- 28 Nisan 2015
- 165
- 4
- 11
- 27
- Konu Sahibi suleekocaa58
-
neden resmiyet olmadan girip çıkıyorsun evlerine?Kızlar ben tesettürlüyüm ailem güzel giyinen giyinmeyi bilen insanlardır bi misafir geldiğinde veya gittiğimizde özen gösterilir hareketlere oturuşta kalkışa. Benim ilişkin 4 yıllık asker bekliyorum şuan ve ciddiyiz sevgilimin annesiyle eskidendi tanışıyoruz yakınlığımız var ama ben yanı onlar beni çağırır evlerine oturmaya felan yanı onlarda kapalı ama hiç giyimlerine dikkat etmezler eşofmanla felan çıkarlar yatarlar ben varken neden böyle ben yanlış mi düşünüyorum acaba abartiyormuyum ilgi alaka var ama bu sekildeler
Sen varken dikkat etmemelerinin nedeni seni misafir saymadıklarındandır muhtamelenKızlar ben tesettürlüyüm ailem güzel giyinen giyinmeyi bilen insanlardır bi misafir geldiğinde veya gittiğimizde özen gösterilir hareketlere oturuşta kalkışa. Benim ilişkin 4 yıllık asker bekliyorum şuan ve ciddiyiz sevgilimin annesiyle eskidendi tanışıyoruz yakınlığımız var ama ben yanı onlar beni çağırır evlerine oturmaya felan yanı onlarda kapalı ama hiç giyimlerine dikkat etmezler eşofmanla felan çıkarlar yatarlar ben varken neden böyle ben yanlış mi düşünüyorum acaba abartiyormuyum ilgi alaka var ama bu sekildeler
Sen olayı anlamadın canım diyorum ki ben tamam yakın görüyorlar ama hanı bi özen yokInsanların giyim zevki kimi ne bağlar?
Eleştiremezsiniz, değiştiremezsiniz.
Birisi tesettürünüzü beğenmeseydi isteseydi ne düşünürsünüz, açılır mıydınız mesela?
Yanı yakın gordugumuzdenneden resmiyet olmadan girip çıkıyorsun evlerine?
senin gördüğün gibi bir yakınlık yok aranızdaYanı yakın gordugumuzden
Yanı bilmiyorum garip hissediyorum ben yokmusum gibi davranıyorlarsenin gördüğün gibi bir yakınlık yok aranızda
varsa da daha şimdiden çok gereksiz
Yanı yakın gordugumuzden
Evet katılıyorum ama arkadaşlar yanlış anlıyor şuan beniBen de ozenilmesi gerektiğine inanırım. Bi arkadaşım erkek arkasınin ailesiyle tanışmaya evlerine yemeğe gitmişti dünden kalan yemekleri vermişler. Annesi kapıda bile karşılamamış. Evlenmeleri için de ailesi çok baskı yapmıştı ama kiz ayrıldı. Ayrılık sebebi bu değildi ama etkisi de vardı.
Ne olursa olsun bizim kültürümüz de gelene hurmet vardır. İnsan komşusu bile gelse üstüne başına çeki düzen vermelidir. Bunu da kendi için yapmalıdır. Bunun tesetturlusu açığı olmaz.
seni pek önemsemiyorlar sanırımYanı bilmiyorum garip hissediyorum ben yokmusum gibi davranıyorlar
Gerçekten böyle yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyo yazmıyım diyorum karışmayım diyorum dayanamıyorum artık yani buraya mı takıldınız ya insanların hayatlarını neden sorguluyosunuzneden resmiyet olmadan girip çıkıyorsun evlerine?
demek ki mesele sadece kıyafete dikkat etmemeleri değil,sana kendini değersiz hissettiriyorlar belli ki öylesin de gözlerindeYanı bilmiyorum garip hissediyorum ben yokmusum gibi davranıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?