sevgilimin ailesi neden boyle

suleekocaa58

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
165
4
11
27
Kızlar ben tesettürlüyüm ailem güzel giyinen giyinmeyi bilen insanlardır bi misafir geldiğinde veya gittiğimizde özen gösterilir hareketlere oturuşta kalkışa. Benim ilişkin 4 yıllık asker bekliyorum şuan ve ciddiyiz sevgilimin annesiyle eskidendi tanışıyoruz yakınlığımız var ama ben yanı onlar beni çağırır evlerine oturmaya felan yanı onlarda kapalı ama hiç giyimlerine dikkat etmezler eşofmanla felan çıkarlar yatarlar ben varken neden böyle ben yanlış mi düşünüyorum acaba abartiyormuyum ilgi alaka var ama bu sekildeler

neden resmiyet olmadan girip çıkıyorsun evlerine?

Sen varken dikkat etmemelerinin nedeni seni misafir saymadıklarındandır muhtamelen

arada daha şimdiden gereksiz samimiyet oluşmuş

Insanların giyim zevki kimi ne bağlar?
Eleştiremezsiniz, değiştiremezsiniz.
Birisi tesettürünüzü beğenmeseydi isteseydi ne düşünürsünüz, açılır mıydınız mesela?
Sen olayı anlamadın canım diyorum ki ben tamam yakın görüyorlar ama hanı bi özen yok

Yerine göre giyinmekten yana olsam da, insanlar nasıl alışmışsa öyleler. Üstünüze alınacak bişey yok. Kaldı ki, ben ; çıplak da olsam benim, çarşaflı da olsam benim, elbiseli de olsam benim. İnsanların dışına takılmayın boşuna. Kalplerine bakın bir. Yüzlerine, gözlerine bakın önce.

Nasıl ki herkesin yaşam tarzı başka, giyiniş de öyle. Insanlar rahat ettikleri gibi giyinebilirler. Ailenize uymadığımı düşünüyorsanız ailesinin, baştan vazgeçin bu ciddi ilişkinizden.

Ben de ozenilmesi gerektiğine inanırım. Bi arkadaşım erkek arkasınin ailesiyle tanışmaya evlerine yemeğe gitmişti dünden kalan yemekleri vermişler. Annesi kapıda bile karşılamamış. Evlenmeleri için de ailesi çok baskı yapmıştı ama kiz ayrıldı. Ayrılık sebebi bu değildi ama etkisi de vardı.
Ne olursa olsun bizim kültürümüz de gelene hurmet vardır. İnsan komşusu bile gelse üstüne başına çeki düzen vermelidir. Bunu da kendi için yapmalıdır. Bunun tesetturlusu açığı olmaz.

Evet katılıyorum ama arkadaşlar yanlış anlıyor şuan beni

Bence hicde gitme. İnsanın kendine, karşısındakine saygısını, özenini gosterir boyle şeyler. Evlenince bolca gideceksin simdi gidip can sıkmaya gerek yok derim.

Siz niye tesettürlüsünüz ona bakılrsa?? Belki giyinmeyi bilmiyorlar, belki umurları değil, belki siz umurları değilsiniz.

Evde otururken yanlarına gelen 18lik çocuk için smokin mi giysinler?

Giyinmeyi bu kadar bilen ailen 18 yaşındaki çocuklarını elin evine hangi sıfat altında yolluyor mesela?

Kendini bu duruma düşüren sensin kardeşim. Hürmet görmediğin adam yerine konmadığın eve gitme.

Yanı bilmiyorum garip hissediyorum ben yokmusum gibi davranıyorlar
demek ki mesele sadece kıyafete dikkat etmemeleri değil,sana kendini değersiz hissettiriyorlar belli ki öylesin de gözlerinde

bu kadar gereksiz samimiyet kurman hiç iyi olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…