sevgilimin ailesi neden boyle

Erkek evi icin soylemiyorum..

Aranizda ki yakinlik ne derece, samimiyet ne durumda bunu da bilmeden yazicam..

Misafir sayilirsiniz onlarin evinde- simdilik ama..

Kafanizi bu gibi seylerle yormayin,sen yabanci degilsin tarzinda bir yaklasimlari olup rahat ettikleri gunluk kiyafetlerle karsilamislardir seni.. ki bu gayet normal bu zamanda..

Herkes aynı olamıyor bunun karşındakine verdiğin değerle alakası olduğunu düşünmüyorjm ek olarak seni ailedende görüyor olabilirler. Bunun hic bi sartta kötü niyet tasımadığına eminim.

Evlenmeden önce şirin gözükeceğiz derdine damat evinden çıkmayıp,evlenince de ne kadar az görüşür,ne kadar uzağa taşınırsam iyi deyip,bayramda bile binbir suratla gidenleri çok gördüm.
Kıyafet konusuna gelincede onlar için misafir değil sıradan biri olmuşsunuz.
Sizi çaya,akşam yemeğine vs.arayıp davet edip böyle yapıyorlarsa olmaz,ama zırt pırt onlardaysanız normal.

Zırt pırt değil 4 5 ayda bir olur oda çagirirlarsa tepkiler çok oldu bana ama benim kafama takıldı herkesin yaşam tarzı ayrı , farklı sonuç olarak bisey demek bana düşmez

Kknin tadi iyice kacmaya basladi..
Yorumlara bakiyorum da bunlar ne boyle..
Had bildirmeler fln sanki babamizin ogluyla konusuyormusuz gibi..
Saygi sifir..

Bafelix En mükemmel ve kırıcı olmayan cevap bu.valla çooook begendim

Herkes bir olmaz ama. Adaptandir misafir pijamayla esofmanla karşılanmaz demek ki haberleri yok bundan.

Ben evliyim, eşim olmadan gitmem ailesine. Eşim bile der benim olmadığım yerde senin ne işin var diye. Düğün olur cenaze olur anlarım bi nevi ama nişan falan olmadan gitmeyi ben uygun bulmuyorum. Benim oğlum olsa kız arkadaşının nişanlanmadan bana gelmesini de istemem. Böyle baştan kendinizi sevdirmek için aralarına giriyorsunuz ama asıl yüzleri resmiyetten sonra çıkar. Sonra gelirsin buraya kv konularıyla.. :) herkes sana bunu anlatmaya çalışmış, kırılacak kızacak bişi yok.

Giyimlerini değil davranışlarını bi gözden geçir. İnsanlar nasıl alıştılarsa öyle giyinirler. Belki akıllarına gelmiyodur

Herkesin yaşam tarzı farklıdır.

Şimdi senede bir ya da iki kez gelen insanlar için üstümüzü giyeriz.
Kıyafetimize de dikkat ederiz biz.

Ama yoldan geçerken uğrayacak kadar samimi misafirler için hiç ellemem üstüme.
Pijamalarla, dağınık saçlarla karşılarız valla.
Evim benim rahat hissetmem gereken yerdir, rahatımdan ödün vermem.
Ama güler yüzümüz, ikramlarımızla elbette misafire önemli olduğunu hissettiririz.

Babam hariç biliyorlar gittiğimi ama bu davranışları bilmiyorlar bilseler kizarlar evet gereksiz bi samimiyet var haklisiniz ama bana yanlissam doğruyu gösterin hanımlar
Tekrar tekrar yanlisinizi gostermeye calisiyor arkadaslar ama gormek istemiyorsunuz. Allah yolyordam ogretebilenlerle karsilastirsin sizi! Yorumlari bastan bir kere daha okuyabilirsiniz, sinirlenmemeye anlamaya calisarak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…