- 13 Nisan 2007
- 33.645
- 102.505
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi suleekocaa58
-
Demek ki eşofmanla bir mesaj veriyorlar.Yanı bilmiyorum garip hissediyorum ben yokmusum gibi davranıyorlar
neye sinir oldunuz acep amacım namus bekçiliği değil daha arada resmiyet olmadan laçkalaşan ilişkiler içli dışlı olunmasıGerçekten böyle yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyo yazmıyım diyorum karışmayım diyorum dayanamıyorum artık yani buraya mı takıldınız ya insanların hayatlarını neden sorguluyosunuz
Sorgulamak derken?Gerçekten böyle yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyo yazmıyım diyorum karışmayım diyorum dayanamıyorum artık yani buraya mı takıldınız ya insanların hayatlarını neden sorguluyosunuz
ahaaa aynen bence deDemek ki eşofmanla bir mesaj veriyorlar.
Gitsen de yatsak gibi...
Sen beni azarla diye yazmadım ben bu mesajı dikkat ettiyseniz yanlış mi düşünüyorum dedim benim niye gittiğim nasıl gittiğim sizi ilgilendirmez eğer yanlissa yanlış diyin doğruysa da arka çıkın bu benim kafama takılmış olan bisey ve sizle paylastim insanları terslicekseniz eğer böyle rica ediyorum yazmayinSiz niye tesettürlüsünüz ona bakılrsa?? Belki giyinmeyi bilmiyorlar, belki umurları değil, belki siz umurları değilsiniz.
Evde otururken yanlarına gelen 18lik çocuk için smokin mi giysinler?
Giyinmeyi bu kadar bilen ailen 18 yaşındaki çocuklarını elin evine hangi sıfat altında yolluyor mesela?
Kendini bu duruma düşüren sensin kardeşim. Hürmet görmediğin adam yerine konmadığın eve gitme.
Neden resmiyet olmadan girip çıkıyosunuz ne demek sizce bu konuyla bağlantılı mı mantıklı olun yani resmiyet olması veya olmaması ne ifade eder kime göre neye göre yani kime neSorgulamak derken?
Kişi sorununu paylaşmış.
İçeriğe bağlı yorum yapmak mı yasak?
Yok ya bence böyleleri gitsen gitme derler. Ama bunun da sindirme politikası olduğuna inanıyorum ben. Değersiz görüyor gibi kızı havaya sokmayalım, kendini birşey sanmasın imajı vermeye çalışıyorlar.Demek ki eşofmanla bir mesaj veriyorlar.
Gitsen de yatsak gibi...
Bazı insanların okuyup okuduğunu anlayamama durumu artık beni fazlasıyla bayıyorSorgulamak derken?
Kişi sorununu paylaşmış.
İçeriğe bağlı yorum yapmak mı yasak?
Sen beni azarla diye yazmadım ben bu mesajı dikkat ettiyseniz yanlış mi düşünüyorum dedim benim niye gittiğim nasıl gittiğim sizi ilgilendirmez eğer yanlissa yanlış diyin doğruysa da arka çıkın bu benim kafama takılmış olan bisey ve sizle paylastim insanları terslicekseniz eğer böyle rica ediyorum yazmayin
mantıksız öyle miNeden resmiyet olmadan girip çıkıyosunuz ne demek sizce bu konuyla bağlantılı mı mantıklı olun yani resmiyet olması veya olmaması ne ifade eder kime göre neye göre yani kime ne
Babam hariç biliyorlar gittiğimi ama bu davranışları bilmiyorlar bilseler kizarlar evet gereksiz bi samimiyet var haklisiniz ama bana yanlissam doğruyu gösterin hanımlarEvladım evine gelene insanca davranmak zorunda herkes. Sokaktaki adam gelse saygı gösterirsin ama bu insanlar sana çok kaba davranmış.
Sen kendin demişsin ben orda değilim gibiler diye. Belli ki seni takmıyorlar bu durumda senin orda ne işin var neden gidiyorsun? Ailen sana böyle davrandıklarını biliyorlar mı, onlar bu konuda ne düş0nüyorlar?
