhuuuu :)) ayrılmalısın.. bu işler hep böyle başlar. Sevgilinin tavrını öğrenmeden yorum yazmak istemedim ama ortada yani.. zaten beni ezdirmez üzdürmez diye beklerken böyle böyle harcıyolar o ara sen konduramıyosun hazmedemiyosun velhasılı karşındaki adamı hiç tanımadığını farkediyosun..

Tecrübeyle sabittir.. burda milyonlarca benzer konu da var.. aman canını seviyosan uzak dur.. kıymet bilcek insan gibi insan biri girsin hayatına

Bende evlenince öğrendim her şeyi herkesten de iyi yemek yaparım yeter ki öğrenmek iste böyle iki yüzlü insanlarla uğraşmak çok zor yol yakınken dön gerçekten bu insanlar evliliğin boyunca da aynı şekilde olmaya devam eder benim kv de öyle benim yanımda beni çok severdi arkamı döndüğümde eşime demediğini bırakmazdı ama ben bunu evlendikten sonra anladım o gün bugündür de iki yüzlülükleriyle dedikleri lafları demedim diye inkar etmeleriyle hayattan usandırdılar hiç ama hiç güvenemiyorum eğer en basında böyle olduklarını bilseydim evlenmezdim dediğim zamanlarında çok oldu ben bu iki yüzlülükleri yüzünden çok çektim milletin ağzından neler duyardık arkamIzdan neler konuşurlardı kvye neden böyle dedin dediğimizde yeminler ederdi ben demedim diye hiç kabul etmezdi

Erkek arkadaş demek sevgili demek illaki evlenecen demek değil çok iyi düşün insanları iyi tanı ilerde pişman olcagın karar verme hayatında başarılar..

tsk ederim yorumun icin

İyi de bu lafı kim yetiştirdi size?

Madem evlenme gibi bir niyetiniz yok niye ailesi ile tanışıyor, ayaklarına kadar gidiyorsunuz?

cok teşekkür ederim yorumun icin

Sevgilinin ailesi ile gereksiz samimiyet kurmussun canim.

Anlamadigim bir sey seni niye onaylamalari gerekiyor bu beklenti niye yani tüm sulslenin karsinina gorucuye çıkmışsin. Uzak dur onlardan. Sevgilinin tavrina göre hareket et

İyi de bu lafı kim yetiştirdi size?

Madem evlenme gibi bir niyetiniz yok niye ailesi ile tanışıyor, ayaklarına kadar gidiyorsunuz?
evlenme gibi bi niyetim yok değil var ama şimdi degil .
ben daha 20 yasindayim ve okuyorum . sevgilim annesi ile konusmus bende dedim benle ilgili bisey dedimi oda soyledi . aramizda gizli sakli olmadigi icin söyledi dusunmeden sanirum

o değilde okuyorsunuz kendinize de mi hiç mi kahve yapmadınız hayatınızda ?

bence ailesi beğenmiş ama sevgiliniz kendisi problem ettiği şeyleri annesi söylemiş gibi size yansıtıyor. koskoca kadın size neden rol yapsın ya da neden sizden çekinsin direk yüzünüze söylerdi.

Ay bende eşimin iş yerine gitmiştim küçük bi cocuk gelip yeni elemanın mı demişti benim için Eşimde hayır o patron dedi cocuk da aynı lafı demişti bula bula bu kızı mı buldun diye ay o an çok sinir olmustum ufacık cocuga ne maksatla öyle dedi artık onuda bilmiyorum ama sonra geçti Ağır bi laf bence ufacık bir cocuk bile beni sinirlendirmişti sen çok haklısın. Bence sen direkt kaç o insanlardan olur da evlenirsen ilerde ben oğluma şunu alacaktım bunu alacaktım diye huzur bozarlar. Bunu sana söyleyen adamında kırılacağını düşünmesi lazımdı. Düşüncesiz adamla ömür geçmez.

Sevgilinin ailesi ile gereksiz samimiyet kurmussun canim.

Anlamadigim bir sey seni niye onaylamalari gerekiyor bu beklenti niye yani tüm sulslenin karsinina gorucuye çıkmışsin. Uzak dur onlardan. Sevgilinin tavrina göre hareket et
daha gorusmeyi dusunmuyorum . ben evde tek annesi var saniyodum 2 gidisimde ve hafta iciydi . bi baktim hepsi gelmeye basladi ve ben kalkamadim ayıp olur diye

ilk baş annesi bana kotu olsa derdimki tamam zaten kadin kotuydu ama kadin ama cok iyiydi ogluna kiziyodu kizi uzme diye simdi boyle demesi zoruma gittim baya . 2 yüz insanlardan zaten nefret ediyorum

evlenme gibi bi niyetim yok değil var ama şimdi degil .
ben daha 20 yasindayim ve okuyorum . sevgilim annesi ile konusmus bende dedim benle ilgili bisey dedimi oda soyledi . aramizda gizli sakli olmadigi icin söyledi dusunmeden sanirum
Canım işte yakın planda değilse evlilik, çok saçma aile ile tanışıp bunlara muhatap kalmak. Hem kız evi naz evi...sizin bir ağırlığınız olmalı. Böyle içlerine karışınca, dünden meraklı bu evlenmeye gibi bir algı oluşuyor karşı tarafta.

Sevgilin de ya saf ya boşboğaz. Senin baban onun için nerden buldun bu tipsizi falan dese hemen gidip yetiştirir misin sen?
Aile arasında şakalaşılabiliyor, ya da herkes kendi evladını üstün görür... bunu sana yetiştirmenin seni kırmakdan başka bir katkısı oldu mu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…