- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
+1Sevgilin neden bunu sana söyledi ki?? Yani insan saklar.. garip..
Sevgilin olanlari sana mi yetistiriyor.iki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti
Ben mayista evlendim, o yaz aldim diplomami. Üstelik hukuk gibi zor bi bölüm okudum. Ama 12 yaşımda kahve yapabiliyordumevlenince de gayet guzel yaptım yemeklerimi.
Okumakla yemek bilmek arasinda bi bağ yok. Biri diğerine engel değil. Sevmeyen yapmaz, yapmak zorunda da degil, o ayrı.
Ama okumak yemek yapmaya hele kahve bilmeye mani değil.
Yemene gitmeyeceksiniz, cezveye su seker kahve koyacaksınız. Insan bilmiyorum demeye utanır
Konunun diğer kismi da, klasik kv işte. Sen de zaten evliligi dusunmuyorsun, simdiden niye sulalesiyle tanisiyorsun ki? Sevgilinle yaşa hayatını. Evlilik düşündüğünüz zaman da evlenirsiniz.
Benim kv gorucu usulu evlendim esimle kv ilk gordugu zaman nasilsa simdi de ayni degisen bi sey olmadi hatta eline para gecince bana harclikta veriyo her geldiginde ne lazim alayim der yok anne sen gel derim ama sevdigimi bildigi ne varsa alir gelir hatta cevizimi bile evde pislik olmasin diye evde kirip kavanoza koyar getirir esimle surtussek esimi degil beni hakli goruz ismimi anarken bile cigerinden kopar annecim derken gozlerinin ici guler biri bana laf demeye kalksa agzinin payini verirSevgilin ne diyor bunlara önemli olan o .. Ayrıca sen ne demeye beni sevdiler sevmediler takıntısına giriyorsun ki ,, çok da tın oğlu seni sevsin gerisi boş ... Sen onları sevdin mi ki ayrıca onlardan bu lafı duyunca.. Azıcık kıymetini bil kız , onlar seni sevse ne sevmese ne.. Ha bir de bu devirde gelinini seven severek kulp takmadan alan varsa beri gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?