Nişanlı değilsin, nikajlı değilsin senin orda ne işin vara hiç değinmek bile istemiyorum.
Geçmiş ola!Babam hariç biliyorlar gittiğimi ama bu davranışları bilmiyorlar bilseler kizarlar evet gereksiz bi samimiyet var haklisiniz ama bana yanlissam doğruyu gösterin hanımlar
Babam hariç biliyorlar gittiğimi ama bu davranışları bilmiyorlar bilseler kizarlar evet gereksiz bi samimiyet var haklisiniz ama bana yanlissam doğruyu gösterin hanımlar
Babam hariç biliyorlar gittiğimi ama bu davranışları bilmiyorlar bilseler kizarlar evet gereksiz bi samimiyet var haklisiniz ama bana yanlissam doğruyu gösterin hanımlar
İşte herkes temiz titiz olamıyo. Keşke sevdiğimiz erkeklerin aileleride iyi olsaKızlar ben tesettürlüyüm ailem güzel giyinen giyinmeyi bilen insanlardır bi misafir geldiğinde veya gittiğimizde özen gösterilir hareketlere oturuşta kalkışa. Benim ilişkin 4 yıllık asker bekliyorum şuan ve ciddiyiz sevgilimin annesiyle eskidendi tanışıyoruz yakınlığımız var ama ben yanı onlar beni çağırır evlerine oturmaya felan yanı onlarda kapalı ama hiç giyimlerine dikkat etmezler eşofmanla felan çıkarlar yatarlar ben varken neden böyle ben yanlış mi düşünüyorum acaba abartiyormuyum ilgi alaka var ama bu sekildeler
Neden resmiyet olmadan girip çıkıyosunuz ne demek sizce bu konuyla bağlantılı mı mantıklı olun yani resmiyet olması veya olmaması ne ifade eder kime göre neye göre yani kime ne
Sözlü veya nisanli olsaydiniz farkli olurdu demek istiyor herkes. Erkek arkadasiniz askerdeyse sizin orada isiniz ne? Niyetiniz iyi ondan süphem yok ama 4 yillik iliski, resmi hicbir bag yok ortada, erkek arkadas da yok, niye gidiyorsunuz evlerine. Bunu dogru bulmayanlara da atar yapiyorsunuz. Anne babanin onayiyla nisanlinin ailesini ziyaret etmek var bir de erkek arkadas askerdeyken evlerine gitmek var. Belki de önemsemiyorlar sizi ya da gitmenizden hoslanmiyor olabilirler. Ben kardesim askerdeyken kiz arkadasinin gelmesinden rahatsiz olurdum. Kendim icin degil kizin adina. Ailesinin haberi var mi burada oldugundan, varsa da niye gönderiyorlar derdim.
Üniversitedeyken erkek arkadasimin ailesiyle tanismak icin memleketine gitmistik. Biz asktan ölüyoruz kesin evlenicez diyoruz ama annesi gelen giden herkese "okuldan normal arkadasi, arada gelir giderler böyle" demisti benim icin. Cok agirima gitmisti ama simdi anliyor ve hak veriyorum kadina. Buna hayat tecrübesi deniyor. Keske birisi bana böyle izah edip kafama iyice yerlestirseydi de gitmeseydim. Nisanliyken esim, annesi ve kizkardesi beraber tatile gidelim diye tutturmuslardi. Bodrum'da ev kiralamislar. Bizimkilere zorla, benim payima düsen neyse onu ödemek sartiyla kabul ettirdiler. Kayinvalidem her tür garantiyi verdi kiziniz bana emanet diye. Yasim kücük falan da degildi 28 yasindaydim.
Isin özeti, gitmeyin. Ben gidersem askerdeki sevgilim mutlu olur, beni cok takdir eder diye düsünmeyin. Sen gelince gideriz ama sen yokken kusura bakma deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?