Sevgilimin ailesi ( bulaa bula bunu mu buldun demişler)

daha gorusmeyi dusunmuyorum . ben evde tek annesi var saniyodum 2 gidisimde ve hafta iciydi . bi baktim hepsi gelmeye basladi ve ben kalkamadim ayıp olur diye
Tecrube olsun sana iste bundan sonrasi için. Oyle ay biz cok sevdik derler ama sadece derler yapacaklarini yaparlar.

Sen ne onlarin onayina ihtiyacin oldugunu hissettir ne de muhatap ol bu saatten sonra. Ev işi yemek okulumdan sonra gelir de sevgiline de.

Kadin hem calisir hem ev isini yapar hem cocuk bakar yok oyle valla kadin aklini kullanirsa kocasini ortak eder her işi.

Dikkatli ilerle...

sevgilim sorun yapmiyor ben yardim ederim sana diyodu . ayni sekilde annesi deayni seyi dedi sonra nolduysa . bula bula bunu buldun olduk

Sevgilinin annesi hormonlarını tutamıyor bir an evvel kayınvalide olup gelinime eziyet etmek istiyorum gözünün üstünde kaşın var deyip hayatı zehir etmek istiyorum deyip geceleri uyuyamıyor tamamda sevgiline ne olmuş onu anlayamadım daha işin başında nifak tohumlarını ekmiş ama tecrübesiz bilmiyor tabi iki kadının dırdırınıda kendisi çekecek

Sevgilin de sana yetiştirdi öyle mi? Pehh.
Söz vs olmcaksa ne diye samimiyet kurdun ki hemen?
Ayrıca kahve yapmayı da öğren ayol yıl olmuş 2017. En azından kendine yapar içersin keyif kahvesi. Sevgilinden ayrılırsan.

canim yanlis anladin olurmu oyle sey bana fikir oldu
Böyle su gibi kızları üzüyolar ya hiç değmez ne bi erkek ne de ailesi için.. kendim de çok çektiğim için o yüzden uyarmak istedim.. sadece şu anki sevgilin için değil kim olursa olsun ailesiyle aranda bi mesafe olsun bunun faydasını görürsün zararını görmezsin..

Üzdürme kendini hiçkimseye sen çok kıymetlisin.. bende evlendiğimde öğrendim yemek yapmayı ve eşim yemeklerimi tek geçer.. bunlar basit mevzular.. işte bu basit mevzulardaki tavırları konuşmaları da karşıdakinin kumaşını rengini belli ediyo.. basit bi şey deyip geçme olur mu.. zaten ikiyüzlü kaynanadan ve annemin hastalığı var onu üzmemek için konuşamam diyen adamdan koşarak uzaklaşmak lazım

Olgunlaşmamış daha ham o. Evlenmesin olgunlaşana kadar. Aynı hatayı ben de yapmıştım, ciddiyet olmadan oğlanın ailesi ile tanışmaya gitmek kadar saçma bir şey yokmuş. Kız bence seçilen değil seçen taraf olmalı. Onlar kim ki teyzeleri bile gelip icazet veriyorlar? Sanki kızlar onların oğullarına dünden meraklı da seçme hakkı onlara verilmiş. Hayatta istemeye gelme zamanı hariç benimle kimse tanışamaz. Ders olsun sana da.

teyzesi olsa iyi komsusu ordaydi ya

sevgilimin bilerek hani bisey dusunerek yaptigini sanmiyorim . aramiz da gizli sakli yok diye demistir . ben dedim benle ilgili biseu dedimi oda söyledi. ben sormasam demezdi

Burada sevgilinin tavrı önemli eğer o seni gerçekten seviyor destekliyor ve ailesinin ağzını kapatacak bir karakteri varsa devam et , aksi taktirde bence hiç uğraşma .

ya aslinda biliyorum ama cekindim ortamdan. hani yok köpüğü yok su bu diye bahane bulurlar diye

Ben bunun icin diyorum 'ailelerle aileler tanisir' diye. Cok yuz goz olunuyor. Vicik vicik. Begenmemismismis.
O gitsin once kendisini begensin.
Bunu size ispiyonlayan akilliyada Allah'tan rahmet diliyorum.

o kadar sevdim güzel kız falan deyip da arkasından istemiyorum demiş demek kayınvalide değil yedi başlı ejdarha mübarek

iki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti

harcar harcar
şimdiden cevap verememişse ileride hiç veremez ,

anneme resmini gösterdim kadın resmın üstüne kustu de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…